Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Eyvah başıma gelen.

Yamuk karoline bakın hele, pis fesat, gider ayak yine yaptı yapacağını.

E şimdi bu kadın iyi bir falakayı haketmiyormu

hasefe hanım kaynanaların şahııı baş tacıııı :) eve döndü tabi bi de ne görsün bunlar ordalar kadın birkez daha yıkıldı verdi veriştirdi gitti odasına..kuran okuyordu ki neriman cadısı geldi odaya sen salonda yatıver aliyle karoline verelim odayı dedi..hasefe hanım ne sabırlı ki o gece evi terk etmedi..bizimkilerde kızların odasında yer yatağı yaptılar osmancık mutluluktan uçuyor annesinin koynunda berrin de uzandı sonra aylin, meteyi de azdırdılar o da geldi yanlarına..hep birlikte kıkırdaya kıkırdaya yattılar...osman uyumuyor uyuyor numarası yapıyordu..çok güzel bir söz söyledi.."uyuyor numarası yapıyordum çünkü mutlululuğu ürkütmek istemiyordum dedi.." sabah kahvaltı sofrasında oturuyorlar hasefe kahvaltı etmeden çıkıyordu ki amca sordu nereye o da dedi cemileye :)) cadı bozuldu..aynı gün ali, cemile ve berrin avukatta buluşacaklardı..buluştular cemile evi istedi utana sıkıla..ali üzerime düşeni yaparım dedi erkeklik taslıyor..babalık yaptı ya sankiiii!!! eğer evi vermezsen en yüksek nafakayı isterim hakimden dedi cemile de..sonrasında ali inşaatı devam eden bir evden bahsetti ve yarı hissesini cemilenin üzerine yapacağını söyledi...avukatın yanından ayrıldılar. berrin üniversiteye gitti..tabi ahmeti arıyo gözleri..bulamayınca annesini aradı bizim aşıktan kaçar mı hakan hemen telefon kulübesinin yanında bitti durumu çaktı..berrin ahmetin annesiyle buluşup ahmeti görmeye gidecekti..bu arada bir önceki gün hakanı diğer görüşten olan ahmeti dövenler hanii..akşam barda sıkıştırıp temsilcilerinin yanına götürdüler ve bizden olmalısın baskısı yaptılar..bişey demeden tokalaştı ayrılmışlardı..hımm nerde kaldım sonra berrin kapıya çıktı anne geldi aldı ve ahmetin gizli tutuluduğu eve gittiler..anne nasihatı berrin ahmet yakınlaşması derken hakan bunları izledi...takip etmişti..yerini öğrendi..aynı gün mete mandolin çalışırken necati denen uyuz çocuk gene meteyi sinirlendirdi madolini kıracaktı ki kırmadı bu kez de telini kopardı manyak mıdır nedir yicen işte dayağı..hem yapıyo hem kaçıyo bi de dayak yiyo..mete halletti bunu..çıkışta aylinden para aldı tel için ayline hadi dedi o da işim var git sen arkadaşıma ders çalışmaya gidicem dedi..deli kız okulun önünden biniyo sonerin arabaya...bari iki sokak aşağı in :) okul içindeyken elindeki rujla kendini pek bi süsledi..kırmızılık gitmesin diye boyna eliyle yanaklarını ovdu çok güldüm :)) sonra soner geldi nereye gidiyoruz dedi o da yemeğe gidelim dedi..ve yola koyuldular..

adam kadını aldatır (hadi gizli duyurmadan olanı geçtim,bu bariz uluorta evimden git diyecek kadar,seni sevmiyorum diyecek kadar)
kadın affeder
adam aldatır kadfın çocuklarını düşünür
adam aldatır
kadın üzerine bişiy isterken bile yere bakar
adam aldatır ve kadına muhtaç duruma düşer döner gelir
kadın affeder.
her zamn ki bilindik sahne

sonra bunlar gittiler lüks bir otelin lobisine tabi o biçim karşılama soner beye..aylin şaşkın..hatta tereddütte çünkü geldikleri yer otel :) önce dinlenelim dediler lobide oturdular aylin şöyle bir etrafa bakındı..herkes şıkır şıkır tabi utandı bunu sonere söyledi..soner güldü..neden güldüğünü sorunca parti geldi aklıma dedi orda da böyleydin diye..sonra otelin yetkilisin kulağına iki kelime ve işlem tamam..merak edin bakalım ne oldu çatladım ben :)))) bu arada çok önemli birşeyi atladım..karolin o gece evde aliye evlilik alışverişi yapacaklarını söyledi nerimanla ve onunda geleceğini söyledi yuh dedim..bismillah boşanmadı bile daha..acele de vardır bir iş nitekim çıkacak zati..sonra ogün sabah ellele tutuşmuşlar mahalleden alışveriş yapmaya giderlerken oyun oynayan osmancık gördü bunları kaçtı eve gitti annesine söledi..cemile tekrar yıkıldı..hasefe hanımda ordaydı ya hani..orda kaldılar dimi anne dedi..o da diyecektim zaten demişti..sonracıma bunlar alışverişe başladılar tabi gittiler yüzük almaya bilmem kaç kratlık tek taş beğendi cadı..nerimanın gazıyla cemilenin ve kendi alyansının üstüne ekleyerek aldı o yüzüğü cadıya..gelelim tekrar aynı günün akşamına bizimklier otel yemek derken ailenin diğer fertleri eve gelmeye başladılar..mete yi yolda gören berrin önce yine m kavga sonra aylin nerde sorusuna evet kavga ettim necati mandolinimin telini kopardı dövdü aylin beni sattı arkadaşıyla ders çalışacakmış dedi tabi yersen :))) diye söyledi sonra eve birlikte girdiler aynı soruyu annesi sorunda ona da aynı cümle bakıyo babane de soracak o sormadan söyledi ve içeri girdi..berrin durumu çakozlayıp idare etme komutunu çalıştırdı hemen :)) (ahh eski günlerim ben de kardeşimi böyle idare ederdim )ve otelde barda otururlarken otelin yetkilisi geldi barda tam da aylin içki meyve suyu sarhoşluk kötü adam vs bahsederken film usulunden anahtar konuldu masaya hadi odaya deyince aylin dondu kaldı..ama gitti peşiden kapıda korkuyor musun sorusuna sonerin korkmalı mıyım diye bir soru yöneltti o da herkes herşey sana zarar verebilir ben asla dedi bunu odaya soktu bir de ne görsün aylin ağzı açık kaldı...odada bir makyöz bir kuaför ayakkabı kıyafet doluuuu..hemen hazırladılar fıstık gibi hatun oldu..herkesin gözü aylinde..sonerinde..yediler içtiler saat geç oldu..cemile meraklandı ama berrin onu sakinleştirdi..o gece ali ile karolinde nişan yapacaklardı ki hasefe hanım yaptı süper sahneyi..geceliği karolinin yüzüne fırlattı mahsus yaptın diye konuştu ali karoline baktı..karolin hemen timsah gözyaşı...en güzel gecem cartım curtum dedi ama nafile..mahvoldu gecesi... :) ohhhhh..neriman orda susarmı çene açıldı cadalozun..işte şöle yüzk böyle yüzük hasefe hanım da dedi ki..cemile o alyansı senelerce namusuyla taşıdı..hapishanede canını teslim ediyordu o yüzüğü vermedi sen bu ...için sattın ha dedi çaktı suratının ortasına bi tane bi de tükürdü evi terk etti gitti cemilenin yanına..cemile hoşgedin dedi aldı eve üstü kapalı bi şekilde anlattı hasefe hanım olanı biteni aliye vurduğunu..sonrasında herkes yattı bizimki lüküs arabaylan evin önüne kadar geldi..berrin bunu görünce hesap sordu..önce ablasına ters giden hatun hemencik yanaştı ve sonerle birlikteydim sonra konuşuruz dedi..yattılar..o gece karolin cadısı aliye sordu ne oldu bugün diye ali de cemile evi istedi dedi bizim ki bozuldu..planları var ali de hollandada yaşarız burda geçmişim var deyince o da orda da benim geçmişm var dedi :))) ali ye bişiler dank etti ama :))
hadi bakalım görcez..o gecenin sabahı herkes de bir gerginlik kahvaltı da osman uyuyo mu diye sorunca cemile herkes birden uyuyo dedi ve gülüştüler..cemile de size ne oluyo ben boşanıyorum dedi..berrin ve avukatla mahmekeye gittiler..ali de gidecekti ki iki akşamdır öksürüğü o gün sanırım vereme çevirdi :)) yığıldı kaldı karolin nörümannn diye bağırıp ali diye yırtındı...
işte bu kadar...umarım atlamamışımdır...
sevgiler

caroline bi bankada calisiyodu hollanda da aslinda korkulcak biseyi yoktu dizi basinda gosterdiler ya ali yi elinden kacirmamak geldi istanbula ali telefonda kafam karisik karar vermek zor diyince gelmisti yani orda bi sorunu oldugunu dusunmuyorum belkide orda evlidir

Cerenimo ne hafıza var kız sende.

Çok teşekkür ederim valla izlemiş kadar oldum.

Ama Cemilenin o geceliği bulunca çıldırma sahnesi, Osmanın babasıyla Karolini elele görmesini ve Hasefenin Alinin suratına çakma sahnesini muhakkak izlemem lazım.

Ali veremmi oldu hakkaten. Lan bi bölüm önce iyiydi noldu şimdi, hoooof:44:

annemle izledik dün. ay delirdim ya aptal Ali'ye. yolda görsem o sarının saçlarını yolarım!
keşke ölüverse ama tabiki ölmeyecek........

Nilim tam da istediğim sahneler he, hay yaşa

Son düzenleme:

kuzum ben verem oldu diye diliyorum..
gerçekte ne olduğunu bilmiyoruz

düne kadar ailesine kan kusturdu şimdi kendi kan kusuyorr
karolin aliye bakmaz na şuray yazdım
saf cemile bakar hasta ailyeeeee

Hep öyle olmazmı zaten.

Adam metresiyle gününü gün eder sonra birden tökezler başına bir felaket gelir ve yine karısının dizinin dibine sokulur. peeeeh

:82: İnanın hafızanızı takdir ettim.İzlememiş,yaşamışsınız adeta.:97:

Fırsat buldukça izlediğim tek dizi.Son derece başarılı.

ali yatalak kalacak galiba
caroline'da evi bana verirsen sana bakarım diyecek
ali'de denize düşen yılana sarılır diyip evi ona verecek
cemile ve çocuklar da kapı dışarı tabi
of of kendi yazdığım senaryo bile beni mahfetti şimdiden
senaristler daha iyimser olsa bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…