Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Hep öyle olmazmı zaten.

Adam metresiyle gününü gün eder sonra birden tökezler başına bir felaket gelir ve yine karısının dizinin dibine sokulur. peeeeh

dizide böyle olmazsa ne güzel olur du:97:
ali muhtemelen hastalık nedeniyle gemilerede gidemeyecek parasızlık derken karolin basacak tekmeyi ALİYE
cemilede akıl varsa acımasın

ali bunca bedduanın neticesinde ya prostat olurdu ya verem zaten.. buldu belasını :94:

carolin bence çalıştığı bankayı dolandırdı türkiyeye kaçtı.. yani aranıyor orda o yüzden de gitmek istemiyor. zaten parayı bol keseden savurmasından belliydi

çok güzel bir bölümdü yine,ayy ali kalp krizi geçirdi heralde,carolin tekmeyi basar yakında....

Ben o kadarini bilmiyorum tabi :) yoktum o zamanlar.... ama yinede güzel zamanlar olmali degil mi? Ben diziyi izledigimde o zamanlarin istanbulunda yasasaydim ne güzel olurdu diye geciriyorum icimden...

evet canım..herşeyden önce etraf bu kadar samimiyetsiz değildi
çocukluğum böyle bir zamanda geçtiği için çok mutluyum..

Bir de çemberimde gül oya diye bir dizi vardı..o da çok güzeldi..yine aynı yıllar ve siyasi konular yer alıyordu..

kızlar geçenlerde bir anket vardı bir sitede .evlat olsa sevilmeyecek tipler diye bizim ali başı çekiyo haberiniz olsun . zaten anası bile vazgeçti oğlundan .....

Evet biliyorum o diziyi :) bende seviyorum bu tarz dizileri :13:

Ali cemileye muhtac olucak gibi görünüyor... :2: bakar mi dersiniz bizim cemile?

alinin başka derdi var bence yoksa gözüo kadarda dönmüş değil daha evlenmedeniş ciddiye bindiğinden yatakda sarıldığı kadına arkasını döndü...ya hastalığını biliyordu yada başka bii var hasyalık tuz oldu.. farkında yani annesi cocuklar cemile etraf hepsinin tavrının ve yaptığı hatanın.. yengesinin carolin gibi olmaya çalışması yiğeninin caroline nasıl özendiğinin hatta bazı seyleri bilerek yapıyor alyansları sattı kadını elinden tutup oturduğu sokata gezmesi.... tuhaf valla cemilede bunca seyden soora ona bakarsa 100 de 100 salaktır başka bişi değil bizim izleyicimizde bayılır bööle önce ezilen soora boyun buken tiplere halbuki adam gibi ayakta dur şööle demi

gülmekten öldüm ya

nörümann

sardırıp sardırıp tekrar izliyorum bu sahneyi

bence izle netten, yada tvde tekrarını izle.
sadece üzülmedik aynı zamanda güldüğümüz yerlerde çok vardı.
kaçmazdı bu bölüm sölim bak

bence izle netten, yada tvde tekrarını izle.
sadece üzülmedik aynı zamanda güldüğümüz yerlerde çok vardı.
kaçmazdı bu bölüm sölim bak

ah be canım bizim ufaklıklar hasta çok vaktim yok öyle kısaca bir özet geçsen be canım mesela cemile evden kovuldumu? birazcık anlat bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…