Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

caroline geliyor:umursamaz:
merak ediyorum neler olacak...ama cemile o uyuz kadın yüzünden tokat yiycek bu bölüm:gitme:

Ben Cemile'yi Carolin'den daha çok beğendim,çok zarif bi görüntüsü varboshayallersmile
Caroline itici

sürekli tekrarı verilmesine,çok da methedilmesine rağmen bi ben izlemedim galiba
1500. tekrarı kaçırmamalıyımkaydirigubbakcemile3

Bende ilk başlarda bukadar güzel olacağınııı düşünmemiştimm
dün tekrarınııı izledimm süperdi

bu yıl ekranda görebilceğimiz en kaliteli yapım die düşünüyorum oyunculuktan tut senaryoya kadar

cemile carolin den çok daha güzel bence..carolin tam bir boya küpü,yüzü de güzel değil beğenmedim ben..cemilenin yüzü daha orantılı bakışlar daha manalı..
carolinin tek artısı boyu fiziği...

Pislik Ali,sen nasıl tokat adarsın karına:mymeka:

Evde terör estiriyor resmen, meymenetsizalsanaalsanasmile

bu sene ekranlar dizi çöplüğüne dönmüş...bu dizi diğerlerinin arasından sıyrılır inşallah, ben beğendim.

Carolin'i hiç beğenmedim.
Cemile'nin (ayça bingöl) çok duru bir güzelliği var. kendisini İki aile ve Samanyolu dizisinde de beğenirdim a.s

Süper bir dizi ya Çok heyecanlı bir bölüm olacak
Carolina yı da çok beğendim,,göz makyajıda çok değişikti

bencede cemile daha güzel ama carolin de erkekleri ceken bisey var sanki kardesim bomba gibi dedi oysa hep boya ama iste cekici gibi fizigi süper kadinin ee birde boya tamamdir

Ben özellikle evin büyük oğlu Mete karakterini çok sevdim.Duygusal, iyi kalpli, ailesine bağlı ve güçlü,...
''Kavga etmedim anne dayak yedim. Pes et dediler etmedim. Hiç pes etmedim anne. En sonunda yoruldular beni dövmekten. Öyle şahane öyle inatla dayak yedim ki benden korktular.Beni bırakıp koşa koşa kaçtılar...
Babasından tokat yediği sahnedede resmen boğazım düğümlendi, zor tuttum kendimi.
Galiba benim bu dizideki favorimde belli oldu:)

Ufaklık çok tatlı ya Hele o elma şekeriyle yüzünü batırmış haline ve ışığı şekerle açıp kapamasına bittim, mıncırasım geldi Şeniz

osman ablasına hediyesini bu akşam vericeğini söylemişti yemeğe de misafirler yarın akşam gelicekti sanırım bi tutarsızlık oldu olsun gene de çok başarılıydı keşke yarın gene salı olsa da yeni bölümü olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…