Bu kanal d dizileri 2.kez yayınlamayı alışkanlık haline getirdi.
Bıktıracaklar insanılmaz:
2. kere özellikle yayınlıyorlar.. diğer dizilerle çakışıyor, kaçıran tekarını izlesin diye.. :hulya:
ya kzlar bişey sorcam hani berrinin okulundaki oğlanı sorguluyolardı yaa berrinin ismini verdi mi o?
ya kzlar bişey sorcam hani berrinin okulundaki oğlanı sorguluyolardı yaa berrinin ismini verdi mi o?
Seyredilememesinden korkuyorlar o halde
Yine muhteşemdi.
Bayıla bayıla,heyecan dorukta izledim. Dizi çok iyi. Hiç durmuyor.
Özellikle en başındaki Cemile-Ali sahnesinde çok sövdüm Ali'ye. Hala yüzsüz yüzsüz Caroline i savunuyo. Ayça Bingöl özellikle orda devleşti zaten.
Okulda sağ-sol muhabbetine adım adım girilen sahne çok iyiydi. Berrin'in korkusu falan. Çok güzeldi. Ama Ahmet,ahh Ahmet. Nasıl da güzel bakıyor Berrin'e öyle. Umarım Berrin o Hakan denen çocukla yakınlaşmaz. Ahmet-Berrin aşkını uzata uzata izlemek istiyorum ben. O yıllarda üniversitede okumayı isterdim gerçekten. Erkekler daha bir dolu,daha bir sadık.
Aylin'i sevmiyorum yaa, sevmiyorum.
Mete adamım zaten :lepi:
Ali'nin kardeşi ve sorunlu ailesinden de nefret ettim iyice. Ne uyuz insanlar yaa.
Yanlız Hasefe Hanım çok hoş. Hele " vayy deyyuss" diyişine bittim =) Ve gelinini kollaması çok hoşuma gitti.
Osmannn. Çok tatlı,çok şeker bir çocuk ya. elma şekerini yiyişi,ışığı açıp kapatışı,hareketleri,herşeyi. Hele annesine sarıldı ya uyurken.
Neysee yine mükemmel bir bölümle karşı karşıyaydık.
Reytingi bol olsunnnnn :lepi:
Diziler daha yeni. Elbette vercekler. İlk bölümler seyirci toplamak için önemlidir.
Daha önceden böyle bir şey yoktu. Bu sene yeni çıktı bu adet. O nedenle söyledim :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?