Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aahh sezonun en aklı başında ve kaliteli filmi opuyorumnanaktan
berrin in çok duru bir güzelliği var kaydirigubbakcemile2
cemilede çok güzel kadın ya boshayallersmile
ama ben caroline i de çok beğendim seksi kadın sempatiksalakcinni
o sarışın kardeşleri ne öyle ya o yaşta adamla fingirdiyo aklinialirimsmile
berrin in okuldaki o iki oğlanda çok tarzdı :hulya:
o oğlan kardeşleri de çok tatlı aklı başında zemuszemus
osman a zaten laf yok çok tatlı pinokyoya benzetiyorum o çocuğu
kısacası çok beğendim bu diziyi

Bu kanal d dizileri 2.kez yayınlamayı alışkanlık haline getirdi.
Bıktıracaklar insanı lmaz:

şu caroline'in ağzı çenesi bi garip yaaa

hiç de beğnmedim. takma kirpikli bi de

:tomato:

çok güzel bir dizi çok hoşuma gitti hele osmanı mıncıklayasım geliyo çok tatlı kereta bu dizi yüzünden aşkla cezayı ekiyorum malaesef

ya kzlar bişey sorcam hani berrinin okulundaki oğlanı sorguluyolardı yaa berrinin ismini verdi mi o?

Yine muhteşemdi.

Bayıla bayıla,heyecan dorukta izledim. Dizi çok iyi. Hiç durmuyor.

Özellikle en başındaki Cemile-Ali sahnesinde çok sövdüm Ali'ye. Hala yüzsüz yüzsüz Caroline i savunuyo. Ayça Bingöl özellikle orda devleşti zaten.

Okulda sağ-sol muhabbetine adım adım girilen sahne çok iyiydi. Berrin'in korkusu falan. Çok güzeldi. Ama Ahmet,ahh Ahmet. Nasıl da güzel bakıyor Berrin'e öyle. Umarım Berrin o Hakan denen çocukla yakınlaşmaz. Ahmet-Berrin aşkını uzata uzata izlemek istiyorum ben. O yıllarda üniversitede okumayı isterdim gerçekten. Erkekler daha bir dolu,daha bir sadık.

Aylin'i sevmiyorum yaa, sevmiyorum.

Mete adamım zaten :lepi:

Ali'nin kardeşi ve sorunlu ailesinden de nefret ettim iyice. Ne uyuz insanlar yaa.

Yanlız Hasefe Hanım çok hoş. Hele " vayy deyyuss" diyişine bittim =) Ve gelinini kollaması çok hoşuma gitti.

Osmannn. Çok tatlı,çok şeker bir çocuk ya. elma şekerini yiyişi,ışığı açıp kapatışı,hareketleri,herşeyi. Hele annesine sarıldı ya uyurken.

Neysee yine mükemmel bir bölümle karşı karşıyaydık.

Reytingi bol olsunnnnn :lepi:

aynenn kelimesi kelimesine katiliyorum..

hakana da helal olsun berrinin gözüne girmek için uğraşıyo çocukcazz berrinden çok ben stres yaptım gözlerimi falan kapamaya başladım

güzel bir bölümdü...cemile ve ali rolleriin hakkını veriyorlar gerçekden diğerleride öyle...
maşallah osman ne kadar tatlı rolünü nası güzel yapıyor hele o elma şekeriyle lambayı açması yokmu
aylini pek sevemedim o kızın sonunu yaprak dökümündeki kızların sonuna benzetiyorum
o diziden nefret ettim iyice umarım bu dizide sakız gibi uzatmalar olmaz...
caroline de çok yapay geliyor süs bebeği resmen cemilenin güzelliği yanında ...
ali de hala seni seviyorum demez mi çok yüz verdi kadına o da tabi gelir adamın peşinden:mymeka:

şey çok komikti ali carolin için 7lisan biliyo dedi cemilede türkçeyide öğretirsin 8 olur alide yüzyüz öğreniyo zaten diyo alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…