Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yeni fragmanın 2. dönüoekranlarda..
vayy mete baya baya diklenio babasına..
güzel bi fragman olmuş klip tadında..
arkadada erkin korayın sesi..
ooff hemen gel salı günü yaaa

bende çok beğendim bu diziyi. favorilerim arasına girdi.1 kez izledim tekrarlarına denk gelmedim.ya bişi sorcam.bu üniversitede okuyan kız varya berrindi sanırım adı babasını neden sevmiyo?kaçırmışım orayı.anlayamdım hala???

2. BölümSalı 20:00
Cemile, sonunda dayanamaz ve Ali’ye Carolin’i sorar. Ali, önce inkâr etmeye kalkışsa da, gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Karı - koca arasında patlak veren bu kavgaya çocuklar da istemeden kulak misafiri olur. Cemile, kocasına resti çeker. Köşeye sıkışan Ali, çareyi gemiye sığınmakta bulur. Eve gelmez, arıza yaptığı için seferi geciken gemisinde kalmaya başlar. Sinirlerine hakim olamayan Ali, telefonda Carolin ile de tartışır. Karısı ile sevgilisi arasında kalan kaptan, bir türlü ne yapacağına karar veremez. Okulda da sular durulmaz. Berrin, Ahmet’i polis baskınından kurtarmak için onun dağıttığı bildirileri kendi çantasında saklar. Bu kez de o tehlikededir. Aylin ise sınıf arkadaşına uyarak okuldan kaçar ve bir partiye gider. Ali’nin yabancı bir kadın ile yasak aşk yaşadığı abisi ve yengesinin de kulağına gider. İkili bu fırsatı kaçırmaz. İğneli ve kinayeli laflarla bozulan huzuru iyice kaçırırlar. Devreye Hasefe Ana girer. Ali evine döner ve bütün aile Cemile’lerdeki yemekte biraraya gelir. Ancak onları bir sürpriz beklemektedir

Carolin istanBula gelecekmiş Artık ondan sonra ne olur Bilinmez.. Cemile çok asil Bi kadın, zor sindirir Bu ihaneti.. Gerçekten çook güzel Bi dizi olmuş.. İhtiyacım vardı Böyle Bir diziye.. Bayılırım eskiyi anlatan dizilere..

daha tanıtım frahmanları dönerken işte bu demiştim sonunda buldum izlenebilecek düzgün bişey umarım çizgilerini hiç bozmazlar

süper bir dizi ilk bölümde sardı sanki uzun süredir izlediğm br dizi gibi geldi inşallahh bozmaz osmanada bayıldımmopuyorumnanaktan

bende çok sevdim bu diziyi.ilerleyenbölümlerde bizi iyice ekrana kitliyeceğine benziyor.zaten erkan petekkaya 10 numara adam gözleriyle oynuyor o kadar hisettiriyor ki rolünü,filim olduğunu bilmesem televizyondan çemkiricektim adamakaydirigubbakcemile3

Dizi 10numara dizi olmus o kadar gercekciki..Yalniz degilmisim dusunduklerim konusunda,fragmanlardanda anlasildigi uzere
Yeni bolumu inanilmaz heyecanli olacak..Merakla bekliyorum....

kızlar ben tekrarınıda izleyemedim
netten nerden izleyebilirm acaba.

Buradan site ismi verebiliyormuyum bilmiyorum ama zaten google a dizi izle yazinca bi cok yer cikiyor
Oralardan izleyebiliyorsun..Ayrica ilk bolumunden sonra 5milyon kere tekrar ettiler.Yine ederler uzulme:)Hadi iyi seyirler..

bende dün gece tekrarını izledim gerçekten süper dizi olmuş
şimdi yeni bölümü merak içinde bekliyorum
diziyi izlerkende aklıma yaprak dökümü geldi
çocukların hepsi ayrı bi alemde olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…