ay abi seni böyle yazarken görmek tebessüm ettiriyor beni, çok yaşa sen emi :13:
patron seni burda görmek ne hoşşşş patron şu aliyi yaaa al karşına konuşşş şunlaaaa sinirimizi çok bozuovay anam vay
kalpten olsede bu gunleri gormeseydi boynu altinda kalasiciya ali denen deyus ....
cemileye de kızıom aslında ne bakıo bakmasın allah akıl vermiş yaaaa adam hapisaneye gelmişşş kadınlığına dünya laf etmişşş bi de ben onu eve alıp bakcazzzz şimdiii bişiy derdimmm ama terbiyem müsade etmioookarşılığı olsa lafım yok be gözdem kadının çektiklerine bakar mısın
evden atıyordu cemileyi ali
nooldu şimdi bak ee allahın sopası yok
ama olan yine çemileye oldu paşalar gibi bakar şimdi aliye
Az sonra Besat C ızlıces kı Muzıgını yapan Pıllı bebek KKinında tanıtım muzıgını yaptı
ehehehe kazennn yaaaa en iyi ali ölü aliiiiiiziyaretciler sizde uye olun aliye olan kininizi kusun cekinmeyin : )
kapimiz her anti aliciye acik : )
cemileye de kızıom aslında ne bakıo bakmasın allah akıl vermiş yaaaa adam hapisaneye gelmişşş kadınlığına dünya laf etmişşş bi de ben onu eve alıp bakcazzzz şimdiii bişiy derdimmm ama terbiyem müsade etmiooo
hafta hemen gelse ya bomba gibi bi bölüm bizi bekliyor.en sevindiğimde carolin cadısın yamuk ağzını 1 2 bölüm daha az görücez..
ne bakcam bee bi tekme de ben atardım totosuna kazennn hadi bi tekmede sen at tam olsunheee demi salak ....
ben olsam bende bakmam yasa sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?