Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ay abi seni böyle yazarken görmek tebessüm ettiriyor beni, çok yaşa sen emi :13:

Az sonra Besat C ızlıces kı Muzıgını yapan Pıllı bebek KKinında tanıtım muzıgını yaptı

ziyaretciler sizde uye olun aliye olan kininizi kusun cekinmeyin : )

kapimiz her anti aliciye acik : )

ya bu kardeşlerin hepsi aşk acısı çekiyor yazık ya.meteye çok üzüldüm ben of..okulda rezil olacak.

karşılığı olsa lafım yok be gözdem kadının çektiklerine bakar mısın
evden atıyordu cemileyi ali
nooldu şimdi bak ee allahın sopası yok
ama olan yine çemileye oldu paşalar gibi bakar şimdi aliye
cemileye de kızıom aslında ne bakıo bakmasın allah akıl vermiş yaaaa adam hapisaneye gelmişşş kadınlığına dünya laf etmişşş bi de ben onu eve alıp bakcazzzz şimdiii bişiy derdimmm ama terbiyem müsade etmiooo

caroline ülkeler arası özellikle türk erkeklerinin hayatını mahvetme kurumu gibi çalışıyor maşallah... kemçük ağızlı. :d

heee demi salak ....

ben olsam bende bakmam yasa sen

hafta hemen gelse ya bomba gibi bi bölüm bizi bekliyor.en sevindiğimde carolin cadısın yamuk ağzını 1 2 bölüm daha az görücez..

Saf Cemile yaaaa..tutsun ali ev..çemçük ağızlıya dana kadar tek taş alırken iyi ya..

Iste bu ne biliyormusunuz ? Turk kadinin Turk annesinin ozverisi sagduyusu asla salaklik degil merhamet, ozveri denen sey bu iste ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…