Bu vesile ile malum kisiyede mesaj yollamis oldum : )
Iste bu ne biliyormusunuz ? Turk kadinin Turk annesinin ozverisi sagduyusu asla salaklik degil merhamet, ozveri denen sey bu iste ....
Az sonra Besat C ızlıces kı Muzıgını yapan Pıllı bebek KKinında tanıtım muzıgını yaptı
ziyaretciler sizde uye olun aliye olan kininizi kusun cekinmeyin : )
kapimiz her anti aliciye acik : )
ya tmm merhamet ii hoş daaaa bnm kadınlığıma dünyanın lafını sayan adama ben ne merhametiii göstercem kiii eğer merhamet buysaaaa kusura bakmasınnnn kimse ben merhametsizimmmm sokaktaaaaaa ıslanan kediye deee merhamet edip eve alıolarrr ama bi kediye bak bi de aliyeee bilmem anlatabildim mi biri masum biriiiiiiii acımasızzzz hem de evlatlarına karşıııIste bu ne biliyormusunuz ? Turk kadinin Turk annesinin ozverisi sagduyusu asla salaklik degil merhamet, ozveri denen sey bu iste ....
malum yengemizeee yaniiiiBu vesile ile malum kisiyede mesaj yollamis oldum : )
özveri değil,çareesizlik bunun adıIste bu ne biliyormusunuz ? Turk kadinin Turk annesinin ozverisi sagduyusu asla salaklik degil merhamet, ozveri denen sey bu iste ....
ya benim herüf diyor ki, bak türk kadını türk anası budur her zaman kocasına sahip çıkar yürü be cemile diyor:))zannımca kendine zemin hazırlıyor olaki bi carolin bulursa ben ona sırt çevirmeyim diye..
zibinim aynen katılıom sana :97:özverideğil,çareesizlik bunun adı
geçim sıkıntısı,babasız büyüyecek çocuklar ve çevre baskısı...
ah caroline ahhhhh
bu aliler hep böylezibinim aynen katılıom sana :97:
ah caroline ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?