Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu vesile ile malum kisiyede mesaj yollamis oldum : )

erkeklere çok güzl ders veriyo valla böylesi az değil türkiyede...her evde hah erkek milleti olacan oydu nidalarını duyar gibiyim:)

Iste bu ne biliyormusunuz ? Turk kadinin Turk annesinin ozverisi sagduyusu asla salaklik degil merhamet, ozveri denen sey bu iste ....
ya tmm merhamet ii hoş daaaa bnm kadınlığıma dünyanın lafını sayan adama ben ne merhametiii göstercem kiii eğer merhamet buysaaaa kusura bakmasınnnn kimse ben merhametsizimmmm sokaktaaaaaa ıslanan kediye deee merhamet edip eve alıolarrr ama bi kediye bak bi de aliyeee bilmem anlatabildim mi biri masum biriiiiiiii acımasızzzz hem de evlatlarına karşııı

ya benim herüf diyor ki, bak türk kadını türk anası budur her zaman kocasına sahip çıkar yürü be cemile diyor:))zannımca kendine zemin hazırlıyor olaki bi carolin bulursa ben ona sırt çevirmeyim diye..

Iste bu ne biliyormusunuz ? Turk kadinin Turk annesinin ozverisi sagduyusu asla salaklik degil merhamet, ozveri denen sey bu iste ....
özveri değil,çareesizlik bunun adı
geçim sıkıntısı,babasız büyüyecek çocuklar ve çevre baskısı...

Son düzenleme:
ah caroline ahhhhh

ya kızlar ben bu soner'i anlayamıyorum
o aylin'in resmine bakan adam kimdi bunların amacı ne yaa çatliicam...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…