Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben de olsam cemilenin yerinde alırdım eve ama affetmek değil merhamet... koca olarak değil yardıma muhtaç bir insan olarak.... allah kmseyi böyle bir duruma düşürmesn yaa carolinde uçtu gitti pislikk karııı sarı yelloz:)) nöriiman da maşşallah vıdıvıdı kemal iyi dayanıyo ona kapının önüne ilk atılacak kişi neriman yaa bence:) sonerde de ne iş dönüyo anlamadm ama çook mrk edıyomm...

haftayı iple çekıyorumm.....

he merhamet gebersin pis herifler

Son düzenleme:
Evet cemilenin yerinde ben olsam bende kabul ederdim ama sadece çocuklar ve k.validenin hatırına o kayınvalide cemilenin hep yanındaydı. İyileşince postalardım ama,

Bir tek ben miyim bilmem ama, ben çocuklara da hayret ediyorum, ortalık kaynamış ananız yeni hapisten çıkmış, hayatınız tamamen yön değiştirmiş, kötü de olsa babanız kalp krizi geçirmiş 3 ü de aşk peşinde

Soner in sırrını bende çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
selamlar ben bu dızıye hem bakmak ıstıyorum hemde bu kadar acıya dayanamıyorum her bolumde aglıyorum bıraz benı annemın hayatı da var ve bız kardeslerın annemızın etrafında toplanmasıda var ama annem savastı bızde savastık ve halada savasıyoruz babam ben kucukken evlendı uvey kadın carolının 1 48 lık halı aynı yamuk gulumseme aynı ve daha fazlası oyunlar bız ıstanbula tasındık elbırlıgı ıle her seyımız oldu ama annem kurtulamadı hala savasıyor neyse bende normalde asla konusmadıgım bu konuyu yazdım bızde her 10 evde 1 de oluyor acaba dahamı guclu olmalıyız kendımıze guvenmelıyız bır kadını gene baska bır kadın yakar

allahımmmmm o karolinin hastanede alinin annesine çemkirme sahnesini gıcık oldum,Allah bunlara peygamber sabrı vermiş valla yaa
bide nerimanın karolinin taklidini yaptığı sahnede koptm
yaaaaa ali bey oturdun mu totonun üstüne şimdi,sana bi tek cemileden fayda var,bak carolin çekti gitti,eee nerimanla kemalin dostluğundan nolcak adama sanki ii oluyo sanabeter ol inşallah
carolinin döndüğünde aliyi cemilenin evinde görünceki suratını çok merak ediyorm

Son düzenleme:
ee iyide şimdi nolacak karolin dönerseki dönemez inş ali o sarı çiyanamı dönecek...bende o soneri merak ediyom acaba ne ayak..o el kime ait acep ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…