Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Hangisine uzulecegimi sasirdim valla

umutsuz ve platonik asik meteyemi

tam duzeliyo derken sevdiginin evli oldugunu ogrenen Berrine mi

yoksa guvenip sevdigi, o gozunde kahraman yaptigi adamin aslinda kardesine manita ayarlama pesinde oldugunu bilmeyen Aylinemi...

yine inanılmaz bir bölümdü alinin annesine sarılarak ağlamasına üzüldüm ama hakketti daha başınaa neler gelicekk nelerle karşılacak. meteyede ayline berrinede üzüldüm gelecek bölümüde sabırsızlıkla bekliyorum mete babasının eve dönmesini nasıl karşılick, ayy osmann =( çocuk evdeyken babm babm diyo babasının yanına gidincee susup kalıyo cnmm yavrummm osmanın konuşmasıda müziklerde harikaydı yaaaaa.carolin oh olsun sanaaaa geberrrr

Bence Caroline Uzun Bir Müddet Dönmeyecek Ekber Onu Yollamayacak
Alide Mecburen Cemilede Kalmaya Devam Edecek
Tam Herşey Rayına Oturmaya Başlarken Pislik Caroline Tekrar Dönecek :95:

yengesi ben hasta bakamamm aliyi evde istemiyorum nerde kalcaksa kalsın dedi ali cemile hasefe hanım duydu alide defolun dedi

Bu bölümde Osmana çok az rol verdiler nerdeyse hiç konuşmadı çocuk. Dizideki kavga sahneleri çekilirken osmanı sette tutmuyolarmış. Yönetmen söz vermiş yavrucağa bu sahneler çekilirken sen sette olmıcaksın diye. Bi gün onun orda olduğunu fakedemeyip sahneyi çekmeye devam etmişler yönetmen özürdilerim sana söz vermiştim bu sahneleri görmiceğine affet beni demiş osamanda ağlayarak seni hiç affetmicem demiş kuzucuk yaaaa

oy oyyyyyy...kıyamam osmoşuma..

osman hastanede babasına bakarken, ne kadar gerçekçi bakışlardı onlar..gözlerinden kalbine girdim sanki..

karolinin hirsiz oldugunu, sucuda ekber'e yukleyip, kendisinin kurtuldugunu gormek beni sasirtti, orda sanki Ali'ye karsi asktan ziyade , baska sebeplerden dolayi ona yapistiginin hissini verdi, Alinin onu koruyup kollamasi amacli onunla oldugu izlenimini verdi, Ekberi kullandigi gibi belki Ali'yi de kullanacaktir??
neyse, Mete'nin Necatiye yakalanmasi cok kotu oldu yah!!
aylini soner galiba annesine gosterdi, yani bence oyle oldu....
Alinin af dilemesi pismanliginin gostergesiydi, ne hikmetse acidim ona,
Berrinin Ahmeti dinlemeden kosup gitmeside , tipik bir turk senaryosuna yakisir cinstendi... yanlis anlamalardan dolayi bu konu birkac bolum ayri gayri surup gider...her iki tarafta aci ceker.
Osmancigim cok sekerdin yine bebegiimmm,,,, yahu gelde Rabbe asik olma!! yaratan nasil bir sekerlik yaratmis oyle...(sÜtogluma cok benzetiyorum) masallah,tü tÜ tÜ. ''anne , babam kÖtÜmÜ?''....gecen bolum karolinle gordugunde donup kacmisti, bu seferse babasinin yataktaki haline dayanamadi kucucuk yuregi, canimmm...
Gelelim NÖrÜmana...Alinin onu duymasi cok iyi oldu, birde zeytinyagi timsali karsilik vermedimi , ay illet olurum oyle karektersizlere , sanki kendisi degildi onlari davet eden. neyse ya, sahane bir bolumdu yine...ayh, yinede eski karisi eve aldi adami , merhametten insallah maraz dogmaz
bakalim neler olacak haftaya

ne diyorsun??
''affetmicem seni''mi demis....???
ay kiyamam ona bennn, yerim onun dudaklariniiii ....offf,,, tontishim yhaaa

ya ben metenin olayını kaçırdım.
mete öğretmeni takip etti. diğer çocuk da meteyi. evin önüne geldiler, sonra ne oldu?

Dove, mete öğretmenine mandolin çalarkenken öğretmenin sevgilisi cama çıktı ve alaycı şekilde sevgilim bak bunu görmelisin dedi. tabi mete yıkıldı ve koşarak uzaklaştı. öğretmen onun mete olduğunu anlayıp sokağa çıktı ve mete diye bağırdı. diğer çocukta bombaya bak yarın herkes okulda eğlenecek falan dedi.

ya ben metenin olayını kaçırdım.
mete öğretmeni takip etti. diğer çocuk da meteyi. evin önüne geldiler, sonra ne oldu?

Anlatalim canim;
gitti ogretmeninin kapisinin onune, aldi mandolinini ve basladi '' samanyolu''nu okumaya...
pencerede birden ogretmenin muhtemelen kocasi belirdi ve '' aa ,inci kos gel, bak burda ne var'' gibilerinden biseyler soyledi...Mete adami gorur gormez tuhaflasti, arkasini dondu ve kacti...gerizekali mahluk Necatide pesinden bakti tabi.
ogretmen geldiginde , kocasi anlatti olanlari, ogretmeni ise cocugun hangi sarkiyi soyledigini sordu, ve '' Aman Allahim, nasil anlamadim '' diye yakinarak disari cikip '' Mete meteee'' diye bagirdi, fakat ortada ne Mete vardi nede Metenin golgesi...ilerdeki uyuz Necati olup biteni izlemis, ve kotu kotu siritmisti..okulda patlak verecek tabi...
oyle ise

AA bu sahneyi kaçırmışım ben aylini kendi beğeniyor sanıyordum

yine çok güzel bir bölümdü.son sahne berrin,le babasının bakışmasıbeni yine ağlattı

erkan petekkaya diziye çook yakışıyor

yine çok güzel bir bölümdü.son sahne berrin,le babasının bakışmasıbeni yine ağlattı

erkan petekkaya diziye çook yakışıyor:71
:
asabi Ali karakterini güzel yansıtıyor..O da gerçekçi oynuyor..
o kadar gerçekçi ki..Aliyi görmiyim diye diziyi seyredesim gelmiyor..
ama yine de seyrediyorum..:44:

Sağolun arkadaşlar ben Aşk ve Cezayı izlediğim için reklam aralarında bakıyorum ama burayı okuyunca izlemiş kadar oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…