ya ali kardeşiyle yengesine neden kızdıda kovdu ben orayı kaçırdım :26:
Yengesi Ben Artık Carolinide Aliyide Evimde İstemem Ayrıca Hasta Filan Bakamam Diye Bağırıyodu Kocasına
Ali Cemile Ve Hasafe Babanne Hepsi Duydular Ali Çok Bozuldu
iyi olmuş
Bu bölümde Osmana çok az rol verdiler nerdeyse hiç konuşmadı çocuk. Dizideki kavga sahneleri çekilirken osmanı sette tutmuyolarmış. Yönetmen söz vermiş yavrucağa bu sahneler çekilirken sen sette olmıcaksın diye. Bi gün onun orda olduğunu fakedemeyip sahneyi çekmeye devam etmişler yönetmen özürdilerim sana söz vermiştim bu sahneleri görmiceğine affet beni demiş osamanda ağlayarak seni hiç affetmicem demiş kuzucuk yaaaa
Bu bölümde Osmana çok az rol verdiler nerdeyse hiç konuşmadı çocuk. Dizideki kavga sahneleri çekilirken osmanı sette tutmuyolarmış. Yönetmen söz vermiş yavrucağa bu sahneler çekilirken sen sette olmıcaksın diye. Bi gün onun orda olduğunu fakedemeyip sahneyi çekmeye devam etmişler yönetmen özürdilerim sana söz vermiştim bu sahneleri görmiceğine affet beni demiş osamanda ağlayarak seni hiç affetmicem demiş kuzucuk yaaaa
ya ben metenin olayını kaçırdım.
mete öğretmeni takip etti. diğer çocuk da meteyi. evin önüne geldiler, sonra ne oldu?
Hangisine uzulecegimi sasirdim valla
umutsuz ve platonik asik meteyemi
tam duzeliyo derken sevdiginin evli oldugunu ogrenen Berrine mi
yoksa guvenip sevdigi, o gozunde kahraman yaptigi adamin aslinda kardesine manita ayarlama pesinde oldugunu bilmeyen Aylinemi...
asabi Ali karakterini güzel yansıtıyor..O da gerçekçi oynuyor..yine çok güzel bir bölümdü.son sahne berrin,le babasının bakışmasıbeni yine ağlattı
erkan petekkaya diziye çook yakışıyor:71:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?