Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Off ne bölümdü yahuu
Ali'ye o kadar sinir oluyordum kızıyordum ama o ağladığı sahnede annesine sarılması,osmanın bakışları beni de ağlattı
Osman da dedi ya oysa ne kadar insandı ağlarken diye hakkaten öyleydi
O kemçük ağızlı carolin geri dönünce,ali de iyileşince gene aynı pok herif olacak ama
Cemile de melek gibi kadınmış o adamı evine aldı ya o kadar şeyin üzerine ,kapıda berrinle alinin bakışıp berrinin ağlamaya başlaması da çok duygusaldı yav yedi bitirdi bu dzi beni

ya bu berrin hic kosmasini beceremiyor kizlar ya, cok tuhafima gidiyor kosmasi nedense

bide aylinin sac rengi ney acaba, cok süpper

Bihter nasıl topuklu ayakkabı üstünde yürüyemiyosa Berrinde düz taban ayakkabıda koşamıyor. Benimde tuhafıma gidiyodu dizinin başından beri. Buz gibi donuk bi yüz ifadeside var. Son bölümlerde de saçını toplayıp bi bandana yapıştırmışlar çok çirkin olmuştu.

AA bu sahneyi kaçırmışım ben aylini kendi beğeniyor sanıyordum

sahnede gostermiyor cnm zaten bi arkadasimiz bize verdi bu haberi
onceki sayfalarda arastirip bunu buldugunu soyledi..
o yuzden Soner Aylini anlatirken bi erkegi mutlu edebilir fln demis...

evet ya bi zamanlar o babamiz degil sokaktan gecen bi adam diyerek yuzune kapattigi o kapida simdi
gozyaslariyla "o adami" iceri sokmak icin bekliyor....

zaten şu sonerin çook gizemli bir halleri vardı böyle birşey olacağı belliydi yazık ayline

Gizem adamı SONERRRRRR..

vakit daralıyor.-durum kritik.(derin bir iç çekme)-bir an önce harekete geçmem lazım.tüm bunlar ne demek oluyo?o sadece eli görünen şahıs kim?neden kız hakkında konuşup fotoğrafını gösterdin?kızı mı pazarlayacaksın lan yoksa?off bu bölümde cevap bulamayacağım sorularla dolu kafam. biz seni sevmiştik soner. bir insan çıkarsız bu kadar iyi olamaz diye düşünmüştük ama şu dizinin insanı mutlu eden yüzlerinden biri olmanı istemiştik. bir daha soruyorum olayın ne senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…