Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ahhhhhh , ne doluyum bu diziye , tekrarıda var şimdi açtım bir yandan da seyrediyorum tekrar sindire sindire Neriman'a uyuz olan var dimi aramızda , Cemile Cemile diye sayıklarken Ali , Carolin'i " KABUS GÖRÜYORDUR" diye teskin etmeye çalışmadımı , sinir oldum iyice.

aa yine mi? bu sefer def etsinler. sokağın yakınından bile geçirmesinler.
bu adama iyilik yaramıyor.

berrin ve mete babasını istemiyor evde.. ve bunu dile getiriyorlar habire..
babanne de garibim arada kalmış o benim oğlum sokağa mı ataydım diye çıkışıyor :18:
berrini kaçırıyorlar malum şahıslar

ve ali cemileyi hırpalıyor ama evde değil gemideler.. kamarasında ali kaptanın
ya rüyadır diyorum ki inşallah öyledir bu kadar da abartmasın ali
ya da çocukların lafları sonucunda ali kaptan gemiye gitti cemile de onunla konuşmaya geldi o sırada öfkesini garibim cemileye kusuyor

Son düzenleme:
Aaaa ,izlemedim ben , nerde ??? Dün akşam tv'dekinde kızı Cemile'ye " neden getirdin eve " diyordu sadece

off yaa çok fena bi bölüm yine mendilleri hazır edin
hatta aliye fırlatmalık irice taşlar almalı elimize

bundan sonra bana iyi bak gibi bişeyler diyo cemileyi hırpalarken.. tam anlaşılmıyo ama :18:
oyy oyyy mete yine almış gıcık oğlanı altına yumrukluyo.. herhal okulda dalga geçti sonra da mete onu kendinden geçirdi
ahmet berrin ile konuşmaya çalışıyo ama berrin ahmete tokadı çaktı git bunları karına anlat diye
aylin de sonerciğini sorguluyo sen evli misin diye

çocuklar aşk derdinde.. olan cemile ile osmana oluyo

hee carolin o adamla aynı arabada.. adama neden aradın beni diyo
ekber de param bitti diyo ( alinin evini barkını yer bunlar ki iyi olur aliye sürünsün haspam )

Buyrun ilk fragman
[youtube]v/en9Km5Ehp8I?fs=1&hl=en_GB[/youtube]

Bu da 2. Fragman
[youtube]v/J-81a6JPB_g?fs=1&hl=en_GB[/youtube]

Paylaşım için teşekkürler Duygu " Ali nediyor anlamadım " bundan sonra bana iyi yok " falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…