Unkapanıymış , bende merak etmiştim , biraz önce öğrendim. Diyorki yazı da ;
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki nerede çekiliyor merak ediyormusunuz?Dizi için Unkapanı’nın Zeyrek bölgesinde 51 ev boyandı, 9 ev tamamen restore edildi. KUDEB iş birliği ile yapılan çalışmalarda 2 ton boya kullanıldı, 24 usta görev aldı. Zeyrek’teki çerçeveleri pimapen olan evler tek tek ahşap çerçevelerle değiştirildi. Geçmiş zamanı yakalamak için ayrıca 16 adet özel tente kullanıldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Zeyrek’e ve çehresine olan katkılarından dolayı Fatih Belediyesi mekanı kullanıma açtı ve hiç bir destekten kaçınmadı. Belediye, Salihpaşa Cd. ve çekim yapılacak civar sokakların kaldırım taşlarını değiştirerek döneme uygun hale getirdi
ayy gercekten mi!!!aylin kötü yolamı düşceeek :18:
bende bu sonere toz kondurmuyodum ama bakalım ne çıkacak
Zaten bana da fatih,fener, balat gibi gelmişti..yanılmamışım :79:..çünkü öyle eski yapılar, mahalleler oralarda daha çok..
Unkapanıymış , bende merak etmiştim , biraz önce öğrendim. Diyorki yazı da ;
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki nerede çekiliyor merak ediyormusunuz?Dizi için Unkapanı’nın Zeyrek bölgesinde 51 ev boyandı, 9 ev tamamen restore edildi. KUDEB iş birliği ile yapılan çalışmalarda 2 ton boya kullanıldı, 24 usta görev aldı. Zeyrek’teki çerçeveleri pimapen olan evler tek tek ahşap çerçevelerle değiştirildi. Geçmiş zamanı yakalamak için ayrıca 16 adet özel tente kullanıldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Zeyrek’e ve çehresine olan katkılarından dolayı Fatih Belediyesi mekanı kullanıma açtı ve hiç bir destekten kaçınmadı. Belediye, Salihpaşa Cd. ve çekim yapılacak civar sokakların kaldırım taşlarını değiştirerek döneme uygun hale getirdi
Arkadaşlarınında dediği gibi Unkapanının ara sokaklarında
bence de azracım yaaaaa salı günü misafir mi olur :84::84:şimdi misafir geliyormuş bize
inanamıyorum ya
gelmesinler şu salı ve pztesi günleri:88:
şimdi misafir geliyormuş bize
inanamıyorum ya
gelmesinler şu salı ve pztesi günleri:88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?