Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

fragmani az evvel izliyebildim, koyabilen arkadasin emegine saglik...(ay su yanimdaki arkadasim burnunu cekip durmasindan illet oldum artik!!!)
sesini acamadim malesef, Meteye ogretmeni neler soyluyor kizlar???
aylin sonere ne diyor??
hasefe ne heybetleniyor?
noruman kemalle kime bakiyorlar??

mete öğretmenine; penceredeki adam sana aşıkmı , sen ona aşıkmısın diyo sonra öğretmenide sen bana aşıkmısın diye soruyo
hasefede o benim oğlum sokağamı atıyım diyo , çocuklar babalarının gelmesine kızınca..
aylin sonere sen evlimisin diye soruyo
nörümanlarda kime bakıyo bilmiyorum ama bi düşemediler yakamızdan diye konusuyolar
bu kadarrr :79:

tsk.ler canimmm....
off, berrine kiziyorum bende ..... insan bir der , nedir ne degildir....aaaaaaaa.

Ali eve geliyor
Cemile ve Hasefe Hanım, bakıma muhtaç olan Ali’yi eve getirirler. Üçü de çocukların nasıl bir tepki vereceğini bilmedikleri için tedirgindir. Haksız da çıkmazlar. Ali’yi hasta yatağında bırakıp Hollanda’ya giden Carolin, geçmişinden ve Ekber’den hiç de kolay kurtulamayacağını anlar. İnci Öğretmen’e yaptığı serenadın ardından yüreğinde kopan fırtınayla okula dönen Mete, alaycı bakışlarla karşılanır. Necati yine yapmıştır yapacağını. Ancak iki genç arasındaki hesaplaşmanın bedeli bu kez çok ağır olacaktır. Aylin’den kaçan Soner, sonunda ortaya çıkar. Soner’in davranışlarına anlam veremeyen Aylin’in aklı, duyduğu açıklamalarla daha da karışır. Ahmet ise daha fazla evde duramaz. Berrin ile konuşmak için büyük risk alarak okula gider. Ama aldığı riskin bedeli ikisi için de çok ağır olur.

kızlar yarışma bölümünde alyanslar yarışıo die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

Kızlar dün kpss sınavına girdiğim okul dizinin çekildiği evin üst sokağındaydı..evlerinin önünden geçtim dizide ev büyük gözüküyor aslında o kadarda büyük değil..yanındaki iki evi kuaför ve terziye çevirmişler.çekimler akşam yapılıyormuş genelde,kimseyi göremedim :2: sadece dönem arabaları vardı sınavdan çıktığımda yavaş yavaş başlıyordu hazırlıklar..sokakta çok dar dizide bayağı büyük gözüküyor..ama yinede çook güzel..

bekleyeydin ya biraz , Ali'ye HÜRMETLERİMİZİ sunardın

:80:Hangi semt orası..Balat falan mı?

:80:Hangi semt orası..Balat falan mı?

Unkapanıymış , bende merak etmiştim , biraz önce öğrendim. Diyorki yazı da ;
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki nerede çekiliyor merak ediyormusunuz?Dizi için Unkapanı’nın Zeyrek bölgesinde 51 ev boyandı, 9 ev tamamen restore edildi. KUDEB iş birliği ile yapılan çalışmalarda 2 ton boya kullanıldı, 24 usta görev aldı. Zeyrek’teki çerçeveleri pimapen olan evler tek tek ahşap çerçevelerle değiştirildi. Geçmiş zamanı yakalamak için ayrıca 16 adet özel tente kullanıldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Zeyrek’e ve çehresine olan katkılarından dolayı Fatih Belediyesi mekanı kullanıma açtı ve hiç bir destekten kaçınmadı. Belediye, Salihpaşa Cd. ve çekim yapılacak civar sokakların kaldırım taşlarını değiştirerek döneme uygun hale getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…