izlemeyenler için 11. bölüm fragmanı linki
Facebook'a HoÅŸ Geldin
mete öğretmenine; penceredeki adam sana aşıkmı , sen ona aşıkmısın diyo sonra öğretmenide sen bana aşıkmısın diye soruyo
hasefede o benim oğlum sokağamı atıyım diyo , çocuklar babalarının gelmesine kızınca..
aylin sonere sen evlimisin diye soruyo
nörümanlarda kime bakıyo bilmiyorum ama bi düşemediler yakamızdan diye konusuyolar
bu kadarrr :79:
zeytin3548 kotu yola dusecek gibi geldi banada
aylin kötü yola düşecek zannımca
Kızlar dün kpss sınavına girdiğim okul dizinin çekildiği evin üst sokağındaydı..evlerinin önünden geçtimdizide ev büyük gözüküyor aslında o kadarda büyük değil..yanındaki iki evi kuaför ve terziye çevirmişler.çekimler akşam yapılıyormuş genelde,kimseyi göremedim :2: sadece dönem arabaları vardı sınavdan çıktığımda yavaş yavaş başlıyordu hazırlıklar..sokakta çok dar dizide bayağı büyük gözüküyor..ama yinede çook güzel..
Kızlar dün kpss sınavına girdiğim okul dizinin çekildiği evin üst sokağındaydı..evlerinin önünden geçtimdizide ev büyük gözüküyor aslında o kadarda büyük değil..yanındaki iki evi kuaför ve terziye çevirmişler.çekimler akşam yapılıyormuş genelde,kimseyi göremedim :2: sadece dönem arabaları vardı sınavdan çıktığımda yavaş yavaş başlıyordu hazırlıklar..sokakta çok dar dizide bayağı büyük gözüküyor..ama yinede çook güzel..
:80:Hangi semt orası..Balat falan mı?
evet kızlar bugün
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
günü
:80:Hangi semt orası..Balat falan mı?
bekleyeydin ya biraz , Ali'ye HÜRMETLERİMİZİ sunardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?