Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ana, yeni fragmani gorenler yorumlarini dizmisler.....
tam olarak ne gosterdiler bacilar??
anladigim kadariyla Ali evde hir mi cikariyor??

ana, yeni fragmani gorenler yorumlarini dizmisler.....
tam olarak ne gosterdiler bacilar??
anladigim kadariyla Ali evde hir mi cikariyor??

1-2 sayfa geride yüklemiş arkadaş:92: Ali'yi bir ara Cemile'yi hırpalarken gördükde ondan bu feryat figan

ya kızlar ben soneri anlamadım Ayline sevdği için öyle davranmıyor mu neden kardeşine gösteriyor Aylinin resimlerini:44:

Ay arkadaşlar ne güzel beddualar ediyorsunuz benimde beddua edesim geldi.Ali yanlışlıkla kadınlar kulübüne girse valla adamı kalp krizi geçirmekten beter edeceksiniz.Bende şu Berrine acıyorum Ahmete aşkı yüzünden başına gelmedik kalmadı hala akıllanmadı.

Çok güldüm yav

sende et bacım , herkese yetecek kadr beddua biliyoruz çok şükür.:86:

Berrinde Hukuk Fakültesinde okuyan bir insan için fazla saf Tahmin edemiyormu formalite evlilik olduğunu da ayılıp bayılıyor , bir sor bakalım dimi işin aslını. Yok ama olmaz ille 1-2 bölüm sallantıda olucak. Bu arada Allah bildiği gibi yapsın seni Ali

Arkadaşlar ben kaçırdım Ahmet kimle evliymiş??????????? (meraklı melahat smileysi)

şu yanında kaldığı kıvırcık saçlı esmer kz var ya amina onunla evliymiş canım.. garibim berrin de duyunca küt diye düşüp bayıldı:2:

esmer arap kızla evliynmiş ama sanırım kızın türkiyede kalabilemesi için evliler gerçek bi evlilik değil

kızlar yalnız fragmanda cemileyi hırpaladığı yer ev değil sanırım gemi
demekki çocuklar evde barındıttırmıyor aliyi
cemilede gemiye gidiyor artık nedense
ve orda hırpalıyor

kızlar yalnız fragmanda cemileyi hırpaladığı yer ev değil sanırım gemi
demekki çocuklar evde barındıttırmıyor aliyi
cemilede gemiye gidiyor artık nedense
ve orda hırpalıyor

belkide gecmiste olan biseyi hatirliyodur..
yani tekerlekli sandalyeyle eve gelen adam hangi ara toparlandida
cemileyi hirpalayacak hale geldi..

allahımmmmmmmm aliyi nasıl biliyosan öyle yap carolin sana layık zati pis alicemileyi gerçekten hırpalıyo bence ellerin kırılsın emi o kadına bunu yaptıysan ne diyem ban korkusu olmasa ahhhhhhhhhh ben dicemi biliyom ama (allah belanı versin ali smiley)

ben şimdri tekrar kontrol ettim açılıyor bende
sayfayı yenile istersen olmadı youtube linki vereyim

Canım teşekkür ederim ama sanırım sorun benden kaynaklanıyo bende youtube açılmıyo o nedenlede sanırım görünmüyo,senin yazdığın sayfada sadece buyrun 1.fragman sonra da 2.fragman yazıyo ama altlarında link yok,teşekkürler ilgin için....

mezara giresin aliiiiii, yüzün gülmesin hiç aliiii boynun altında kalsın inşşşşşş :95::88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…