aynen öyle o ne ya osman yapmaz onun yaptığını koskoca kadın şımarık şımarık hareketlerDuygu çok haklısın...
Cemile hata yapıyor, zaten dolu çocuklar daha da fişteklemenin alemi ne...
Sen boşanırsın eski kocan olur ama o, çocuklarının her zaman babası sonuçta, ne kadar o sıfatı taşımasa da...
aynen öyle o ne ya osman yapmaz onun yaptığını koskoca kadın şımarık şımarık hareketler
delirtiyor insanı çocukları dolduran kendi, sonra aliye çemkiriyor
senin ne farkın kaldı. O kadar nefret ettirmiş ki babalarından mete sen boşanınca bizde boşanmış oluyoruz diyor
anneden ses yok
aynen öyle o ne ya osman yapmaz onun yaptığını koskoca kadın şımarık şımarık hareketler
delirtiyor insanı çocukları dolduran kendi, sonra aliye çemkiriyor
senin ne farkın kaldı. O kadar nefret ettirmiş ki babalarından mete sen boşanınca bizde boşanmış oluyoruz diyor
anneden ses yok
şuursuz işte olan meteye olacak ben ona yanıyorum, katil edecek çocuğuBaştan beri cemilenin en büyük hatası bu zaten...Kardeşim git boşan al evi de otur çocuklarının başına....Olan çocuklara oldu hep.....
kaçıncı hata kendi de sayısını unuttu ya hoşcemilede super kahraman degil sonucta oda bi insan
tabiki hatalari olcak
ama bu hatanin bedelini kendinden cok cocuklar oduyo maalesef
yok kadın kendini acındırıyo çocuklar bundan yana olsun diye de ne kadar yanlış bir davranışHaklısın...
Tamam eyvallah cümleten aliye yüklenıyoruz ama cemıle de cok akıllı davranmıyor sağolsun....
Azcık cenesını tutmayı oğrense ıyı olacak ya zor bu gıdısle...
Çocuklar daha cok diş biliyor...
Cemile'nin de başında hale si eksik...Adam su istiyor , muallakta kalıyor bakınıyor. " SANA SU BİLE YOK MENDEBUR HERİF " deyip çekip gidemiyor:88: Şu dönem olaylarında da iyice saçmaladılar. Bir taraf aristokrat aile , temiz çocuk , diğer taraf da izbe yerlerde toplantı yapan tipi kayık gençler. Kız kaçırma varmıdır bunların tarihlerinde acaba , saçma geldi bana..
http://www.kadinlarkulubu.com/anket-100-kisiye-sorduk/404581-cemile-ali-yi-yapsin.html
evet sicagi sicagini yorumlari alalim ....
Bende ilk defa bu akşam Osman'a çocuk muamelesi yaptıklarını gördüm. Genelde kendi başına suluboya yapıyordu garibim. Abisiyle biraz eğlendi hiç değilse garibim. Osman ağlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?