Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aslinda hep savurum hirsizlik yapanin nasil hangi elle hirsizlik yaptiysa eli kesiliyorsa zina yapaninda seyi kesilmeli. Ankette ise asalim diye yumusattim olayi ....

Aslinda hep savurum hirsizlik yapanin nasil hangi elle hirsizlik yaptiysa eli kesiliyorsa zina yapaninda seyi kesilmeli. Ankette ise asalim diye yumusattim olayi ....

aslinda soyle bi dusununce sanki asmak daha fena gibi
nasil yumusamis oluyo

Gizem adamı Soner , dizi başlangıcında dikkatle izledik yine , pencereden bakan kişinin eli bayan eline benziyor , daha öncesinde kızın resminin çerçevesini alan el erkek eline benziyor. Üfff çok karışık durum.Peşinden koşmasını bekliyormuşmuşmuş, eee hani " vakit daralmıştı" öyle demişti. Koşacak kadar vakit varmı ki ???:82:

Bu bolumun en gusel daha doğrusu oskarlık oyunculuk cıkartılan ve içimi acıtan gözlerim dolduran sahnesı

mete ile öğretmenini parktaki o konuşması metenın o duruşu ..
yururken sözleri söylediği andaki duruşu bakışı falan .. super oyuncu ya ..

cemile kadar salak kadın yoktur . artık fedakar turk kadını ımajınında seyını cıkardılar ya pes .. o sahneler cok kotuydu..

Evet Eflah , bende öğretmen " mete sen bana aşıkmısın " sorusundan sonra Mete'nin bakışından çoookkkk etkilendim , neler neler söyledi gözleriyle.

Cemile'ye gelince " her Türk Erkeğinin İdeal Eş Adayı " olucak bu gidişle.........

Son düzenleme:
" her Türk Erkeğinin İdeal Eş Adayı " olucak bu gidişle.........

burdan bır arkadasın eşiydi sanırım : Ali karakterını haklı goruyordu
durum ne kadar da vahım ortada alında ..

saf cemile halaa nasılda endişeleniyo ali iti içinn... ama yine ali ne olduğunu gösterdi yazık cemileye çok acıdım.....helal olsun meteye aslan mete bu bölümde süperdii

Mete superdi yaa
resmen gozleriyle konustu
gozleriyle oynadi cocuk

bu konuda berenden daha basarili bence

Ne güzel bir bölümdü yine yaa..

Mete ve Osman !!!

Bayılınası kişilikler sizi.

Bir kez daha söylüyorum ki

ARAS BULUT İYNEMLİ

Fevkaladenin fevkindesin sen

" sadece konuşcam babaannecim,erkek erkeğe konuşcaz " " sen ona aşık mısın " " seni üzmek istemem " " gerçek olmayan aşklar bu kadar can yakıyorsa gerçek olan ve karşılıksız olan aşklar ne yapar " " aşktan anlarım ben "

Replikleri harikaydı Mete'nin.

Oyunculuğuna söz yok zaten.

Bugün sadece Mete ve Osman oynasa bile harika bir bölüm olurdu.

Öğretmeniyle konuşması Necati'yi dövmesi.

Mükemmeldin Aras.

Osman'a da bayıldım.

Bir tane Osman istiyorum ben.

Hatta Osman'ın oyuncak bebeği çıkarılsın.

Hemen gider alırım.

Ali'ye sadece saygılarımı sunuyorum. Anladı o onu

Cemile de salağın önde gideni.

Su veriyor bi de.

Süper babaanneye yakışmayan bir bölümdü.

Ne o öyle hasta diye bu kadar yumuşadı.

Tamam üzülür, oğlunu da düşünür de babaanne tamamen taraf değiştirdi.

Mete ve Berrin'i de çok haklı buldum ben.

O adam bana ve aileme bütün bu şeyleri yaşatcak, sonra da hastalanıp evimize gelcek. Ben de susucam hoşgeldin babacım dicem.

Yok öyle valla.

Babaysa babalığını bilsin.

Çocuklar sokakta kalınca bişey olmuyo da koca adam eve alınmadı diye demediğini bırakmıyor Cemile'ye.

Ekber sen de çok yaşa.

Herşeyini al o kepçük ağızlının

"Hatta Osman'ın oyuncak bebeği çıkarılsın." Masal Harika bu fikir , eminim Callilu'dan daha çok talep görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…