Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aslinda soyle bi dusununce sanki asmak daha fena gibi
nasil yumusamis oluyo
:90: bencede...

kesmek,bir anda,uzatmadan....kestirip atmak yani

ama asmak...ooovv uzuun uzuun,acı çektire çektiree....kopar zaten:90:

o değilde bu mete hakikaten büyük oyuncu vesselam...çok takdir ettim yine bu bölümde...
osman ve mete bakışlarıyla oynuyor çoğu sahnede.....hadi mete tamam da osman'ın o yaşta bunu becerebilmesi müthiş....

mete o necatiyi döverken içimin yağları eridi....ohhh eline sağlık dedim...çok kaşındı o çocuk....

bu bölümde mete harikaydı alinin bişey demek istemiyom allahından bulsun ekber :86::94:çoook iyi bir karakter carolinenin hakkından nasılda geliyoooo cemile bu kadar iyi olma artık ya yeter

benim sıpa durmadı bu akşam tam dizi saatinden bitene dek mızık mızık mızık azcık izleybildim ama izleyebildiğim kadarıyla güzel bir bölümdü...

ya bişeyi anlamadım karolin alinin abisine telefon ettiğinde alinin abisi ne dedi bizdemi kalıyo dedi ne dedi ?

evet canım bişey belli etmedi bizde kalıyo gayet iyi dedi...

gerizekalısın cemile çocuklarını bu hale getiren sensin, nasıl dolduruyor alttan alttan ya
aptal ya bir de geçmiş meteye anlatıyor çıldırıcam

evet kesınlıkle katılıyorum
cemıle ıyı guzel ama kendısı misal suan affetse aliyi eve getırdı cocukları nefret ediyo ya olucak ıs mı?

ayrıyaten mete süperdi bu bölüm
berrin de bi dinleyemedi ahmeti ya bi 2 dk dınle sımdı dınlersın artıık
Aylinide sevıyrm ben
osmancıga zaten yorum yok

soneri yine çözemedik ne derdi var bu adamın ya kime söz verdi offfffff

Ay ekber ne dedi öyle ya...
Hafızama kazındı resmen...

'' Dil dile değmeden dil öğrenilmez''

Melikk ciğim banada çok saçma geliyor o dönemde her iki tarafında gençleri çok acılar çekmiş.Şimdi de bir tarafı yükseltip öbür tarafı aşağılamak hiçde adil değil bedce deAma dizi karakterleri mükemmel oynuyorlar.ayrıca bu bölümde babanneyi çok beğendim

Mete ile öğretmenn sahnesine bayıldım
hem çekim süper replikler oyunculuk 4/4 lük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…