Ne diyosun hemen gider alırım.
Çok fena taktım hatta ben mi tasarlasam
Satış patlaması yaşanır.
Recep İvedik'in bebeğinin yapan Çin'liler eminim Osman'dan da ilham alırlar. Yada bizim Türk müteşebbislerimiz elini çabuk tutsa bari. Ya da yada Derya Baykala'a iletelim o mutlaka bir şeyler uydurur biryerlerinden
:90: bencede...aslinda soyle bi dusununce sanki asmak daha fena gibi
nasil yumusamis oluyo
Eminim ilerki bölümlerde Ali hepsini evden atacak. :$
Satış patlaması yaşanır.
Recep İvedik'in bebeğinin yapan Çin'liler eminim Osman'dan da ilham alırlar. Yada bizim Türk müteşebbislerimiz elini çabuk tutsa bari. Ya da yada Derya Baykala'a iletelim o mutlaka bir şeyler uydurur biryerlerinden
evet...osmandanlık çıkarır:90:
Satış patlaması yaşanır.
evet...osmandanlık çıkarır:90:
osmandanlık
Ben girişim harekatına başlayayım bariii
benim sıpa durmadı bu akşam tam dizi saatinden bitene dek mızık mızık mızık azcık izleybildim ama izleyebildiğim kadarıyla güzel bir bölümdü...
ya bişeyi anlamadım karolin alinin abisine telefon ettiğinde alinin abisi ne dedi bizdemi kalıyo dedi ne dedi ?
gerizekalısın cemile çocuklarını bu hale getiren sensin, nasıl dolduruyor alttan alttan ya
aptal ya bir de geçmiş meteye anlatıyor çıldırıcam
Ay ekber ne dedi öyle ya...
Hafızama kazındı resmen...
'' Dil dile değmeden dil öğrenilmez''
Melikk ciğim banada çok saçma geliyor o dönemde her iki tarafında gençleri çok acılar çekmiş.Şimdi de bir tarafı yükseltip öbür tarafı aşağılamak hiçde adil değil bedce deCemile'nin de başında hale si eksik...Adam su istiyor , muallakta kalıyor bakınıyor. " SANA SU BİLE YOK MENDEBUR HERİF " deyip çekip gidemiyor:88: Şu dönem olaylarında da iyice saçmaladılar. Bir taraf aristokrat aile , temiz çocuk , diğer taraf da izbe yerlerde toplantı yapan tipi kayık gençler. Kız kaçırma varmıdır bunların tarihlerinde acaba , saçma geldi bana..
Aydasu aynen benimde hafızama kazındı ''Dil dile değmeden dil öğrenilmez'' :26::26::26:Ay ekber ne dedi öyle ya...
Hafızama kazındı resmen...
'' Dil dile değmeden dil öğrenilmez''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?