oleyyy carolin aliyi boynuzladı....
hadi carolin görem seni alinin abisini de bi ayartıver ki boynuzlarını farkettiğinde aniden kalbi duruversin
ekbeearrrr sen bizim herşeyimizsin...süründür onu süründür
berrinin kaçırılma sahnesi çok ama çok saçmaydı yarüyaya bağlayıp yönetmenin kendisini aklamasını beklerdim :96:
yani gündüz vakti berrin gibi iricene bi kızı
''hadeee arkadaşlar üç deyince kaldırıyoruz bir kiiii ve üççççççç hoppaaaaa '' edasıyla kucaklayıp götürmeleri
ve ne hikmetse kimsenin görmemesi ilgisini çekmemesi ne anormaldi öyle
Caroline bakınnn !!
Aşkmış sevgiymiş miş miş.. Al bakalım sana aliiiğğğ
İyi oldu.
Pislik ali anca cemileye çemkirsin.
Soner 'in kardeşi ortaya çıkıyor.
Ohh be sonunda.
Cemile nerden anladı acaba Aylin'in durumunu.
Mete'yle İnci'nin durumuna çok üzülüyorum ama
arkadaşım öyle bir geçer zamankide figuranlık yapıyo da, senaryoya göz atmış.
okuduğuna göre cemile aylini sonerin arabasında görüyormuş sonra bağırış çağırıyormuş "ne işin var burada" diye okulun o taraflarda herkesin ortasında.adama bağırıyormuş senin ne işin var benim kızımın yanında babası yaşındasın bilmemne...
öyle öğreniyor yani tatlım
heycanı kaçtı mı ne
Ali acımıştım sana geçen bölüm. Ciddi ciddi seninde insan olduğunu düşünmüştüm ama kafama tüküreyim ben emi.
Sen insanmısın Ali
arkadaşım öyle bir geçer zamankide figuranlık yapıyo da, senaryoya göz atmış.
okuduğuna göre cemile aylini sonerin arabasında görüyormuş sonra bağırış çağırıyormuş "ne işin var burada" diye okulun o taraflarda herkesin ortasında.adama bağırıyormuş senin ne işin var benim kızımın yanında babası yaşındasın bilmemne...
öyle öğreniyor yani tatlım
heycanı kaçtı mı ne
Ali ailesini evden kovacak, bunun üzerine Mete evi yakacak..Aylin evdekilerle kavga edip Soner'e gidecek. Soner'in bahsettigi sorumluluguda erkek kardesiymis, hastamiy bir kac aylik ömrü kalmis..Ve bu erkek kardesi Aylin'in eski okul arkadasiymis ve asikmis Aylin'e. Ve abisinden tek istegide Aylin'le evlenmekmis..
bende bugün dizinin çekildiği evin önünden geçtim ewt mete evi yakmaya çalışıyomuş evin dışında bişey yok ama eşyaların yarısı yanmış bi haldeydi evi boşaltmışlar bu arada hiç eşya kalmamış perdeleri filen hep çıkarmışlar evin içi net bi şekilde gözüküyordu eşyaları da kamyona yüklemişler çekim için hazırlanıyorlardı orda konuşulanlara göre dün akşam itfaiyeler filan gelmiş çekim varmış evin dışında görülen bi hasar yok ama eşyalar yanmış
bu arada çekimin yapıldığı ev bize yakın ama ben hiç rast gelmiyorum nedense bi komşumuz denk gelmiş cemile sonerin ayline verdiği kıyafeti buluyormuş epey bi kavga etmişler hatta cemile elbiseyi çöpe atıyomuş anlattığına göre bu haftada sanırım o sahneleri izlicez pek önemli bi bilgi değil ama
dediğim gibi bize yakın bi yer olmasına rağmen çekimlere rast gelemiyorum çoğunlukla akşam sokak çekimleri yapıyrlar gündüz ise ev çekimi oluyo göremiyoruz haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?