Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Evet Hollandalı olmadıgı cok bellı.Lakin Hollandacayı Alman aksanıyla konusuyor.G harf telaffuzundan belli.

Caroline bakınnn !!

Aşkmış sevgiymiş miş miş.. Al bakalım sana aliiiğğğ

İyi oldu.

Pislik ali anca cemileye çemkirsin.

Soner 'in kardeşi ortaya çıkıyor.

Ohh be sonunda.

Cemile nerden anladı acaba Aylin'in durumunu.

Mete'yle İnci'nin durumuna çok üzülüyorum ama

sonerin gizeminin çözülmesine çok sevindim kaç haftadır karnımıza ağrılar giriyodu artık bu adamda ne var diye :)

cemileye kapak olsun k.valideye iyilik olsun diye gidermi kendini aldatıp alyansını o kadın için bozduran kocanın peşinden .... salaklığın bi bedeli olması laızm geçen hafta içimi şişirdi adamı araya araya bırak ne arıyorsun hele hasefe hn içini çeke çeke dişlerinin arasından demez mi genede alıp getireydin diye öyle bir a-aaa demişim ki benım adamda şaşırdı. sanki bilmio oğlunun ne halt olduğunu ben olsam git oğlunun yanına bırakı cocuklarımıda benımde diye.... ama bu kadar saftirikliğe hak edioyrlar... hani berrinle mete sonuna kadar haklı az bile adam kafasını eğip öyle sustu eve gelince dumur oldum bu genişliğe.
görüyonus değil mi en iyi kaynana bile gelinime haksızlıklar ettin deyip gelinden yana olsa bile yeri gelio sen dayakta yesen getirseydin diebilio
yani o adam ana evladı gelin kemer patlıcanı

ay ne güldüm sabah sabah

Ali acımıştım sana geçen bölüm. Ciddi ciddi seninde insan olduğunu düşünmüştüm ama kafama tüküreyim ben emi.

Sen insanmısın Ali

ulan ali kapıda öle masumca durup kızım içeri al dermiş gibi yaptın sonra tüm aileye kelek yaptın sen nasıl bir insansın ya

ahh mete ve inci öğretmen sizlere çok üzülüyorum aslında ikisi arasında bir aşk varda hoca sölemiyo ayıp olurr tüm okula diye hocada az değil

yok yook bu alinin yatacak yeri yok.
o evi er geç terkedeceklerdi cemileler çünkü yaz fragmanlarında direk onu gösteriyorlardı hatta osmanı çağırıyolar kapı önünde bavulları vardı.
bakalım neler olcak...

arkadaşım öyle bir geçer zamankide figuranlık yapıyo da, senaryoya göz atmış.
okuduğuna göre cemile aylini sonerin arabasında görüyormuş sonra bağırış çağırıyormuş "ne işin var burada" diye okulun o taraflarda herkesin ortasında.adama bağırıyormuş senin ne işin var benim kızımın yanında babası yaşındasın bilmemne...
öyle öğreniyor yani tatlım
heycanı kaçtı mı ne

fragmanlarında vermişlerdi bu sahneyi

şu berrin'e de şaşıyorum.yanında bomba patlar yaralanır,eylem de sırtına sopa darbesi alır bu esnada sevdiğinin ölebilme ihtimalini düşünür,kampüsün orta yerinde kaçırılır,sevdiğinin evlendiğini öğrenir....bu kadar kısa zamanda bu kadar olay yaşıyorsun da be güzelim ne ketum bişey çıktın sen!insan hiçmi ailesine dost bildiği annesine bişey anlatmaz yaw

Ali acımıştım sana geçen bölüm. Ciddi ciddi seninde insan olduğunu düşünmüştüm ama kafama tüküreyim ben emi.

Sen insanmısın Ali

Aynen ya hatta çocuklar gitsin diye içeride birbirini yerken, paltosunu alıp gidişi içimi acıtmıştı. Ne dengesiz bir kişilik ya. Cemile nin dediği gibi bencil herif öyle bencil ki çocukları bile zerre gözünde yok hep kendisi hep kendisine yapılanlar ben ne yaptımda böyle oldu diye bir kez sorgulamaz mı insan kendini?

Mete ve Osman götürüyor diziyi, ikiside çok güzel oynuyor. Bu diziyi izlerken yüreğimi mengeneye sıkıştırıyorlar sanki izlemesem mi napsam

Sinema filmlerinde ne olcağını öğrenmekten nefret ederim ama dizilerde öyle bir takıntım yok canım.

Teşekkür ederim

Zaten o tarzda bir sahne olcağını tahmin etmiştim

ay yarın akşam yine sinir küpü olcaz kızlarr demediğimizi bırakmayalımda bütün stresimizi Aliğğğ üstünden atalım

:13: bir aksam olsa, eve atsam kendimi...bu aksam yine heyecan var evdeeeeee :13:

insallah Ahmet Ölmezz

kızlar tüyo getirdim
önceden yazıldımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…