Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aylini partide bulmasi tesaduf degilmiymis yani??

kızlarrrrrrrrrrr yeni fragman çıktı çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor

iştee fragmann

[video=youtube;4khJ7zf7uak]http://www.youtube.com/watch?v=4khJ7zf7uak[/video]

bencede artık ortaya çıksın bu sonerin derdi ya..
ufff salıyada daha çok var :84:

bolum super olacak

Aliye diyecek laf bulamiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PES artik, onu seven anlayan tek kisi karolin mis peeehhh,

Son düzenleme:
Soner'in ölümcül bir hastalığa yaklanmış bir kardeşi var ve bizim küçük liseliye (Aylin'e) platonik durumda (eskiden aynı sınıftalarmış ancak hastalık yüzünden okulu bırakmış). Soner 'de kardeşinin son günlerini mutlu geçirmesi için bizim kızı ikna etmeye çalışırken kendisi de aşık olduğunu fark edecek... 

(alıntı)

kım tahmın etmıste DOĞRU ÇIKTI
Ali evden atıyor buda doğru çıktı
Mete ve Öğretmenide okuldan atılcak galıba
Ahmete bısı oldu ya (

hoş olmayan bu kadar temiz rahat izlediğimiz bir dizinin içinede yatak!sahmesi koydular ya pes .
illa sevişme sahnesi olcak demi .. olmazsa olmaz eksık kalırlar yoksa! hıc hos deıl ..

karolinin aliden anladığı tek şey ondan bi nane olmayacağı. ama hırs yaptı işte bakalım bu işin sonu nereye varacak

artık bu sahneler son zamanlarda kitaplara bile sıkça konu oluyor..dizilerde ya da sinemalarda görmeye alıştık artık..

ay fragmanı ızleyınce şok oldum bu carolın neymiş böyle yaaa pes dogrusu bu kadarınıda beklemezdım
ali de hala demıyomu benı anlayan seven tek kişi carolın dıye
cıldrcam yawwwwww bakalım ne zaman görcek gercek yuzunu

bence o carolin çoook süründürecek o aliyi..
tabi gerçek yüzünü görene kadar olanlar osmanla diğerlerine olacak yaa uff

brehhh brehhh
carolınmıssssss pehhhhhh
alıye hepsı mustehak
boynuzların yontulmasın alıııı

son bolumu ızlemedım sadece frangmanları gordum
bu haftakı bolum cok heyecanlı sanırım

hele de osman :97:

Nihayet Cemile Nihayet....... Tühhhh diye yüzüne dükürdün ya sonunda boynu devrilesicenin. Bu bölümünü dört köşe izleyeceğiz demek kızlar

:26::26::26: Ya tekrar izledimde Cemile Soner'in suratına tükürüyor olmasın sakın..... Bende Ali'dir diye sevinmiştim yaaaa.... Hangisi acaba ???

fragmanı ızledım sımdı Allah seni nasıl bılıyorsa öyle yapsın Aliğğğğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…