Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bende dün izledim ama anlamadığım bişey vardı aylin ooo bu evde benim bir hayranım varmış falan diyor anneside ayliiiiiin diye bagırıyor acaba annesinemi diyor o resimler kimin ???
bu arada ben demiştim ali evden kovacak onları diye belliydi deyuzz alinin böyle yapacağı

çok itici gözleri var bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama kadın yılan gibi bakıyor ah neymişssin sen karolin hanım :)

eşim bile diyorki bu kadının neresi güzel aksine çok itici hele o dudakları yarabbimmm koparasım geliyorrr

belliki ilerdeki bolumlerde dahada heyecan artacak, karolinin yatak sahnesine sasirmadim , Ekberin onu daha cok kullanacagindan eminim, sivri boynuzlu Ali'de bunu ogrendiginde umarim verem olur!!

Mete'nin ogretmeni icin uzuldum, kizcagiz ne kadar iyi niyetliyken malesef nasil bir suclamayla karsilasiyor, inanilmaz !
fakat hayat gosterdiki, insan ne kadar iyi niyetli olursa olsun, fesatlikla dolu insanlari yinede ikna edemezsin vede camuru yersin! Allah herkesi bu tip fitnefucur insanlardan uzak tutsun.
Mudur nasil hemen yedi Necatinin anlattiklarini ,hayret ettim.

Galiba Ahmeti oldurecekler, insallah oldurmezler ama durum onu gosteriyor, o yillarda cooook faili mechul ÖlÜmler, kaybolmalar, kacirilmalar gerceklesmis...umarim Berrin Ahmedine kavusurm, cok zor gozukuyor.

boynuzlarin kafana agir gelesice Ali, kendi evlatlarini sokaga atabilecek kadar adilik varken sende, artik bu dakkadan sonra sana acimam! (gecen bolum agladiginda icim acimistida arkadaslar, yanlis anlasilmasin )

gel sali gel...Osman ne zaman buyuyecekti ?? birileri onun bikac bolum sonra buyuyecek dedigini hatirliyorumda??

çok itici gözleri var bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama kadın yılan gibi bakıyor ah neymişssin sen karolin hanım :)

bende takma kirpiklerine hastayımmm
gözlerini her açıp kapadığında birisi o ceryanda kalıp üşütecek die korkuyorumm

Bende malum gıcık hatunun ellerine beline koyup Kasımpalaı edasıyla konuşmasına hasta oluyorum .

Yeni fragmanı izledim ve şooookkk oldum Pislik Ali annesine carolinle aşkı nasıl tattığını anlatırken çemçük ağızlı Ekberle sevişiyodu. En sonda Cemileye çıkın evimden dedi Ali geberressiceee

oleyyy carolin aliyi boynuzladı....
hadi carolin görem seni alinin abisini de bi ayartıver ki boynuzlarını farkettiğinde aniden kalbi duruversin

ekbeearrrr sen bizim herşeyimizsin... süründür onu süründür

Son düzenleme:
berrinin kaçırılma sahnesi çok ama çok saçmaydı ya rüyaya bağlayıp yönetmenin kendisini aklamasını beklerdim :96:

yani gündüz vakti berrin gibi iricene bi kızı
''hadeee arkadaşlar üç deyince kaldırıyoruz bir kiiii ve üççççççç hoppaaaaa '' edasıyla kucaklayıp götürmeleri
ve ne hikmetse kimsenin görmemesi ilgisini çekmemesi ne anormaldi öyle

Bence de gayet saçmaydı. nerde görülmüş siyaset uğruna kız kaçırıldığı. Bakan , milletvekili düşürmeyle olmuştur böylesi olaylar ülkemizde ama , sağcılar , solculardan birinin değer verdiği kişiyi kaçıracak da , falan filan Çokkk saçma geldi bana da

yok hadi kaçırsınlar yine kabullenelim ama ayy neydi o sahne öyle yaa
bari durun çıksın yolda filan arabaya atın..

dizi harika mükemmel ve tek solukta izliyorum ancaaaakkk berrin ve berrinin olduğu sahneleri sevmiyorum ne ağlayabiliyo ne gülebiliyo ahmetle yaşadıkları da cabası ah***** o kadar iyi oyunculuğuna karşılık berrinin yeteneksizliğine şaşıyorum. :26:

haklısın Berrin'in donuk ifadesi ve üst dişlerinin dudakla arasında pamuk gibi bir tampon varmışçasına duruşuna , ve sürekli limoni suratını hiç sevmiyorum. Nasıl hukuk kazanmış kız , saf bir duruşu var. Aylin çok tatlı ama , çok da güzell....Osman bile tavır koydu Ali'ye , bir Aylin koymadı tavrını o ayrı mevzu .

aligggg boynuzlar cok yakisacak sana demek aski carolinede yasadin ha iyi iyicaroline sana yasatti yasatacagini:92:

evden kovuyor cemileleri verem olup geberesin ali

ekbearrr bedankt sen cok yasa emi pas pas yap su carolini :76:

son bolumde bankada calisan adam cok komik hollandaca konusuyordu gercek hollandali bulamamislarmi ya :)

haklisin nilim adam acaip tot ziens dedi
ama eve bakmaya gelen hatun super konusuyordu acaba gercek dutchvrouw muydu?

ayrica carolinin alaman oldugu konusmasindan nasil belli oluyor.esim izlerken bu kadin alman dedi.daha onceden bilmiyordu alman oldugunu bend eguldum zaten okadin alman diye boyu devrilesice

Wilma Elles, yani namideger Carolin has Alman, Hollandayla alakasi yok sadece dizide o rolde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…