Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar bişey sormak istiyorum sonerin esrarı çözüldümü? tekerlekli sandelyedeki kardeşiyse,neden aylini ona getirdi anlayamadım bi yardımcı oluverseniz garii:26:

kızlar bişey sormak istiyorum sonerin esrarı çözüldümü? tekerlekli sandelyedeki kardeşiyse,neden aylini ona getirdi anlayamadım bi yardımcı oluverseniz garii:26:

Aynı lisedelermiş bir ara Aylin'le , hastalanınca bırakmış sanırım okulu. Platonik sevdalıymış Aylin'e...

Bu Ali " evimden çıkın" dedi ya , Salak adam Osman'ı , Aylin'i , annesini demi düşünmedi.. Ayrıca nafaka 200 , tazminat 50 binliramı dendi , liramı bilmiyorum ama , tazminat az geldi ....:82::82:

Hee birde kemal ile neriman'a SOLUCAN dedi bizim çemçük ağızlı Solucan'ı nerden öğrendi bu hatun , Ekber'den mi acep , malum dil dile değmeden dil öğrenilmez ya

ay evet solucan dedi nerden duydu acaba bende şaşırdım

Yılan dese neyse " solucan " dedi ya ..., kimin aklına gelir , Carolinin :9: Kafiyeli oldu bu arada :82:

Son düzenleme:
çemkük ağız onun bilmediği şey yok

Kızlar yaa muhteşem bi bölümdü. Mete süperdi herzamanki gibi. Carolinini Hollandada girdiği banka karaköyde bankalar caddesinde bi banka onu geçtim kadın bankaya bi girdi eski iş yerim perdeleri bile aynı eski ziraat bankası

dizi gene süperdi =))

oh olsun sana salak aliiiğğğğ caroline seni güzel boynuzladı boynuzlarını kaşı

ekber çirkinsin mirkinsin ama akıllısın az bile yaptın gavura

berrin ve ahmet kavuşsun ama hakan da seviyor nolcak bunların hali yawww

ah cemile salak ceile sen ne diye hasefe hanımı dinlemez evin tapusunu almazsınki

he bu arada cemile hasefe hanım kapıyı kapatırsınız dediye zavallı babanem nasıl dedi hasefe hanm dediyse çok kızdı diye çok tatlı yaaaaa

osmancık hiç yoktu neyse haftaya izleriz bol bol osmanı

mete yine yıktın bizi o camdan içeri dalmasına koptuk resmen hele öğretmenlerin kaçışı üzülmekten çok güldük biz

çok tatlısın mete

Her bölüm ağladığım dizide dün gece okadar çok güldümki. Hollandada diye gösterilen bankanın Karaköyde olup içinin eski iş yerim oluşu. Hakanın Ah***** yanına motorsikletle Vecihi gibi gelmesi. Metenin camdan atlayışı senaristler çok yaşasın ya. Hep ağlattık biraz gülsünler dediler galiba

Ağladım ya la

Mete'nin Öğretmenler odasındaki konuşmasına, Müzik öğretmeninin (adı neydi:26: ) herkese ders olması gereken konuşmasına, hoooooffff

Karolinde beş parasız kaldı, Ali deyyuzu da parasız, ohhhhhh

Ali o kadar beddua ettik ki sana, yatacak yerin yok valla.Pislik herif, daha mahkeme salonundan çıkmamışsınız, hemen kovuyorsun evden eski karını, 4 çocuğunu, anneni. Allah tependen baksın senin

Karolin uyuzuda nasıl baktı ama Cemileye Ali evi boşaltın dediğinde

Aylin, yevrim, dumur olacağın günler yakındır, havalara girdin ama:82:
Berrin ve Ahmet de amma ketum ha. Odada bilmem kaç dakika oturdular başbaşa, insan bi söylemezmi gerçeği Ahmet bey, evliliğinin gerçek olmadığını, formalite olduğunu, öpüşüp koklaşın oh ne ala

aynen arkadasim, cok guzel ozetlemissin.
azcikin ustunden gececegim ;dizimiz tipik bir Turk dizisi olmasi bakimindan, bizim oglan Ahmet bir turlu kimseye ; ''tamam evliyimde , hele bir sorun neden evliyim'' diyemiyor. Formalite icabi oldugunu izleyici biliyor tabiki, malesef bu cocuk Berrine dahi anlatmiyor durumu. Gariiibbb.
Hakan konusunda bende supheliyim, bencil biri belli...madem seviyorsun kizi, onun kimi sevdigi belli, ustelik yuzunu yuzunu haykirdi ''seni sevmiyorum, Ahmeti seviyorum'' diye (gecen bolumu izleyen bilir) durum boyleyken, insan sevdigi kisinin mutlu olmasini ister.Karsiliksiz oldugu vakitler dahilinde tabiki, ask budur !
Hakanin gozlukleri takiliyken ,veee elinde odun oldugu halde karsisindakine mal mal bakmasi beni okadar guldurdu okadar guldurduki anlatamam, cok komikti yaa ,tipitip gibi dikildi saskin. Babamda ''vuramaz bu salak'' demisti , katila katila guldum hemde neyse, kendini gosterdikten sonra vurdu bec.
Soner'in bastan beri Ayline yaklasimi yanlisti, farkli yaklasabilirdi, baska birisini araya sokup onlara cekebilirdi(daha genc birini mesela,ve bayan olabilirdi) neyse, senaryo yazarlarimizda Turk oldugundan sasmamak lazim, onlarda hakli, eee izlettirecekler ,elestiri olmasa yurumez sankii
Murat ne kadar masum yuzlu bir cocuk, Allahim nasil bir sekerlikti o ya?? insan kirmaya kiyamaz ...bizim Aylin hayatta bakmaz ona, o coktaaan vuruldu Soner'e (artik ne buluyorsa ondada) Ya Soner herseyi aciklar, evlenmeye ikna eder Aylini, yada....(ay cikaramadim simdi??)
Mete...Mete...her eve lazim genc yeteneklerden bahsetmis diger arkadaslar, bunun kadar yeteneklisi yok suanda! kesinlikle oyle dusunuyorum. Mudurun agzini yamultacak diye korktum ama, anca ortaligi dagitti cocuk, inci olmasaydi belki mudure dalardi , Mete camdan girmesinde nerden girsin kizlar. Kapidan neler konusuldugunu duymadigindan agaca tirmandi, pencereyi actirmistiya kalas mudur. Camdan iceri girecegini bastan planlamayarak agaca tirmandigini dusunuyorum , duyduklari karsisinda bunu yapmaya itildigine inaniyorum, okadarda mal bir cocuk degil dimi kizlar?
yoksam Mete diye kondurmuyormuyum, seviyorum onu beehhh inci sahane konustu, Metenin mandolini anlatirkenki durusu, anlatis sekli,kirginlikla asabiyet karisimi haykirisi beni cok etkiledi, gozlerim dolu dolu oldu...
Osmancigimi aradim bu bolumcoh tatluu ,
Karolin Norumanlada nasil bozuldu hahaayytt, siz insan degilll (sende degilsin karocumm) ayy kagin cemileye ne diye nispet edercesine bakiyor anlam veremiyorum? adam senin yaninda zaten ,karisindan bosandi, bu gavur hala yilan yilan bakip ,agzini tavugun poposu gibi bÜzüp biyik alti gulmuyormu? nasil bir piskinlik,nasil bir ruhsuzluk , inanilir gibi degil. Insallah Ekber onun canini okur ....surundurur, Aliýi ele gune karsi kepaze eder.
aklimdakinler bunlardi gadin gizlar

süperdi süperrr...
ağzımı açıp sinek kaçarcasına izledim yine nedense heyecanlı filmlerde ağzımı açıyorum yaaa
karolinnn cadıısııı ilkez doğru bir cümle kurdu
"siz solucansınız insan değilsiniz"
nörüman and kılıbık kemal hahahah

Şu Ahmet e ifrit oluyorum ben artık.
Bir bayılıyor yattığı yerden kalkamıyor arkadaş ya.
Hakanın yaptıklarının, göze aldıklarının yanında Ahmet bi mok yapamamıştır.
Bence Ahmet değil Hakan hakediyor Berrinin sevgisini.
Bakın Berrin demiyorum, Sevgisini diyorum. Berrin de aslında tam Ahmetlik kendini ne sanıyor bilmiyorum ortalığı karıştırmaktan başka birşey yaptığını görmedik.

Kız o ehtiyar, namı değer ceyar, erkek.

Bacım deyip durma, dellendirecen şimdi:18:

ne diosun???? erkekmi????
pardon yha!!! ben nerden bileyim kuzum?? vallahi bilmiyordum....e burasi kadinlar kulubu degilmi?? yanlis adresemi yazdim acaba?? erkegin kadinlar kulubunde ne isi var???
inanin bilmiyordum .peeeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…