Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ne diosun???? erkekmi????
pardon yha!!! ben nerden bileyim kuzum?? vallahi bilmiyordum....e burasi kadinlar kulubu degilmi?? yanlis adresemi yazdim acaba?? erkegin kadinlar kulubunde ne isi var???
inanin bilmiyordum .peeeh

Kendisi site sahibi olur:82:, aksi, huysuz ve ehtiyar:86:

Fragman ne zaman çıkar kızlar. Meraktan ölecem yav:18:

Erkan Petekkaya, Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika'nın konuğu oldu.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika'ya konuk olan Erkan Petekkaya dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Dizide canlandırdığı karakterin de mutsuzluğunu anladığını ifade eden ünlü oyuncu, "Ali kişilik parçalanması yaşıyor kötü bir adam değil. Dünyayı dolaşıyor, mahalleye alışamıyor... Ben role hazırlanırken şuna dikkat etmiştim, ben Cemile'ye Osman'ı beni elinde tutmak için yaptın diyordum, demek ki 6-7 senelik bir mutsuzluk var.Adam aşık olmuş burasına gelmiş, kimse de aşka bir şey diyemez." dedi.

Erkan Petekkaya Kenan Erçetingöz'ün "Osman ne olacak, yazık değil mi ona?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi, "Osman seri katil olacak. Benden beter olacak o." Stüdyoda gülüşmelere neden olan bu açıklamanın ardından Petekkaya küçük oyuncunun rolden etkilendiği eleştirilerini şöyle değerlendirdi, "Çocuk ağlasın diye kafasına vurmuyoruz, bacağından çimdiklemiyoruz... Hollywood'da korku filmleri çekiliyor, o çocuklar canavarlarla benden daha beterleriyle karşılaşıyorlar. Sette pedagog var, sette onun özel bir oyun odası var. Emir benden daha star."

oldu, bende o zaman ingiltere kralicesi olurum
ciddi olamazlar beh...adamin oyle tok sesi varki anlatirken ,osman katÜl olamaz beaa!!!
neden katil olmasın :82: karolin var nörimen var itici amcası sayamadığım bi çok kişi varrr insanı zorla katil eder onlar
konuyu da mapısta yazıp anlatıyordur bi insan nasıl katil olurrr adlı biyografisinden

Mete katil olmadıysa Osman hiiiiç olmaz.

Çocuğun rolünü nye bu kadar azalttılar yav.

güzel bir bölümdü...aliye en büyük cezayı gene karolini verdi haberi yok neyse iyi oldu onu ancak
karoline paklar cemile fazla aliye...ekber akıllı bir adam ve kolay kolay karolinin peşini bırakmaz
kanımca ilerleyen bölümlerde istanbula bile gelebilir o zaman görsün ali sevgi pıtırcığı karolinini
metenin cemden atlayışını daha doğrusu uçuşunu beğenmedim olmadı o sahne çok abartılmış
tamam mete gibi bir çocuk böyle bir şey deneyebilir ama fazla abartılı buldum...
soner ve hakana da üzülüyorum ikisi de aşık oldu ama aradan çekilecek kişi konumundalar hele soner
kardeşi için aşkından vazgeçmiş bile

Bende şu okul müdürüne gıcık kaptım he.İyice anlamadan dinlemeden değerlendirme yapıyor.Mete büyük ihtimal okuldan atılcak.Sonra nolcak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…