Gaci , git yine , kocan öldümü yoksaşaka tabi de , evlenince sevgilin olan ölüyo , kocan oluyo demi
töbe, ağzından yel alsın..çocuğumun babası ,evimin direee..
Oooo 14 sene önceydi:44:tazecik bi lolitaydım..o zamanla bu zaman aynı olur mu?:82 embe gözlükler vardı o zamanlar..
Tövbe tabi yaaaaa , anlamadın demek istediğimi işte. yani yine gidin işte diyorum , sevgiliyken gidilen yere evlenince neden gidilmiyor onu anlamıyorum...Kuşlar falan varmış hemide , pembe gözlüklerin olmasada bak işte çocuğun varmış, onu seyredersiniz kuşları yakalamaya falan çalışır.
Karolin Ali'nin yanında 5 yıl dururmu ayrı mesele , malulen emekli sadece evi olan bir adam oldu sonuçta. Farzedelim ki beraberler çocuk 5 yaşında , kaç kişiyi heder etti çemçük ağızlı uğruna , bence sineye çeker. Zaten Karolin'de 5 dakikada kandırır onu
kandirir elbette, baksana aliyi nasil hasta yataginda birakti ,ben izin bitiyorrr, emen hollanda gitmek lazzimm dedi ve hooop Ekberin arabada gorduk, Ekberle yatmak zorunda degildi, baska turlude kandirabilirdi onu, ama gavur iste (her gavurda onun gibi degildir ) . ama Ali gibisine mustehak....
Aaaaa Gavur deme NIKITA :82::82:
Radikal'den alıntı :
Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı son dönemlerin popüler dizilerinde insan haklarına vurgu yapan mesajlar verilmesi konusunda harekete geçti.
ANKARA- Dizilerin yapımcılarını bizzat arayan kurum Başkanı Mehmet Yılmaz Küçük, senaryolarda gizli bir şekilde insan haklarına ilişkin mesajlar verilmesi konusunda ricada bulundu. Küçük son olarak "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı diziye ilişkin değerlendirmelerini dizinin yapımcısı ile konuşarak "Gavur" ifadesinin ırk ayrımcılığı içerdiğine vurgu yaptı.
Peki ya Cemile'nin hakları
o diğilde geçen bi programda erkan petekkaya demiş osman büyüyünce seri katil olcakmış
Anacım yeni fragman çıkmış
Cemile okkalı bi yumruk indiriyo Ali'ye
Ama kıyamam Osmanım gene ürkek kuş gibi
Ay içim şişti fragmanı izlerken
O kırık Carolinde bağlamış kollarını sırıtıyor haspamgösterecekler sana gösterecekler bekle
O Ekber belanız olur sizin inşallah
13. Bölüm Fragmanı / Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Diziler / Video / Kanal D Web TV
Buyrun hanımlar
Anacım yeni fragman çıkmış
Cemile okkalı bi yumruk indiriyo Ali'ye
Ama kıyamam Osmanım gene ürkek kuş gibi
Ay içim şişti fragmanı izlerken
O kırık Carolinde bağlamış kollarını sırıtıyor haspamgösterecekler sana gösterecekler bekle
O Ekber belanız olur sizin inşallah
13. Bölüm Fragmanı / Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Diziler / Video / Kanal D Web TV
Buyrun hanımlar
ISTEYIM VE ACAMIIYORUMMM
neden engellerlerki sinirler!!!!!
yumrugu neden indiriyor yuzune cemile??
Anladığım kadarıyla öküz arabası Ali evi boşaltmaları için polis dayıyor kapıya
Cemile de sen nasıl bi adamsın deyip yumruğu geçirdi
youtube u acmislar, hayrettt, yanimdaki arkadasim simdi soyledi, hemen baktim bende....
ve icim parcalandi
resmen kapiya dayanmis ,ve polisleri'de almis yanina, kendi öz evlatlarini polis gÜcüyle evden atmaya gelmis, hayir oda yetmemis KARO'yuda almis getirmis
cemile yumrugu atmasinda ne yapsin???
haram olsun Ali'ye, zehir zikkim olsun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?