Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Karolin Ali'nin yanında 5 yıl dururmu ayrı mesele , malulen emekli sadece evi olan bir adam oldu sonuçta. Farzedelim ki beraberler çocuk 5 yaşında , kaç kişiyi heder etti çemçük ağızlı uğruna , bence sineye çeker. Zaten Karolin'de 5 dakikada kandırır onu

kızlar..aylinle soner bir yerde buluşmuşlardı,aylinin masayı terk ettiği yer..
Kadıköy yakasında oturanlar bilir,fenerbahçe parkındaki romantika cafe..çok şeker bir yer..:81:
koçişle flört ederkene gitmiştim..kuşlar masaların üstünde uçuşuyorlar,ötüşüyorlar.
Sevgiliyle gidilesi biryerdir, tavsiye olunur..ah ahhh..ne güzel günlerdi..

Gaci , git yine , kocan öldümü yoksa şaka tabi de , evlenince sevgilin olan ölüyo , kocan oluyo demi

Gaci , git yine , kocan öldümü yoksa şaka tabi de , evlenince sevgilin olan ölüyo , kocan oluyo demi

töbe, ağzından yel alsın..çocuğumun babası ,evimin direee..
Oooo 14 sene önceydi:44:tazecik bi lolitaydım..o zamanla bu zaman aynı olur mu?:82embe gözlükler vardı o zamanlar..

töbe, ağzından yel alsın..çocuğumun babası ,evimin direee..
Oooo 14 sene önceydi:44:tazecik bi lolitaydım..o zamanla bu zaman aynı olur mu?:82embe gözlükler vardı o zamanlar..

Tövbe tabi yaaaaa , anlamadın demek istediğimi işte. yani yine gidin işte diyorum , sevgiliyken gidilen yere evlenince neden gidilmiyor onu anlamıyorum...Kuşlar falan varmış hemide , pembe gözlüklerin olmasada bak işte çocuğun varmış, onu seyredersiniz kuşları yakalamaya falan çalışır.

aklıma soktun şimdi melikk..
uzak geliyordu avrupa yakasında oturduğumuz için..
dizide görene kadar da unutmuştum..
gezi programımıza alayım barii..nostalci yaparız..

hay agzini yidigim, yazacaktim sen yazivermissin....cocuk var bizdede emmeee , giderik soyyllee iromantik iromantik yemeklere, Ölmedikya bacimmm. 14 yil neki, pembe gozluk cikarildiysa, koyu pembe gozluk takilir bea, onlar daha loshh gosteriir ortami hahayt

konumuza donelim , boynuzlandigini anladigi vakit Ali nin yuzifadesini cok merak ediyorum ! allaaam, nasil merak ediyorum anlatamam!

kandirir elbette, baksana aliyi nasil hasta yataginda birakti ,ben izin bitiyorrr, emen hollanda gitmek lazzimm dedi ve hooop Ekberin arabada gorduk, Ekberle yatmak zorunda degildi, baska turlude kandirabilirdi onu, ama gavur iste (her gavurda onun gibi degildir ) . ama Ali gibisine mustehak....

Aaaaa Gavur deme NIKITA :82::82:

Radikal'den alıntı :

Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı son dönemlerin popüler dizilerinde insan haklarına vurgu yapan mesajlar verilmesi konusunda harekete geçti.

ANKARA- Dizilerin yapımcılarını bizzat arayan kurum Başkanı Mehmet Yılmaz Küçük, senaryolarda gizli bir şekilde insan haklarına ilişkin mesajlar verilmesi konusunda ricada bulundu. Küçük son olarak "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı diziye ilişkin değerlendirmelerini dizinin yapımcısı ile konuşarak "Gavur" ifadesinin ırk ayrımcılığı içerdiğine vurgu yaptı.

Peki ya Cemile'nin hakları

sorma, bunu biliyordum, dizi esnasinda hasefe artik o lafi diyemiyecekmis, ilgili mercilerden sorry diyorum (icten ve hissederekte olmasada )

evet , hani cemilenin hakki???

o diğilde geçen bi programda erkan petekkaya demiş osman büyüyünce seri katil olcakmış

ciddiyse , hic hos degil valla, niye seyirciye bu saygisizlik ediliyorki canim??
simdiden dizinin gidisatini desifre etmemeleri lazim, aha simdi biliyoruzki seri katil olacak osmancigim, kafamizdaki Osman profili yerle bir oldu , ben konduramiyorum o minnosa katilligi , ondandir. canim o yhaa, nasil katil olur?

Anacım yeni fragman çıkmış
Cemile okkalı bi yumruk indiriyo Ali'ye
Ama kıyamam Osmanım gene ürkek kuş gibi
Ay içim şişti fragmanı izlerken
O kırık Carolinde bağlamış kollarını sırıtıyor haspam gösterecekler sana gösterecekler bekle
O Ekber belanız olur sizin inşallah
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8323
Buyrun hanımlar

Son düzenleme:

teşekkurler fragman için nasıl bir baba bu ali ya yazık valla

Evet evet şimdi izledim kısa bir fragman yayınlamışlar.

Adi Ali, Allah belanı versin hayvan

Cemile daha önce yapman gerekeni şimdi yapıyorsun, o tokat ne işe yarar şimdi he

ISTEYIM VE ACAMIIYORUMMM
neden engellerlerki sinirler!!!!!

yumrugu neden indiriyor yuzune cemile??

Anladığım kadarıyla öküz arabası Ali evi boşaltmaları için polis dayıyor kapıya
Cemile de sen nasıl bi adamsın deyip yumruğu geçirdi

youtube u acmislar, hayrettt, yanimdaki arkadasim simdi soyledi, hemen baktim bende....
ve icim parcalandi
resmen kapiya dayanmis ,ve polisleri'de almis yanina, kendi öz evlatlarini polis gÜcüyle evden atmaya gelmis, hayir oda yetmemis KARO'yuda almis getirmis
cemile yumrugu atmasinda ne yapsin???
haram olsun Ali'ye, zehir zikkim olsun !!!

allahım nasıl bir adam bu ali sözde onun için birtek osman varmış ..osman için olsun evden atmaması lazımdı..kazulet karolinide almış yanına oda sırıtıyo..bakalım o boynuzları farkedince onuda atacakmı evden..birde utanmadan hastanede cemileye beni affet demişti..hiç samimi gelmemişti zaten bana o davranışı yine kendini düşünüyodu cemileyi gerçekten üzdüğünü bildiği için değil kendini rahat hissetmek içindi o özür..allahım düşmanıma vermesin böyle koca ...nasıl bir baba ..:18: berrinle meteye en başındankızmıştım ne olursa olsun babaları bu kadar öfke duyacak ne yaptı acaba diye ..ama daha fazlasını hakediyomuş...boyun posun devrilsin ali...kaynar kazanlarda kayna emi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…