Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

eh Ali ben sana ne diyeyim
insanliktan nasibini almamis yaratik..
seni seyinden assinlar emi
o kemcuk agizli mahlukla birlikte surum surum
surunesiniz ins..

anaaaam kızlar bn sizlerden korkmaya başladım
onlar nasıl beddua öyle
tabii karşı taraf fazlasıyla hak ediyor ama

az once bi roportajinda okudum
erkan petekkaya kendisini izlerken Aliye kiziyormus

Kizlar ne komiksiniz ya o ne bicim yorumlar ve beddualar oturdugum yerde kendi kendime guluyorum

Yaa ben bayiliyorum bu diziye, oyunculari mukemmel!!

Sizin gibi bende kiziyorum tabii, hele evde esimle Caroline taklidi yapip yapip aramizda guluyoruz

Yorum yapiyoruz, kufrediyoruz esimle seyredebildigim tek dizidir zaten..

Meteye hayraniz o nasil bakislar oyle ya cok gercekci

Fragmanı izledimmm sinirden çıldırdım hele o sarı çiyannnn çakma porselen dişleriyle sırıtıyo ya yine bi kenarda :88:

Bu arada yorumları okurken koptum kızlar ağzınıza sağlık

defalarca izledim fragmanı ..cemilenin tokatı nı izledimde ..ah keşke bende orda olsamda o tokadın aynısını karoline atsam...çok merak ediyom nasıl çektiler acaba o sahneyi..yarabbim nasıl bi tokat o öyle 7.9 şiddetinde.süper yani ...eminim o tokatı atarken onun gibi olan kadınları düşündü heralde ayça ablamız ....ellerin dert görmesin.

O tokat neydi öyle ya cüneyt arkının bizans askerlerine vururken çıkan sesin aynısından çıkıyor

haketti ali..

geçen haftada metenin camdan (yürüyerek) girişine acayip güldüm..

13. bölüm özeti
Evimden çıkın!
Cemile, çocuklara babalarının onları evden atmak istediğini nasıl söyleyeceğini düşünürken, önce Aylin’in sırrını, ardından da Mete’nin okulu birbirine kattığını öğrenir.

Ahmet, Berrin ile konuşmak için harekete geçer. Onu görebilmek için uğraşırken karşısında Osman’ı bulur. Kürşat da boş durmaz. Hakan’ın... babasına ulaşır ve ona oğlu ile ilgili bazı uyarılarda bulunur. Mete’nin durumu hakkında müdür ile konuşmaya giden Cemile’yi bir sürpriz beklemektedir. Aşktan gözü kimseyi görmeyen Aylin tüm engellere rağmen Soner’in teklifini öğrenmek üzere onunla buluşmaya gider.

Ali’nin onlara layık gördüğü eve giden Cemile ve çocuklar, gözlerine inanamazlar. Öfkeden gözü kimseyi görmeyen Ali kararını uygulamak üzere kapıya dayanır. Bu manzara karşısında Mete’yi zapt etmek artık imkansızdır.

Yeni bölüm salı akşamı kanal d ekranlarında
( ALINTI )

öfff çok merakediyorum nolcak diye.bence bu soner de kıza aşık olcak.sanırım kardeşi için ayarlıyo ama kendi aşık olucak.bu ali ne pis bi herif ya.

O tokat neydi öyle ya cüneyt arkının bizans askerlerine vururken çıkan sesin aynısından çıkıyor

haketti ali..

geçen haftada metenin camdan (yürüyerek) girişine acayip güldüm..

evet ya, cemile tokatmi atiyor, yumrukmu salliyor anliyamadim, SIKI bir ses cikardi .....elleri dert gormesin
bu aksam mendilleri hazirlayip ekran karsisina gececegim, anami,nenemide alacagim ,3kusak birden beddua edecegiz Ali'ye!

fragmandan anladığım kadarıyla çok sıkı bir bölüm bizi bekliyor. bizim evde tek izlediğimiz dizi bu. eşim de aliye fena halde gıcık. elimize geçse hani bi kaşık suda boğarız aliyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…