Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

allahım nasıl bir adam bu ali sözde onun için birtek osman varmış ..osman için olsun evden atmaması lazımdı..kazulet karolinide almış yanına oda sırıtıyo..bakalım o boynuzları farkedince onuda atacakmı evden..birde utanmadan hastanede cemileye beni affet demişti..hiç samimi gelmemişti zaten bana o davranışı yine kendini düşünüyodu cemileyi gerçekten üzdüğünü bildiği için değil kendini rahat hissetmek içindi o özür..allahım düşmanıma vermesin böyle koca ...nasıl bir baba ..:18: berrinle meteye en başındankızmıştım ne olursa olsun babaları bu kadar öfke duyacak ne yaptı acaba diye ..ama daha fazlasını hakediyomuş...boyun posun devrilsin ali...kaynar kazanlarda kayna emi..

haklisin EreninAnnesi, bizim icin cok uzak bir durum cok sukur, o yuzden anlamakta zorluk cekiyoruz, ve hayrete dusuyoruzz, Allahim bizden irak diyoruzz,
sana katiliyorum canim, bende biraz Meteyle Berrine azicik kiziyordum, ama cocuklar hissetmisler babalarinin ne ''mal'' oldugunu .
bak simdi Osmanin seri katil olacagina inanabilirim, canim o yasta nelere sahit oluyor...
Karolinin bir kadin olarak bu kadar adilesecegini bekleyebilirdik ,fakat yinede insan sasiriyor bu sahneleri gorunce, kadin resmen kollarini baglayip karsidan gule gule izliyor olanlari...bu nasil bir vicdandir ?? tabikide vicdansizlik, bosuna '' ben kotu degill, '' diye ikna etmeye calismis Hasefe hatunu.
neyse, topiktekilere iyi aksamlar, ben eve kacar...oh bitti is sonunda

[video]http://www.youtube.com/profile?feature=iv&annotation_id=annotation_903980&user=oylebirgecerzamanki[/video]

kızlar izledinizmi yeni fragmanı

helal olsun sana mete sen koru aileni
fragmanda göstermiyorlar ama tüyo aldım
mete evi yakacakmış
yansın kül olsun
size yar olmayan evi o carolinle aliye hiç yar etme:88:
,helal olsun metem sana

vay adi ali vay... cemile iyi tokat attı ama pislik ya..o karolinden belasını bulcak ama ne zaman

helal olsun sana mete sen koru aileni
fragmanda göstermiyorlar ama tüyo aldım
mete evi yakacakmış
yansın kül olsun
size yar olmayan evi o carolinle aliye hiç yar etme:88:
,helal olsun metem sana

yaksın yaksın da kül etsin..caroline de yaksın o evde...aliyi yakmasın ama dur dhaa ona işkence etçek kk üyeleri napsak caroline mi de mi alsak zindanımıza ? istiyorum ki tek bi kişiye yoğunlaşalım...ama olsun üyelerin yarısı aliyi yarısı caroline i halleder

Ben Salı'ya kadar bekleyemeyeceğim kızlar ; Allah Belanı versin ALİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Bizim Öküz Ali (E. Petekkaya , adamın gerçek izmini bile unutup google'dan bakıcaktım nerdeyse , Alii, Aliii demekten ) espri yapıyor söyleşide.osman ne olucak gibi bir soru soruyorlar , o da " seri katil " olucak diyor gülüşmeler falan işte Ciddi bir şey yok yani. Osman'ı bilmemde bizi katil edecek Aliii sonunda , en azından ben gördüğüm yerde yüzüne..

ilk okudugumda iste bende ciddi olamiyacagina dair icimden gecirmistim, Erkan efendinin bu konuda muhtemelen sakaya vurup demis olmali diye dusunmustum, ilk tepkim ona dayaniyordu, ama baktim topikteki hatunlar ciddi ciddi '' seri katil olacak'' yaziyorlar,abow ciddiymis "vay anasina,olamazzz'' diye kaldim . Neyse, sukur Osmancigim katil olmuyormus (hani olsada, yeri artik yani, cocugun psikolojisi bozulmamak icin ne kadarini kaldirabilirki ?)
peki bunlar nere giderler evlerindende cikarilirlarsa? -ki dizi baslamadan evvel fragmanlarda bunlar bavullarla kapi onunde taksi bekler gibi bekliyorlardi :44:

Acaba burda da devreye Soner mi girecek ki:26:
Belki Aylin yine Soner'i arayıp ondan yardım ister he, olabilir mi böyle bişey:26:

ahh ali ahh ne diyem daha nasıl beddua edem sana
insan bu kadar da bencil gözü kara olamaz ki

carolinin ipliğinin pazara çıkacağı günü dört gözle bekliyorum :95:
işte o gün adaşınyaprak dökümü ali rıza amca gibi sessizliğe gömül de için için ye kendini inşşş

kızlar bence aylin sonerin kardeşi ile birlikte olmayı kabul edecek para veya ailesine yardım karşılığı
ve sonra biz sonerin hafif behlül kıvamında kardeşinin yarine karşı için için duyduğu gizli aşkı izleyeceğiz

allahım bu kadar vicdansız bir adam varmı ya osman ondan kalan tek şeydi hani vicdansızzzz aliii ama cemilede suçlu evi yapmadan boşamayacaktı aliden mete evi yaktıysa ohhhhhhhhhhhh çok iyi yapmış olacak aliyle caroline de yaksın bi zahmet

Köpeeekkk diye öyle bir çakıyorki Cemile , içimin yağları eridi valla. " Atın bunları dışarı" derken salladığın kolun kopsun emi Aliiiiiiiiiiiii:84::84::84: Karolin seni de unutmadım , seninde Allah belanı versin çemçük ağızlı

allah belanı versin ali... sürüm sürüm sürün de iki gözün önüne aksın adi adam .. teneşirlere gel emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…