youtube u acmislar, hayrettt, yanimdaki arkadasim simdi soyledi, hemen baktim bende....
ve icim parcalandi
resmen kapiya dayanmis ,ve polisleri'de almis yanina, kendi öz evlatlarini polis gÜcüyle evden atmaya gelmis, hayir oda yetmemis KARO'yuda almis getirmis
cemile yumrugu atmasinda ne yapsin???
haram olsun Ali'ye, zehir zikkim olsun !!!
allahım nasıl bir adam bu ali sözde onun için birtek osman varmış ..osman için olsun evden atmaması lazımdı..kazulet karolinide almış yanına oda sırıtıyo..bakalım o boynuzları farkedince onuda atacakmı evden..birde utanmadan hastanede cemileye beni affet demişti..hiç samimi gelmemişti zaten bana o davranışı yine kendini düşünüyodu cemileyi gerçekten üzdüğünü bildiği için değil kendini rahat hissetmek içindi o özür..allahım düşmanıma vermesin böyle koca ...nasıl bir baba ..:18: berrinle meteye en başındankızmıştım ne olursa olsun babaları bu kadar öfke duyacak ne yaptı acaba diye ..ama daha fazlasını hakediyomuş...boyun posun devrilsin ali...kaynar kazanlarda kayna emi..
şimdi veriyorlar kanal d de yeni fragmanı
helal olsun sana mete sen koru aileni
fragmanda göstermiyorlar ama tüyo aldım
mete evi yakacakmış
yansın kül olsun
size yar olmayan evi o carolinle aliye hiç yar etme:88:
,helal olsun metem sana
ciddiyse , hic hos degil valla, niye seyirciye bu saygisizlik ediliyorki canim??
simdiden dizinin gidisatini desifre etmemeleri lazim, aha simdi biliyoruzki seri katil olacak osmancigim, kafamizdaki Osman profili yerle bir oldu , ben konduramiyorum o minnosa katilligi , ondandir. canim o yhaa, nasil katil olur?
Bizim Öküz Ali (E. Petekkaya , adamın gerçek izmini bile unutup google'dan bakıcaktım nerdeyse , Alii, Aliii demekten) espri yapıyor söyleşide.osman ne olucak gibi bir soru soruyorlar , o da " seri katil " olucak diyor gülüşmeler falan işte Ciddi bir şey yok yani. Osman'ı bilmemde bizi katil edecek Aliii sonunda , en azından ben gördüğüm yerde yüzüne..
ilk okudugumda iste bende ciddi olamiyacagina dair icimden gecirmistim, Erkan efendinin bu konuda muhtemelen sakaya vurup demis olmali diye dusunmustum, ilk tepkim ona dayaniyordu, ama baktim topikteki hatunlar ciddi ciddi '' seri katil olacak'' yaziyorlar,abow ciddiymis "vay anasina,olamazzz'' diye kaldim . Neyse, sukur Osmancigim katil olmuyormus (hani olsada, yeri artik yani, cocugun psikolojisi bozulmamak icin ne kadarini kaldirabilirki ?)
peki bunlar nere giderler evlerindende cikarilirlarsa? -ki dizi baslamadan evvel fragmanlarda bunlar bavullarla kapi onunde taksi bekler gibi bekliyorlardi :44:
Acaba burda da devreye Soner mi girecek ki:26:
Belki Aylin yine Soner'i arayıp ondan yardım ister he, olabilir mi böyle bişey:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?