Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

[video=youtube;1ycs8HP2QcU]http://www.youtube.com/watch?v=1ycs8HP2QcU[/video]
buyrun kızlar fragman
hiç birşey belli değil

çok acıklı bi bölüm bizi bekliyo kesin caroline bağırma ya ne öyle aliiiiiiiiiiii yansın alin sende doy bizde

oyyy yine göz yaşlarımız sel olacak desenize...
mete sen nasıl bir oyuncusun böyle oğluum mahvettin bizi

Amaaan be, böyle fragman mı olur. Dalga geçiyorlar resmen.
Dizi tutuldu ya, izleyici gözyaşından geberiyorya, çıt çıkarmadan izliyorya, yapımcılarda inadına inadına meraklandırıyorlar. Heleki son sahneyi kesip 15 dk reklam koyup sonrasında yine aynı sahneyi gösterip bitirmek de ne demek, izleyiciyi resmen kullanıyor şerefi eksikler.

Bencede çok doğru

ben son reklamda kapatıyorum tvyi zaten hep aynı sahnede bitiyor yada brazcık ilerletiyor ki onuda zaten gelecek bölümün başında kesmeden yayınlıyorlar

Oy oy oy,yine ağlayacağız..Ne sulu göz milletiz,bu yönümüzü her anlamda kullanıyor yapımcılar...

Son düzenleme:

yok canım Erkan Petekkaya ile yapılan bir röportajda adam espri yapmış osman seri katil olacak diye..olsa olsa osmandan reality show yapımcısı olur..

Osman ı bilmem de Mete den seri katil olabilir. Mete yi çok seviyorum ama geleceği karanlık gibi geliyor. Seri katil olmasa da mafyaya felan karışabilir.

şimdi hırsızlar çelik kapıyı açıp eve giriyorlar
o kadar polis mahalleli bir uyduruktan tahta kapıyı açıp içeri giremediler

bu arada bazı sitelerde de okudum meteniin oyunculuğunu abartı bulanlar varmış
olayı mete yönünden düşünürsek
çok kısa zamnlar içerisinde annesi hapse girdi çıktı zaten kardeşi aylinn ta en baştan beri davranışlarından hoşlanmıyordu baba anneyi aldattı , bir başka kadın için evden çocukları birde anne hapisteyken attı
bu sırada kendi iç dünyasında öğretmnine aşık oldu ,ortaya çıktı hmde çok kötü bir şekilde,çoksevidiği öğretmeni onun yüzünden tayini çıktı ve o da okuldan atıldı
en son olarak da baba tümden evden attı
o yakmasında kim yaksın
şuan en deli dolu zamanı
"ergen"

bn onun yerinde olsam o babayı bırak yakmayı

kızlar bu arada yazıldımı bilmiyorum ama
nette dolaşan haberlere göre 3-4 bölüm sonra büyüyeceklermiş

Büyümesinler yav, hep böyle kalsınlar.

Böylesi daha güzel.
Oyuncular değişecekmi yani şimdi.

sadece Osman değişir bence diğerlerini daha olgun bi kılığa sokarlar. Makyajla yaşlandırırlar falan

Yaşlanacaklarda ne kadar? Taner Birsel 40 lı yaşlardaki halini oynayacak. Annesi ölmüş yada çok yaşlı olur. Eee o zaman dizi çabuk biter yaw :44:

Ay acaba ölcek mi Mete????:26: Ali'ye bişe olmaz.. Olsa hepimizin yüreğine soğuk sular serpilir de Mete sağlam çıksın o evden yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…