Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ah ahhh osmancığım ne güzel de soruyor ne oluyor diyeee...
osmancığım baban olcak adam bol sıfatlı ali sizin evladı olduğunuzu sizin bir insan olduğunuzu unuttu takasa girdi. bu nasıl bir vicdansızlıktır....

kızlar osman katil olmayacak. erkan petekkaya yani ali (inş adını doğru yazmışımdır) bir röportajında şaka yapmış osman katil olacak diye. aslı yok yani. takılmayın buna ali ve caroline bedduaya devam edin deşarj olun

Son düzenleme:
osman katil miii oluyomuşş ayy zateen meteyi delirtti bu adam osmanı da katil mi edecek ateşim çıktı valla git gide bölümler fena olmaya başladııı soluksuz izlediğim tek dizi:18::18:

erkan petekkaya bir roportajinda soylemisti

Ben orda soyledıgının dogru olacagına ınanmıyorm..cunku sankı orda erkan petekkaya tahmını bırsey soyluyor..eger osman katıl olcak olsa boy cızelgesınde ewın yukunu omuzlarıma alıyorum demez..

bu cadı Carolıne oosmanıı dowerse busefer setı basar ben dowerımm bu kadını

Evet evet bu gidişle katil olacak manasında söylemiş

Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş........Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar..

Son düzenleme:
Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş......z..Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar..

İnşallah yoktur canım.Allah kimseye yuva üstüne yuva kurmayı nasip etmesin.Bu benim hemcinsim kadında olsa erkek de olsa.O cocukların gözünü yaşlı bırakıpta kendi mutlu olmayı nasip etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…