Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben dizi bşlamadan önce buraya ağlayasım var diziyi bekliyorum dedim. ikisini bir arada çıkaracaktım
ama ne ağlamak.. gitti o isteğim.. sadece öfkem arttı. mahalleliye, hocanın nişanlısına, amcaya, yengeye en çok da ali ve caroline öfke duydum...
bakalım haftaya ne olacak... :26:

hımmm azrasılam verdiğin linke baktım şimdi anladım neden uçağa baktığını.
demek ileriki bölümlerde amina ucak kaçıracaklar... bakalım o olayları nasıl işleyecekler

İçim şişti resmen içim şişti.

Belki de en çok ağladığım en çok üzüldüğüm bölümdü.

O alevlerin arasında Cemile'nin, Berrin'in, aylin'in çırpınışları. Osman'ın anlam veremezcesine ama aslında büyük anlamlar yüklercesine bakışları. Mete'nin ölümü bekleyişi. Ve fondaki müzik. Öldüm bittim.

Annemle bir başladık orda sonuna kadar ağladık.

Ahh Metee !!! Ahh !!

Bir çocuğun sevgisizlikten ne hale gelebileceğini öyle bir gösterdi ki bize Mete.

İnci öğretmen harikasın. Nasıl da sahiplendi Mete'yi yine. Elleri parçalandı resmen yine de canı yanmadı. Öyle öğretmenlere o kadar çok ihtiyacımız var ki.

Sedat mısın her neysen sen de patla inşallah !! Korkak adam !!!!

Aylin çok güzel yaa. Bir de Soner olayından sonra ayakları yere basar oldu Aylin'in. Mete'yi öpmesi,bakışı çok güzeldi.

Ahmet gibi bir erkek var mı hala üniversitelerde. Varsa bana neden denk gelmiyor merak ediyorum

Ahmet bir diğer harika kişilikti. Hemen topladı ekibi geldi yardım etti. Polise direndi.

Cemile'nin oteldeki çırpınışları ne kadar acıydı. Bir kadın, hem de 4 çocuk annesi namuslu,dürüst bir kadın asla bunları haketmiyor.

Osmanım canım. Ne kadar masumsun sen, ne kadar tatlısın. Kıyamam ki ben sana. Üzmeyin onu. Osmanlar üzülmesin Çok tatlıydı yine her zamanki gibi.

Ve Mete !! Yine harika bir performans gösterdi Mete. Alevlerin içinde de, alevler kalbinde yanarken de o kadar güzel yaşadı ki bize de yaşattı herşeyi. Dayak yedi pes etmedi, polisler kovaladı pes etmedi. Ama o iğrenç teklifi duyunca Mete korktu ! Mete üzüldü ! Mete dayanamadı Osman'a.

Ali-Caroline siz zaten patlayın. Size bir şey yazma gereksinimi bile duymuyorum.

Ama nolcak şimdi. Mete hapse mi gircek ? Cemile Osman'ı vermez, Mete de bunu kabul etmez. E nolcak peki Mete tamamen mi kaybolcak bu hayatta ?

Offf bu bölüm mahvetti beni. Aslında diziye daha yeni heyecan geliyor. 13 ve 14 çok farklıydı öncesinden. Daha bir güzel sanki son 2 bölüm.

Neyse bol reytinglere.

Nazar değmesin tüm ekibe

masaaallll tam çıkmıştım geri geldim ve yorumunu pardon özetini gördüm sağolasın
ama ben ağlayamadım bu bölümde sadece küfür dağarcığımı ne kadar genişletebileceğimi görebildim

su ekber ne zaman cikacak ortaya bakalim..heralde aliyle evlendikten sonra cikar ali evi carolinin uzerine yapar gel zaman git zaman carolinle 4 tane cocugu olur..carolin aliyi ekberle aldatir bosanmaya karar verir aliyi cocuklarla sokaga atarlar

su ekber ne zaman cikacak ortaya bakalim..heralde aliyle evlendikten sonra cikar ali evi carolinin uzerine yapar gel zaman git zaman carolinle 4 tane cocugu olur..carolin aliyi ekberle aldatir bosanmaya karar verir aliyi cocuklarla sokaga atarlar

heheh etme bulma dünyasııı diyosunn

biran once alinin surundugunu gormek istiyorum yaaa..(nasil olacaksa artik)
ama olmuyor hep cemilecikle cocuklar perisan icim sisiyor her bolum..

Soruyorum size bayanlar çocuğunuzu verirmiydiniz? Kızıma sordum verirmisin diye dediği hiç birini vermem ama ozaman hapise girecek dedim girerse girsin dedi sizler nasıl karar verirdiniz merak ettim?

Soruyorum size bayanlar çocuğunuzu verirmiydiniz? Kızıma sordum verirmisin diye dediği hiç birini vermem ama ozaman hapise girecek dedim girerse girsin dedi sizler nasıl karar verirdiniz merak ettim?

ayy içim bir tuhaf oldu düşünce!! vermem ben

bende vermem valla..nasilsa yasi kucuk hapise girsede cok yatmaz yatsada donunce annesinin yanina gelecek en azindan hainlerin ellerinde olmayacak cocugum hapise girsin daha iyi kucucuk cocuk hadi buyuk olsa neyse gitmicem der olur biter

masaaallll tam çıkmıştım geri geldim ve yorumunu pardon özetini gördüm sağolasın
ama ben ağlayamadım bu bölümde sadece küfür dağarcığımı ne kadar genişletebileceğimi görebildim

Benim yorumu görmeden salı gecelerini kapatmayın

Ben hem ağladım hem küfür ettim. Her bişeyi yaptım.

Bi de Ahmet2e hayran hayran baktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…