Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

YENA
Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş........Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar..

araya nokta koyarak hakaret yasak cnm

not :beddua serbest:86:

Son düzenleme:
Ben Aliye kızmaktan karolini gözüm görmüyor artık...

Sali günlerini iple cekiyorum yaaaa.Her diziyi böyle heyecanla beklemem ama bunu izlerken cok fena oluyorum.Birde izlerken göreceksiniz beni.Bagirip cagiriyorum sürekli.

Ali evdeki eski hatiralari animsayinca acaba insafa mi gelecek,sikayetinden vazmi gececek dedim ama her zamanki gibi vicdansizlik yapti.Bir kere de $a$irt bizi adam yaaaaa bir kere.

Aliğğğğğ Aliğğğğğğğ

iki eli yana düşesice Aliğğğ
genç yaşta prostat olursun inşallah da carolin değil kimse hayrını göremesin
erkekliğinn hayrını göreme inşalah

bir tane de aynı bnde ex ali var

daha bu sabah nafaka tartışması yaptım aynı şekilde:104:

not: aynı beddualar bnm ex ali içinde geçrlidir

aynen ben de insafa gelecek diye umut ettim

Sanada kolay gelsin canım,allah yardımcın olsun...

İnşallah yoktur canım.Allah kimseye yuva üstüne yuva kurmayı nasip etmesin.Bu benim hemcinsim kadında olsa erkek de olsa.O cocukların gözünü yaşlı bırakıpta kendi mutlu olmayı nasip etmesin

azra sıla, burda kötü bi laf söylememişki arkadaş yalnış gördün sanırım..

boğazım düğümleniyo bu diziyi izlerken utanmasam oturup ağlıcam valla. hayatım da mete kadar başarılı bir oyuncu görmedim ben. önünü açarlarsa yürür gider önü çok açık..

erkan petekkayıyı bilmeem ama
carolini yani wılma elles midir nedirt onuj yolda görsem cidden iyi bir döverim bu hırsla
ya sen kimsin ki çocukların rızkından kese kese evine avrupan mobilya yaptırıyorsun

haftayada düşüncem
kesinlikle mete osmanı verdittirmez atlar bn burdayım diye
ve bnce bu haftaki bölümn sonu daha feciydi
bir annenin yüreğinde ki en büyük yangın bu olsa gerek

pardon arkadaşım doğrusun
yanlış alıntı yapmışım
YENA dan yapacaktım
hmn düzeltim

sinir gözüme başıma vurdu sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…