Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya mete teslim olsa ne kadar hapis yatacak bi bilgisi olan var mı?

ya mete teslim olsa ne kadar hapis yatacak bi bilgisi olan var mı?

Hayatım alt tarafı bir dizi boşver öğrenip ne yapıcaksın,tabiki bende merak ediyorum ama bütün bunları ilerleyen bölümlerde göreceğiz,bu konuda hiç bir bilgim yok bilgisi olanı sanmıyorum ama belki gazetelere yazılmış olabilir istersen gazeteleri takip et cnm..

dizi ama sürükleyici ya insan ister istemez kaptırıyo kendini bi bakayım ben merak ettim saol

evet bnimde öyle kendimi kaptırdığım sürüklendiğim oluyor,bk sn herhangi bir bilgi bulursan haber ver..

kundaklama cezalarına baktım hemen ama o zamanın ceza sistemiyle bugünü arasında fark vardır tabi bazı yerlerde 6 ila 9 yıl diyor eğer kundaklama olayı büyük bir olay ise ömür boyu hapis cezasıda veriliyormuş :26:

hımm...

Ama sanmıyorum yha 1-2 gün girer veya 1 hafta sonra herhangi bir şey olur çıkar.Bakarsın ordaki çocuklarlada sorun yaşar belli mi olur dizi bu insanı sürüklemeye çalışıyo..

hımm...

Ama sanmıyorum yha 1-2 gün girer veya 1 hafta sonra herhangi bir şey olur çıkar.Bakarsın ordaki çocuklarlada sorun yaşar belli mi olur dizi bu insanı sürüklemeye çalışıyo..

bakalım belki ali vicdana gelir geri alır şikayetini dicem ama zannetmiyorum çift karakterli bi yapısı var

zıkkım iç süper olmuş boğazana durasıca

Yeni Setten bilgiler/Tüyolar

Spoiler İçermektedir
!!!!!! istemeyen okumasın
Yanan Ev yapılmış.Krem renge boyanmış.Ali kaptan yaptırmış..Evin içinde Osman,Carolin ve Ali oturacakmış..İlerdede Cemileler eve tekrar taşınacakmış..
Ev çekimleri başlamış bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…