ya mete teslim olsa ne kadar hapis yatacak bi bilgisi olan var mı?
Hayatım alt tarafı bir dizi boşver öğrenip ne yapıcaksın,tabiki bende merak ediyorum ama bütün bunları ilerleyen bölümlerde göreceğiz,bu konuda hiç bir bilgim yok bilgisi olanı sanmıyorum ama belki gazetelere yazılmış olabilir istersen gazeteleri takip et cnm..
dizi ama sürükleyici ya insan ister istemez kaptırıyo kendinibi bakayım ben merak ettim saol
evet bnimde öyle kendimi kaptırdığım sürüklendiğim oluyor,bk sn herhangi bir bilgi bulursan haber ver..
15 yaşında ama hüküm giyebilirmi ki
kundaklama cezalarına baktım hemenama o zamanın ceza sistemiyle bugünü arasında fark vardır tabi bazı yerlerde 6 ila 9 yıl diyor eğer kundaklama olayı büyük bir olay ise ömür boyu hapis cezasıda veriliyormuş :26:
evet işte, öyle bişi olabilir ama hapse girmez bence..ıslah evlerine falan yerleştirilebiliyolar ama bilemiyorum tam olarak:44:
hımm...
Ama sanmıyorum yha 1-2 gün girer veya 1 hafta sonra herhangi bir şey olur çıkar.Bakarsın ordaki çocuklarlada sorun yaşar belli mi olur dizi bu insanı sürüklemeye çalışıyo..
15 yaşında ama hüküm giyebilirmi ki
evet işte, öyle bişi olabilir ama hapse girmez bence..
du bakalım neler olucak salı gelsin de
bakalım belki ali vicdana gelir geri alır şikayetini dicem ama zannetmiyorum çift karakterli bi yapısı var
Aynen hele bide o Karolin cadısı başında olduğu sürece vicdana gelmesi mümkün değil bnce..
ekberin gelmesini bekliyorum onların eceli olacak oo zaman zevkle izlenir işte
evt yhaa!
ama bnce Karolin Ali'nin paralarını yiyip çekip gitçek bnce onun tek derdi para..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?