Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

şu atlıların olayını ben anlamadım :18:
ayline musallat olucak gözü sürmeli olan belli,sonu ne olucak merak ettim

------Üç aylığımı cemileye vericem!

------ Hakikaten miiii ????

Allah bildiği gibi yapsın ya

ben bu sahneye yetişemedim ya çok merak ediyorum. netten izleyeyim bari.

şu atlıların olayını ben anlamadım :18:
ayline musallat olucak gözü sürmeli olan belli,sonu ne olucak merak ettim

yabani birşey bu adam. aylin cesaretli kız valla millet ölür orada korkudan. hele ki berrin olsa...

Son düzenleme:
Ay ağlamaktan başıma ağrılar grd.Cemile sözünden caysa napabilirdik Ali?(Velayeti annede)Tutma ne anlar o Ali sözden.Sanki çok dürüst te.Pislikk....Adi.........

benimde aklim almadi, ali'de ev konusunda sozunde durmamisti, cemilenin sozunde durmama hakki doguyor burda, fakat kadin nedense bunu unutmus...

tuhaf iste , o kucucuk cocugu nasil oyle bir babaya emanet verebilir insan? direnmesi gerekirdi , delibas bu sefer baltayla saldirip yaralamazsa ali'yi iyi...insallah elinden kaza cikmaz Mete'nin.

Son 3 bölümdür fena ağlıyorum ben yaaa..selpaklar sırılsıklam oldu salya sümükten..
Ne fena oldum osmanın gitme sahnelerine..zavallı cemileciim osmanın valizini hazırlarken kahroldu..
osmancık herşeyden habersiz çivi çakıyordu..birde oyuncaklarını koydu ya hiçbir ayrıntıyı unutmadan..
aaahh..anne işte ..şimdi bile yazarken gözlerim doluyor,yine boğazım düğüm düğüm..
Firavun Ali dayadı döşedi ,karolin cadısıyla içi rahat oturacak o evde

Elti ne demeye geldi onların evine,söylene söylene dişi ceyyar..
Osman o evde yapmadığını bırakmasın karoline..bütün çoraplarını kaçırsın inşallah..

artık diziyi bu hale getirmez diye düşünüyorum. babasını baltayla yaralayan bir cocugu izletmeler sanırım türkiyeye. her 2 kişiden biri izliyormuş bu diziyi. bu kadar şiddet olmasın yazık zaten meteye yaa

bende akşam çok ağladım cemile osmanın kıyafetlerini hazırlarken kafama takıldı acaba mete elinde baltayla ne yapacak karolin osmana nasıl davranacak meraktayım kızlar

Atlilar yuh dedirtti bana ya bi eskiyasi eksikti bu ailenin..osmanim garibim o guccucuk elleriyle agzini kapatip gitmek istemiyorum deyisi of ya bitirdi beni..ben diyem ali osmani alir cemcuk kartkaro da onada bi eziyet eder biz de oturup aglariz..

Meteye odun toplarken çok güldüm ya ağacı söküp getirmiş
Napsın çocukceğiz. Evin erkeği o artık.
Öyle diyonda 1 haftalık odun toplamış Mete.
Yav bide evin içinde ateş yakıyorlardı ya hani, dumandan iyi zehirlenmediler he

Birçok şey abartıydı akşam. Atlı eşkiyalar, o kadar çamur filan, evin içinde ateş yakmaları, ula elden düşme bir sobada mı bulamadınız. :76:

Son düzenleme:
artık diziyi bu hale getirmez diye düşünüyorum. babasını baltayla yaralayan bir cocugu izletmeler sanırım türkiyeye. her 2 kişiden biri izliyormuş bu diziyi. bu kadar şiddet olmasın yazık zaten meteye yaa

bizim mahallede mirastan ona pay dusmedigi icin sokak ortasinda babasini olduren biri vardi, hapis yatti cikti ( yurtdisinda yasiyorum , burda cinayetten malesef muebbet yememisti o adam)
vuran adam kendince hakliydi, olen baba ise kimbilir neden mirastan yoksun etmisti evladini, yani demem oki ; malesef boyle olaylar oluyor, baba katili , evlat katili milletimiz icin cokta yabanci bir durum degil....(kabul edilir birsey degil tabiki, asla! ) tv de neler duyuyoruz, Rabbim hepimizi korusun.

insallah Mete sadece tehdit eder, baba katili damgasi yemez, fakat gercekci olalim degilmi arkadasim, Ali geberirse dizinin manasi kalmaz, muhtemelen oldurmez Mete Aliyi.

insallah Caroline'nin elinden olur Alinin Ölümü!

aman nereye zehirlenecekler,evin her tarafından üfür üfür hava giriyor..cam yapılan musambalar yırtıktı,hatırlarsak; osmanla mete babasına o yırtıktan bakmıştı..

daha sonradan ortada bir soba vardı..Mete odun getirirken, evin içini gösteren bir sahneydi..
o tenekede odun yakmaları evdeki ilk günleriydi..

ay bi de şeye sinir oldum..
çocukları kedi yavrusu gibi inşaat evde titriyor:2:..vicdansız Ali, haftalardır otel de her öğün, karolin cadısıyla şarap kadehi elinde, nazdırovya yapıp duruyor..

doğru söylüyorsunuz valla neler oluyor. Umarım böyle bir sahne olmaz ama çok insan izliyor. etkileniyor...

bir de kızlar ben bu babaaneye çok üzülüyorum ya. bir yanda oğlu bir yanda çok sevdiği gelini, bir yanda torunu. aman zor iş be bütün bu rolleri kaldırabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…