- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
şu yengeyide boğabilir miyim müsadenizle
------Üç aylığımı cemileye vericem!
------ Hakikaten miiii ????
Allah bildiği gibi yapsın ya
şu atlıların olayını ben anlamadım :18:
ayline musallat olucak gözü sürmeli olan belli,sonu ne olucak merak ettim
Aylin niye beni takip ediyosun dedi.
Adamın hoşuna gitti bi sırıttı.
Sonra bastı tribi gitti
Ay ağlamaktan başıma ağrılar grd.Cemile sözünden caysa napabilirdik Ali?(Velayeti annede)Tutma ne anlar o Ali sözden.Sanki çok dürüst te.Pislikk....Adi.........
şu cemileye iyice sinir olmaya başladım
bak cemile abla
senin bu kadar dürüstlük timsali olmana gerek yok
ali kaptan hangi sözünü tuttu da allahaşkına sen tutacaksın
senin nafakayı bile cuk etmedi mi bu herif carolin çemçüğüyle
sana kanırtmadı mı ev diye kapısı, penceresi olmayan damı
verme osman' ı olsun bitsin
sanki noterden imzalı belge, ne bileyim mahkeme kararı var adamın elinde
bu kadar da olmaz ki ama ya
az ağlama, az yırtık ol abla
bu ne böyle ya, bu ne böyle.
bak carolin nasıl vurdu yumruğu masaya
ne demişler dinsizin hakkından imaansız gelir
benimde aklim almadi, ali'de ev konusunda sozunde durmamisti, cemilenin sozunde durmama hakki doguyor burda, fakat kadin nedense bunu unutmus...
tuhaf iste , o kucucuk cocugu nasil oyle bir babaya emanet verebilir insan? direnmesi gerekirdi , delibas bu sefer baltayla saldirip yaralamazsa ali'yi iyi...insallah elinden kaza cikmaz Mete'nin.
Napsın çocukceğiz. Evin erkeği o artık.Meteye odun toplarken çok güldüm ya ağacı söküp getirmiş
artık diziyi bu hale getirmez diye düşünüyorum. babasını baltayla yaralayan bir cocugu izletmeler sanırım türkiyeye. her 2 kişiden biri izliyormuş bu diziyi. bu kadar şiddet olmasın yazık zaten meteye yaa
Meteye odun toplarken çok güldüm ya ağacı söküp getirmiş
Napsın çocukceğiz. Evin erkeği o artık.
Öyle diyonda 1 haftalık odun toplamış Mete.
Yav bide evin içinde ateş yakıyorlardı ya hani, dumandan iyi zehirlenmediler he
Birçok şey abartıydı akşam. Atlı eşkiyalar, o kadar çamur filan, evin içinde ateş yakmaları, ula elden düşme bir sobada mı bulamadınız. :76:
bizim mahallede mirastan ona pay dusmedigi icin sokak ortasinda babasini olduren biri vardi, hapis yatti cikti ( yurtdisinda yasiyorum , burda cinayetten malesef muebbet yememisti o adam)
vuran adam kendince hakliydi, olen baba ise kimbilir neden mirastan yoksun etmisti evladini, yani demem oki ; malesef boyle olaylar oluyor, baba katili , evlat katili milletimiz icin cokta yabanci bir durum degil....(kabul edilir birsey degil tabiki, asla! ) tv de neler duyuyoruz, Rabbim hepimizi korusun.
insallah Mete sadece tehdit eder, baba katili damgasi yemez, fakat gercekci olalim degilmi arkadasim, Ali geberirse dizinin manasi kalmaz, muhtemelen oldurmez Mete Aliyi.
insallah Caroline'nin elinden olur Alinin Ölümü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?