Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bakın kızlar, ekşi sözlüğe ne yazmışlar..

......az önce gerçek hayata yansımasını görmüş olduğum dizidir. şöyle ki;
karşıyaka'da vapura koşan ancak yetişemeyen bir grup liseliden biri iskelenin yanına yönelip "görüşeceğiz seninle ali kaptaaaaan!" diye vapura doğru bağırarak iskele civarındakileri güldürmüş, dahi bir teyzenin dönüp "tüüüh senin kalıbına" diyerek erör vermesine sebep olmuştur

Annemler anlatırlardı. Küçükken bizim köyün bi çamuru vardı içinden ayakkabını çıkaramazdın diye. Aylinin ayakkabısı çamura batınca başladı annem ah bizim oraların çamuru diye

ahahahhah :) çok güzel. bu sözlükler çok yaratıcılar

Canım mete, baltalı ilah Zagor gibi,babasına koştu ama..
hiçbir numara olmayacak..daha çok Ali denen şam babası ,meteye bilenecek te bilenecek bence..

biri çıkıp aliyi doğrasa da rahat etsem diyorum
çok mu vahşileşiyorum ???

ya da testere gelip aliyi de götürse ve "play a game" dese ???

slm kızlar bu ali beni deli ediyor.sinirden ölüyorum.akşam agla agla bir hal oldum.bukadar vicdansız baba varmıdır diye,bence mete gidene kadar osman la ali gidecekler.osman babasının yanında buyuyecekmiş.ve onun gibi olcakmış biliyormusunuz.uffff yaaaaaaaaaaaaaa osmanı harcıcaklar kendisine benzetecek aliiiiii.

puhaha, manyak bu gençlik he

kızlar o at hırsızı adam yardım edecekmiş aylinlere sanırım

Ay nesine yardım edecek o sürmeli. Tecavüzcü Coşkun kılıklı ayol adam.:18:

dün akşam ağla ağla şiştim resmen yeter artık ya nedir bu biraz iyi bi şeyler olsun en azından caroline ölsün demi ay atlılarıda görünce kutup ayısı nerden çıkacak diye çok baktım osman yavrum son sahnede ne güzel konuştu insanlık dersi verdi babasına

akşam dizideki en fena sahne cemilenin osmanın valizini hazırladığı sahneydi bence. hani normalde bu dizide ağladığım çok oldu da akşam sanki bu dram benim başıma gelmiş gibi hissettim resmen.
o ali yi ne yapmalı bilmem..
ayrıca berrine sinir olmaya başladım akşam. aile ne halde. onun derdi aşk meşk. o kadar bela geldi başlarına ama berrin ahmeti görünce hemen sırıtmaya başlıyor. ilk bakışta çok sorumluluk sahibi, aklı başında görünse de mevzuu aşk olunca aklı başından uçup gidiyor..

koptum ya

ya bn anlamıyorum
sanki ali her verdiği sözü tutyormuşçasına
bn sözümü tuttum sen de tutacaksın diyor
nafaka sözünü tuttmu ki ev sözünü tuttumu ki
sen dürüstlük abidesisimisin cemile
hak hukuk kanun senn yanında alamaz elinden velayeti sende
neden verdin anlamıyorum cemile !!!!

emir berke zincidi'nin 26.bölüme kadar anlaşması varmış yani 26.bölümden sonra zaman atlayacak

emir berke zincidi'nin 26.bölüme kadar anlaşması varmış yani 26.bölümden sonra zaman atlayacak

Dizi dört sene devam edecek diye biliyorum ben o dönemden günümüze kadar gelecek tarih olarak eğer o 26 altıncı bölümde ayrılcaksa büyümüş olacaktır.26. bölümden sonra kalan ne zamanda ne anlatacaklar ki :97:

dram üstüne dram sırf merhametli Türk halkı izlesin diye.
mete hapse giriyor dövülüyor falan ne gerek vardı o sahneye .
dediğiniz gibi cemile osmanı veriyor ne anlaşmasıysa artık bu sanki senet........
kızı guya hukukda okuyor o aşk meşk derdinde amannnn bence çok salak bi dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…