doğru söylüyorsunuz valla neler oluyor. Umarım böyle bir sahne olmaz ama çok insan izliyor. etkileniyor...
bir de kızlar ben bu babaaneye çok üzülüyorum ya. bir yanda oğlu bir yanda çok sevdiği gelini, bir yanda torunu. aman zor iş be bütün bu rolleri kaldırabilmek
Bakın kızlar, ekşi sözlüğe ne yazmışlar..
......az önce gerçek hayata yansımasını görmüş olduğum dizidir. şöyle ki;
karşıyaka'da vapura koşan ancak yetişemeyen bir grup liseliden biri iskelenin yanına yönelip "görüşeceğiz seninle ali kaptaaaaan!" diye vapura doğru bağırarak iskele civarındakileri güldürmüş, dahi bir teyzenin dönüp "tüüüh senin kalıbına" diyerek erör vermesine sebep olmuştur
karşıyaka'da vapura koşan ancak yetişemeyen bir grup liseliden biri iskelenin yanına yönelip "görüşeceğiz seninle ali kaptaaaaan!" diye vapura doğru bağırarak iskele civarındakileri güldürmüş, dahi bir teyzenin dönüp "tüüüh senin kalıbına" diyerek erör vermesine sebep olmuştur
kızlar o at hırsızı adam yardım edecekmiş aylinlere sanırım
Bence ali vicdana gelecek ve osmanı almak istemeyecek vazgeçecek en son
emir berke zincidi'nin 26.bölüme kadar anlaşması varmış yani 26.bölümden sonra zaman atlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?