Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

metenin bu saldırgan davranışlarından bıkkınlık geldi, bi durmalı düşünerek davranmalı artık, genç diyoruz, daha cahil çocuk diyoruz ama o ilk aklına gelen şeyi yapan şuursuz bi kişi oldu çıktı, senaristler insanların korkularını unutmuş gibi dizi inandırıcılığını ve gerçekliğini kaybediyor, insan hiçbirşeyden mi korkmaz, korkmaz mı insan onca şey yaşadıktan babasına baltayla saldırmaya, umarım karşılaşmazlar, ekranda bu diziyi izleyen çocuklar bu tür sahneler görmemeli, çok kötü örnek, yapımcıların reyting uğruna yapmıcak şeyleri olmadığını görüyoruz. herzamanki gibi..

cok fena abartilmis(( hic sevmedim son bolumu. bukadar da olmaz , baltayla mete babasini oldurmeye gidiyo,atlilah falan cikiyor, cemile cocu veriyor...off aman

carolinenin avrupalardan getirttiği mobilyalar da ne süperdi
hiç biri bişeye benzemiyordu...

ben de dün ço abartıldıldığını düşünenlerdenim... bir önceki bölüm çok gerçekçiydi ; çok beğenmiştim...
bir kaç bölüm metenin sakin kalması daha iyi olurdu sanki... baltalı mete paşa olmadı bence de...

bu arada berrin aşık yaaa ; tabii sevgilisinin yanında gülümseyecek... bir orda huzur buluyor kızcağız; nefes alıyor... ahh aşk ahh

yine çok fazla
o yaştaki bir çocuk için hemide
annesi babası çok şanslı

birikim yapsalar süper bir gelecek emiri bekliyor demek

asil bundan sonra gor sen..simdi dizi yapimcilari reklamlarda oynamasina izin vermiyormus ama cok fazla teklif varmis simdiden anlasmaya baslamislardir kesin

Bence de ya kızı nasıl hukuk okuyor anlamadım.Bende aynısını eşime dedim izlerken.Kızı anasının hakkını savunamıyor nasıl işse.Diziyi saçmalaştırıyorlar.Ali anlaşma yapmış sanki senet imzalamışlar.Birde o atlılar tabi hay Allam ya

Atlilara sasirmayin hanimlar ilk ciktgnda ben de oha bu ne dedim ama netice de orasi dag basi o zamanlar ali agaoglu da kucuktu zannimca dolayisiyla eskiya olmasi normal..

aylin o çocukla evlenmeyi mecburen kabul edecek belli oldu.gerçekten mete iyice çıldırdı.kimse dur da diyemiyor.öğretmeni de saçmaladı.

bazı şeyleri çok abartıyorlar bir de çok yavaş ilerliyor dizi osman çok tatlı tamam da herşey biyere kadar tadı kaçmaya başladı dizinin

Yalandan drama yöneliniyor sanki.

O durumda hiç kimse yok ya.

Merhametli Türk halkı bu salak ( ! ) diziyi izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…