Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu hafta varmı ağlak dizimiz.

Offf ben soğumaya başladım he, bu ne böyle olaylar abartıla abartıla bi hal oldu.
zati benim dizi serüvenim en fazla 10-12 bölüm ondan sonra izlemem. Ezel'i de öyle bıraktım ya ben. Geri mi dönsem o topiğe acaba:26:
Ama yok Ocak 21'de Spartacus başlıyor

aynı bende senin gibiyim
ezel delisiyken bıraktım
şimdi buna sardım ama hep böyle kahır kıyamet giderse nereye kadar dayanırım bilmiyorum abartıldığı konusunda arkadaşlara bende katılıyorum
en kısa zamanda izleyicinin yüreğine su serpecek olaylar gelişmeli
ne bileyim cemile çocuklarla biraz olsun mutlu bir hayat yaşamalı
ondan sonra carolinin foyası ortaya çıkmalı ali bin pişman olmalı
ama gerçekten pişman olmalı..
öyle hastanedeki gibi cemile beni affet deyip sonra defol evimden dememeli
artık hayat carolinle aliye zindan olmalı birazda olsa yüzümüz gülmeli
yoksa bütün felaketler ardarda diziyi kısa zamanda tüketecekler gibime geliyor

ezel,aşk ve ceza gibi kaliteli dizileri bile izleyemiorum bu sezon,
tam bi diziyi tuttum derken birden soğuyup bırakıorum,demek sorun ben deilmişim,
senaristler hakkaten uçuyolar,bence gerçek hayata dönmeliler en kısa zamanda

yılbası haftası oldugunu için bu hafta verilmicekmiş hiç bir dizi her neyse ya şu mete ve inci hoca pek yakışıyorlar nolur evlensinler yaaaaaaaaaaaaaaaa:)
bu arada resimlere baktım berrin eyleme katılmış ya bu kız harbi salak ailen nelerle ugrasıyo senin aklın fikrin aşkda meşktee sabır ver sabırrr

Nasıl yok ya nasıl yok ben bütün hafta boyunca salı akşamını bekliyorum Allah bunların tepesinden baksın! Allahım Ya Rabbim yaa

spartacusu bende çok severek izliyorum.gerçi e2 ve cnbc de baya izledim dizi var.heycanla izliyorum.heroes favorimdi

öyle bir geçer zamanki şu son bölümde bence çok abartı yaptı.çok kızdım bazı sahnelerde.umarım iyi şeyler olurda izleriz bizde.

Nasıl yok ya nasıl yok ben bütün hafta boyunca salı akşamını bekliyorum Allah bunların tepesinden baksın! Allahım Ya Rabbim yaa

Sende şimdi Mete gibi dellenip eline balta alıpta kıtır kıtır kesme bizi dizi yok diye:82:

Hahahaha

[video=youtube;_O82QxkLJ8U]http://www.youtube.com/watch?v=_O82QxkLJ8U[/video]

Ah su Hayrettin

[video=youtube;6dTGSjR28h4]http://www.youtube.com/watch?v=6dTGSjR28h4[/video]

Aras Bulut İynemlinin face fan sayfasında da yazıyor. son 3 bölümün kolajı olcakmış

off ya tekrar bölumuymus bu aksam :/
bı an önce şu carolinin noldugu cıksa meydana şöyle carolinin yerin dibine batacagı gunu beklıyorum resmen :))
bence ilerki zamanlarda carolin ekberden hamile kalcak ve ali'ye bu cocuk senin gibisinden yutturacak. ekberin parası bitcek ve carolinin izini bulcak o da turkiyeye gelcek bence carolinin peşini bırakmıcak :))) bide ekberle alide yüzleşsin o bölumlerde gelir inşallah :)))
cemilede çalışıp cocuklarına bakmaya calısacak. aylin sonerin teklifini önunde sonunda kabul etcek cunku parayı seviyo aylin. daha fazla parasız yasamaya dayanamıyacak. berrinde sonunda ahmetle eylemler yürüyüşler derken bu gidişle beraber hapse giderler. geriyede bi mete annesi bide babaanne kalır. babaannede ölürse cemile hepten çaresiz kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…