Dizi cok sacma sapanlasmaya basladi ya. Söz vermismis Cemile. Alide evde istedikleri kadar kalabilceklerini söylemisti. Sonra vazgectim demisti. Cemile sözünden vazgecmiyo oglundan vazgeciyo.
Ne biliyim ilginc..
Mete zaten uctu gitti..
Birde bir sorum olcak size ya. Su Ahmet'i bi sevemedim gitti.. Hakan'a üzülüyorum cok. Bence Ahmet'ten cok daha efendi ne istedigini biliyor daha tatli ne bileyim.. Biraz simariklik var tabi ama normal degilmi.. Ahmet'in boy zaten bir metre.. Berrinden bile sogudum Hakana yaptigi haksizliklar yuzunden.. Varmi benim gibi sebepsiz Ahmet'e gicik kapan acep?
katılıyorum sana .adam o kadar söz verdi birine bile tutmadı.cemile hemen götürdü çoçugu.orda acaip sinirlendim zaten.saçmaydı oraıs hemde çok.
Osman, Ali’nin evinde. Cemile’nin yüreği ateş içinde Salı 20:00
Bağrına taş basarak Osman’ı babasına vermek zorunda kalan Cemile, Mete ve Berrin’in büyük tepki göstermesi üzerine iyice kahrolur. Osman’ın gidişini bir türlü kabullenemeyen ve annesine de tavır koyan Mete boş durmaz ve bir plan yapar. Babasının kapısına dayanır. Ancak gördükleri karşısında babası ile arasındaki savaşı kaybettiğini anlar ve eve döner. Nafaka alamayan Cemile çalışmak zorundadır. Süheyla’dan kendisine iş bulması için yardım ister. Osman’ın evde olması Carolin’i rahatsız etmektedir. İkili arasında sürekli bir gerginlik vardır. Ancak Ali’nin Osman’a zaafını bilen Carolin kötü yüzünü göstermek için başka bir yol bulur ve kendine yeni hedef olarak Cemile’yi seçer. Amaç, Cemile’yi Ali’ye ve çocuklarına küçük düşürmektir. Doğan tarafından takip edilen Aylin büyük tehlikededir. Kardeşinin durumu iyice kritikleşen Soner de köşeye sıkışmıştır. Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.
yeni bölüm için bunları yazmışlar kızlar fragman yok ama yeni böüm var sanırım bu hafta
cnm 2 gün önce verdiler özeti
normalde özet çarşamba fragman perşembe çıkardı
artık gerçekten de abarttılar. özellikle de mete olayında bu hafta da baltayı aldı eline
Bu kadarı da yaşanmıyodur heralde
Ben de ahmeti sevemeyenlerdenim berrin hakana ahmetin idealleri var senin bomboş bir hayatın dediği anda bi soğukluk oluştu ben de nedendir bilmem.
Artık diziyi izlerken de ağlamıyorum abartı geliyo olaylar doğallığını kaybetti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?