Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

artık gerçekten de abarttılar. özellikle de mete olayında bu hafta da baltayı aldı eline
Bu kadarı da yaşanmıyodur heralde
Ben de ahmeti sevemeyenlerdenim berrin hakana ahmetin idealleri var senin bomboş bir hayatın dediği anda bi soğukluk oluştu ben de nedendir bilmem.
Artık diziyi izlerken de ağlamıyorum abartı geliyo olaylar doğallığını kaybetti bence

katılıyorum sana .adam o kadar söz verdi birine bile tutmadı.cemile hemen götürdü çoçugu.orda acaip sinirlendim zaten.saçmaydı oraıs hemde çok.

katılıyorum sana .adam o kadar söz verdi birine bile tutmadı.cemile hemen götürdü çoçugu.orda acaip sinirlendim zaten.saçmaydı oraıs hemde çok.

bende varım hayatım .keskin siyasi görüşü olan birisi değilim ama bu dönem dizilerin de öğrenci olayları sağ sol davaları çok fazla işlendi zaten.
birde bu dizin içinde tekrar tekrar işlenmesi beni sıkıyorr.
ve ahmetede berrinede çok gıcık oluyorum. siyasi olarak onalrın hep melek gösterilmesi diğer tarafında aksi gösterilmesi haksızlık geliyor bana çünkü o dönem her iki taraftanda bir çok gencimiz oyunlara gelip ziyan oldular.

mete karakolda dayak yiyor bölüm sonunda baltayla koşuyorrr gerçek hayatta olup olmadığını tartışmıyorum ama abartılmış gereksiz sahneler.
artık bi zaman gelecek hiçbişeye ağlayamayacağız normal gelecek.
yakında bu dizinin türevleri çıkar bol aile dramlı . anasını babasını döven öldüren evlat larr filann

geçen senen ocak ayında dizilerin oynamadığı olmuştu. oda ocak ayında vergimi öle bişey var oyüzden bu ocakda da çoğu dizi oynamayabilir

Bu karıyı bana Verseler, Öyle Bir Geçer Zaman Ki .. xD

yine facede gördüm

Osman, Ali’nin evinde. Cemile’nin yüreği ateş içinde Salı 20:00
Bağrına taş basarak Osman’ı babasına vermek zorunda kalan Cemile, Mete ve Berrin’in büyük tepki göstermesi üzerine iyice kahrolur. Osman’ın gidişini bir türlü kabullenemeyen ve annesine de tavır koyan Mete boş durmaz ve bir plan yapar. Babasının kapısına dayanır. Ancak gördükleri karşısında babası ile arasındaki savaşı kaybettiğini anlar ve eve döner. Nafaka alamayan Cemile çalışmak zorundadır. Süheyla’dan kendisine iş bulması için yardım ister. Osman’ın evde olması Carolin’i rahatsız etmektedir. İkili arasında sürekli bir gerginlik vardır. Ancak Ali’nin Osman’a zaafını bilen Carolin kötü yüzünü göstermek için başka bir yol bulur ve kendine yeni hedef olarak Cemile’yi seçer. Amaç, Cemile’yi Ali’ye ve çocuklarına küçük düşürmektir. Doğan tarafından takip edilen Aylin büyük tehlikededir. Kardeşinin durumu iyice kritikleşen Soner de köşeye sıkışmıştır. Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.

yeni bölüm için bunları yazmışlar kızlar fragman yok ama yeni böüm var sanırım bu hafta

cnm 2 gün önce verdiler özeti
normalde özet çarşamba fragman perşembe çıkardı

İŞTE SEVGİLİSİ!..” GEÇ KIZLARIN YENİ GÖZDESİ GERÇEK AŞKIYLA GALAYA KATILDI!.. 1/1/2011 16:15 P { margin: 0px; } "Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Berrin’i seven ancak aşkına karşılık bulamayan Hakan’ı canlandıran Salih Bademci, gerçek aşkıyla ortaya çıktı.

Genç oyuncu, “Kukuriku-Kadın Krallığı” filminin galasına kız arkadaşıyla katıldı.

ya şu berrine çok gıcık olmaya başladım,annesi ne halde kadıncağı bu gizlice sevgilisiyle eylemlere katılıyo,kızım senin neyine eylem meylem,anana yardım et bi iş bulunda beliniz doğrulsun!:95:

Spoiler İçermektedir!!!!

Mete okula geri dönüyor.Çok mutluymuş
Ama ayakkabısı falan çamur içindeymiş..

bende fazla abartılıdığını düşünüyorum...ama gene de gerçekde olan şeyler dizi gereği
doğallığını yitiriyor.
ahmeti de seviyorum hakanı da hakan çok sempatik geliyor ve gerçekten aşık...
ben berrini sevmiyorum pek yanındaki kız arkadaşı çok şirin o kız av mevsiminde de oynamışdı
oradaki rolü çok etkileyici

ya kızlar,cemileye kızasım gelio osmancıımı verdi die ama,
dier yandan da mete var,o zamanlar cezalar ağırmış,
hapse düşmesin die onu feda etti ,ama ana yürei pişman olcak bence,

berrin e acaip kızmaa başladım,ailesi nelerle uğraşıo,
çatlak kıs,ahmeti görünce bi güller açıo yüzünde allahım sanki bütün dertleri bitmiş gibi,
bide şimdi eyleme katılcak,oha felan vs.yane,

aylin olayıda saçma,atlılar önüne ardına çıkıoda nie yanlız başına öle ıssız yollarda gezio dime,
yane reyting yükseldikçe senaristler saçmalıyo,buda öle olcak bakın görüp,ahada buraya yazıom:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…