Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

su berrin kocaman kiz ya bizim buralarda essek kadar olmus denir
ama hic annesinin zor anlarinda yaninda degil..isi gücü askta meskte ya insan hic bu durumlar yasanirken bu sekilde davranir mi?
cemileye yazik ne kocasindan feyda gördü nede cocuklarindan ya bi kadini dinleyin yazik valla

Aynen bende aynı durumdayım...

Ay evet ya hep felaket hep felaket di mi... Ben de şişiyorum yavaş yavaş...Bunların başına hiç mi düzgün bişe gelmez. Mete okuldan atıldı, hapiislik oldu, Berrin gitti evli adama aşık oldu, Ayliln'in gönül işlernin tümden arapsaçı olduğu yetmiyo gibi bi de peşine atlılar takıldı... Bunlar sürüm sürüm aürünürken diğer taraftan Carolinle Ali sefa sürüyolar..
İnsan burdan da şöyle bir sonuç çıkarıyor bu diziden: Ancak Kötü olursanız, Caroline olursanız, karınızı çocuğunuzu evden atarsanız mutlu mesut bi hayat sürersiniz...

Sende şimdi Mete gibi dellenip eline balta alıpta kıtır kıtır kesme bizi dizi yok diye:82:

Herkes psikopata bağladı bu dizi yüzünden..
Birazdan ölümle buluşucaz KK!!! Ölümle buluşucaaaazzzz!!!

ya evet tekrarmış,ben de oturdum tv başına ama özel bölüm yazdı,zaten izlemiycem diyorum,merak edip yine bakıyorum offfffff

yaaaa!!! üüü! tekrar dan sonra yeni bölüm çıkma ihtimali yok mu yaaa?? 1 haftadır bekliyorum kardeşim olmaz ki ama

fragmanı yayınladılarr

olsada izleyemeyecektim finaller yüzünden fragmanda ne vardı kızlar

Son düzenleme:
Caroline : İn aşağı! Üstüne kirletiyorsun!
Osman : Avucunu yala ; üstüne de su iç!!!

fragman yayınlandı sonunda.gelecek hafta -11 ocak- yeni bölüm kesin var fakat yine fazlasıyla kısa,tek konu odaklı bir fragman.bir haftalık hevesimi alamadım ben açıkçası.cemile kucaklayıp ali'ye veriyor osman'ı ''al!götür!'' diyerek carolin-osman gerginliği de başlıyor ne yazık ki...

fragmanın en güzel yanı baştan sona osman'ın ruh halini özetlemesi olmuş. ali'nin ne kadar duyarsız bir baba olduğunu tekrar anladım.sen artık koca adam oldun-büyüdün vs. diyerek osman'ı yeni odasında yalnız bırakıyor,neriman'dan bir farkı yok yani!!!

alıntıdır!!!!

üff heycanlada beklemiştim bu haftayı. zaten reklamını da vermemişlerdi yeni bölümün pff

Osman, Ali’nin evinde. Cemile’nin yüreği ateş içinde
Salı 20:00

Bağrına taş basarak Osman’ı babasına vermek zorunda kalan Cemile, Mete ve Berrin’in büyük tepki göstermesi üzerine iyice kahrolur. Osman’ın gidişini bir türlü kabullenemeyen ve annesine de tavır koyan Mete boş durmaz ve bir plan yapar. Babasının kapısına dayanır. Ancak gördükleri karşısında babası ile arasındaki savaşı kaybettiğini anlar ve eve döner. Nafaka alamayan Cemile çalışmak zorundadır. Süheyla’dan kendisine iş bulması için yardım ister. Osman’ın evde olması Carolin’i rahatsız etmektedir. İkili arasında sürekli bir gerginlik vardır. Ancak Ali’nin Osman’a zaafını bilen Carolin kötü yüzünü göstermek için başka bir yol bulur ve kendine yeni hedef olarak Cemile’yi seçer. Amaç, Cemile’yi Ali’ye ve çocuklarına küçük düşürmektir. Doğan tarafından takip edilen Aylin büyük tehlikededir. Kardeşinin durumu iyice kritikleşen Soner de köşeye sıkışmıştır. Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…