Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya şu ailede hiç mi iyi bişey olmaz :82:,şimdide aylinin başı belada....Gerçi soner kurtarabilir

mete gene beni parça pinçik etti beeee..
Ali insafa mı gelcek acaba?vicdan yapıyo sanki..Zavallı mete'm nasıl da gözleri doldu..ali osmana sarılmış yatarken..
Beni neden öyle sevmedin dercesine..
off mete off... gel boncuk gözlüm.. benim kociş sana da babalık yapar yaaa..

ay ben bu aliyi çözemedim ha bi bakıyon çok iyi bi bakıyon boynuzlu canavar ha..ay canım mete ya yazık içim acıdı...şu balıkçı dediydi dersiniz sonunda alinin hakkından gelecek..

berrin gönülden inanmıyor ahmetin davasına
yada şimdiye kadar öyle yansıdı bana
yinede seviyorum aşığım diye yanında yer alıyor
üniversitede okuyor kendi görüşü düşüncesi olmazmı insanın
bu silik, beyim bilir tavrı yakışmıyor sanki

bu pislik dedim ya osmanı annesine göstermezzzz onda vijdan ne gezer..bi damla çocuk o nolurdu sarılsa annesine..

mete güzel gözlü çocuk öyle bir baktı ki babasına neden onu zamanında öyle sevmedi ki ali yani bence ali insan faln değil bırak şu çocuk sarılsın annesine bu aliyi bulsam parçalıcam off bee içim acıyo bu diziyi seyrederken

aylini o çingenelerin kaçırmasındansa soner bir parça daha iyi bence aylinde biraz para meraklısı bir kız koşulları sonerin yanına sürükleyecek bence zorlada olsa

bu atlıları soner yollluo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…