Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Keşke Cemile "babaları çocuklarımın nafakasını vermiyor ben de bu işi yapıyorum" dese.
Demezki... Küçük düşürmeyi bi öğrense
Ah Mete ah... Ağlattın beni.. Ayakta alkışlıyorum senin oyunculuğunu Bakışlarıya içindekii savaşı çok iyi veriyor

aman yok be görmüyonuzmu ali karolinin azına bakıyo ..osmanın peşinden bile gitmedi..alinin hoşuna gider cemileyi o halde görmek....karoline ağzını bile açamaz o sümsük alii..osmanı nasıl kaçırdı azıcık vijdan olsa kaçırırmı.

son 15 dakikayı biriniz özetlesin ne olur, kızımı emzirmeye gittim çatladım :)

ya canım atlılar aylini kaçırıyorlardı ki sonerin adamı yetişti,cemilenin temizlik işine gittiğini nörüman caroline söyledi,beraber cemilenin çalıştığı eve gittiler,başka bir şey oldu mu hatırlamıyorum arkadaşlar tamamlasınlar.......:82:

çok üzüldüm arkadaşlar halk müzüği sanatçısı kıvırcık ali trafik kazasında hayatını kaybetmiş..ALLAH rahmet eylesin çok seviyordum ben gerçek sanatçılardan birini daha kaybettik..

Ali şaşırttı beni bu bölüm. Biraz duygusaldı. Carolin`nin oyunu ters tepebilir ama Osman ve Cemile için yaralıyıcı bi durum...
Ah şu elti ve Carolin

teşekkür ederim redlight çok sağol :))

abisinde de alide de iş yok..annemiz nerde falan diye düşünmek yok?
aslında ali madem osmanı aldı,hasefe nineyi de alsa..karoline bi hizmet ettirseler ittifak içinde..
ama nerrrdeeeeee?
osmanın yerinde olsam, dakka başı karolinden bişey isterim mutfaktan..
üst kattan alt kata, ine çıka bitap düşsün dili bi karış dışarda kalsın..

çok üzüldüm arkadaşlar halk müzüği sanatçısı kıvırcık ali trafik kazasında hayatını kaybetmiş..ALLAH rahmet eylesin çok seviyordum ben gerçek sanatçılardan birini daha kaybettik..

Bugün nette haberi gördüğümde çok üzüldüm. Yeri doldurulmayacaklardan.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...

deniz gezmişinde adı geçti sonunda.ahmet ilerde idam edilmesin bunlarla.çok feci olur ya..

Eşim de diyorki "eli maşalılı kayınvalidelere kızıyorsunuz ama bak gelinden yana olanların durumu bu çocuklarının umru değil"

alinin insafa geleceğini hiç sanmıyorum ama belki vicdanı bu sefer sızlar.ortada utanacak bi kişi varsa oda alidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…