Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

son 15 dakikayı biriniz özetlesin ne olur, kızımı emzirmeye gittim çatladım :)

saçmalamışlar. Yuh yani aynı gün haber gitti,misafirliğe gidildi falan. Ulan carolin sen Azra ile kazene şükret!!!

Ay cemile ev temizliyor onlar keyif yapıyor :18::18::18:Cemile temizlicek yeri yaaa:95::95:

ben bu carolinin saçını başını yolarım onu o cemilenin sildiği yerlere süpürge yaparım nasıl bir kadın yaaa offfffffffffffffffffffffff

ayyy aylın gıdıyodu valla
ayrıca ali utansın cemıle napıyokı utancak cok sınıroldum yıne o karolıneee :95:

ahhh ahhhh bizim de başımızda bir carolin var ama tabiki hakkından geliorum kayınvalidemin yapamadığını cici kayınvalideye nam-ı dier carolinimize ben yapıorum carolinlere ÖLÜMM :d:d:d:d

o nerimanla karoline bak alii anlar heralde ne için yaptıklarını...anladı zaten onlar haber vermişler size geliyoruz diye..ama ali öyle bilmiyor belli...ters baktı..yolasım geldi karolini.

eee yahu bu yeni eltiler ne salak
neye rezil ediyorsunuz.
kadın para kazanıyor kocası utansın bi kere

hiç ama..

balıkçının dediği gibi ,kızların neyle geçiniyor düşünüyor musun demişti..
o balıkçıda var bi bilgelik ama du bakalım..:44:

Salak carolin cemileyi küçük düşüreceğini zannediyor ama bence Ali'nin vicdanını sızlatacak.

Ay Allah Cemile'nin yardımcısı olsun...
Boyu devrilesice Ali nasıl da nikah gününü aldı...

kızlar biriniz son 15 dakikayı özet geçmemiş aşkolsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…