Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

carolini yolmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm ayyyyy :84::84: hem o kart sesiyle bağırıyor hemde tokat atıyorrr osman a ali nin onu gebertmesi lazımm ayy çok sinir oldum şimdi :84::84:

Son düzenleme:
[video=youtube;w6itfSBkmr4]http://www.youtube.com/watch?v=w6itfSBkmr4[/video]

Bu berrin ninde başına gelecek var. ahmet o kızdan boşanamıcak berrin bir an önce evlenmek isticek o işi yaptığı için evlenemicekk sonra sorunlar yaşıyacak. Adam boşansında naparsan yap bu kadar merak niye Ama belliydi bu berrin in azgınlığı

karoliiiiiiiinnnn nası tokat atarsın sen bi damlacık çocuğa yaa aşiftee:95:aliiiiiiii karolini sokağın ortasında döv,gebert görsün osmancığa tokat atmak nası oluyomuş,kadına bak yaa dün bir bugün iki bihalt kesildi iyice haaa meteyi mi salsak üstüne ne

carolin ellerin kırılsın emi.ali görüyor sanırsam ,umarım okkalı bi yumruk atar carolin yellozuna..

şu salak berrininde hormonnları kudurmuşş ailesinin cebelleştiği durumlara bak hatun aşna fişnedee..

Ali, namuslu kadın caroline tokat atacak olsa fragmanda gösterirlerdi bence. Müthiş şahsiyet Ali kaptan iki kıvırmaya tav olur yine.
Dip not:Azra'cım bak hiç kötü kelime kullanmadım. Ama içimden geçenleri bir tek siz anlarsınız :)))

Ali'de tokat atar mı acaba caroline'e...
saçından sürüklese keşke

hahah alemsin yaa bencede sürüklese keşkee..
ama bence zmanla herkes haketiğini bulacak..
carolinin ıraklısı gelipp herşeyi bozacak ali herşeyi anlayacak...
birde şu dizileri gerçek hayattaki gibi zeki karakterlerle süsleseler bir dizide şöle hakkını savı-unan gerektiği yerde şap diye cevabı yapıştıran sözünü esirgemeyen tiplerr...
birde şeytan sevgililere karşı zeki olann erkelelr oynasın birazda cinimizi tepemize çıkarmasalarr :)))

pis carolin
içimden geçenleri yazmıyorum

osmana vurduğunda alide carolin diye bağırıyo
acep ordan bişi çıkarmı

berrine bak sen caroline cadisinden once hamile kalacak babasina adi diyordu berrin hanim.babasindan ve carolinden altta kalir yani kalmadiki su anda analari ne dertte kizi ne dertteymis

Tamamen katılıyorum , her fırsatta Ahmet'in elini tutmalar , omuzuna yatmalar , pek bir sırnaşık bir şey olmuştu.

Osmana tokat atan ellerini kırar pörtleyen gözlerinin yuvalarından çıkarırım senin çemçük ağızlı. Yook yok Ali Efendi bişey demez süs köpüşüne "aaa Osman oğlum kızdırma cici anneni" der. Berrin !!! Hadi Ahmet yarı çıplak kapıyı açmaya gidiyor bu niye merdivenlerde dikiliyor? Hali hazırda annem gelsinde görsün der gibi. Ahmet boşanamaz sende hamile kalırsın sonra paşa paşa Hakanla evlenirsin oda safım aşk gözünü kör etmiş kabul eder seni. Israrla söylüyorum polis joblarına gelirsin inşallah !!!

Son düzenleme:
Berrini görünce yuhh dedim. Bu kadar mı azdın be yavrum.
Ailenin uğraştığı şeye bak, senin yaptığın şeye bak.
Demekki aşkın gözü gerçekten körmüş.

cemile ileyken sofraları deviren ali şimdi caroline karşısında hiçbir şeeeeeeey yapamayacak!

Neden herkes berrine gıcık anlıyamıyorum
Halbuki dizide herkes kendi hayatını yaşıyor
O durumdalar diye aşık olmıyacak diye bir şey yok
Heleki Aylin gibi birinin yaptıkları daha beter..
Halbuki Aylinin para için yapmıyacağı şey yokken
Berrin aşık diye herkes ona gıcık olmuş..

Osman yavrum sana o tokatı atan caroline ıslak sopayla döfmek istiyorum

karolin nerde tokat atıyor osmana görmedim ben....ah boyu devrilesi ali o küheylan ağızlıya bişey yapamazki..onun gücü anca cemile gibi masum bi kadına yeter...berrine kızanlarıda anlamıyorum..tabiki yaptığı doğru dğil ..onu savunmuyorum..o tür olayları yaşanlar için sığınacak bir liman bulup sığınması doğal değilmi..hangi birimiz yaşamadıkki bunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…