Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ali bence anladı carolinin sırf cemileyi görmek için o komşulara gelmek istediğini .. e anlamadıysa bu aliiiiiiiiiiiiii salağın tekidir .

mümkün değil Alinin tepki vermesi. Özellikle yaptığının farkında. Masada Osman'a "içtin sonunda çorbamı" dediğinde bile Ali birşey söylemedi. Bu hafta kesin daha da sinir olucaz...

dizide deniz gezmiş i göstermeme sebebi, konu dışına çıkmamak içindir.hatırla sevgili ye dönüşmesin diyedir..

mümkün değil Alinin tepki vermesi. Özellikle yaptığının farkında. Masada Osman'a "içtin sonunda çorbamı" dediğinde bile Ali birşey söylemedi. Bu hafta kesin daha da sinir olucaz...

bir şey söyleyebilir mi ki? daha en başında o.caroline "" bean cemilağ değil" diye bağırmadı mı otelde...

Merhaba arkadaşlar.. Bu sitede diziler bölümünü görünce daldım
Ne güzel yorumlar yapmışsınız..
bu bölüm Osman'ın bölümüydü.. kıyamam ben ona.. Annesine haksızlık olacak diye önce çorbayı içmedi.. sonra gece yarısı kalkıp soğuk çorba içti..
rüyasında ise annesinden özür diledi

Mete canım benim kardeşini almaya gitmişti.. babasıyla sarmaş dolaş görünce kıyamadı.. babasıyla belkide ilk kez gözleriyle konuştular..
Mete'nin bakışlarında.. babaya özlem, hasret.. vardı..
Keşke benide böyle sevseydin der gibiydi o' bakışlar..
işte benim favori sahnelerim..
Neriman ile Carolin'e hiç birşey demiyorum.. sadece yuhhhh.
ceheneme kadar yolları var

Son düzenleme:
kızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaar
fraaaaaaaaaaaagmaAAAAAAAAAAAAAN
osmanaaaaaanımaaaa vurdrdu
o carolinnnnnnnnnn:88:

kızlar şimdi yeni fragmanı izledinizmi
caroline domuzu osmancığı tokatlıyor eli kırılasıca

inanmıyorum yaaa
ohh aliyle carolin başladı kavgalara
aylinden beklenen davranış annesinden utandı
bzm süper babanne cemile bnm annem olsa utanmam gurur duyardım dedi
carolinle ali kavga etti ali o bnm eski karım dedi
carolinde bn yeni karın senn 2 karın var dedi
berrin dr karanlıkta öpüştü
ve hep senn olmak istiyorum gibi kelime kullandı,
ve ve ve
carolin osmana vurdu

Belki ali bu sefer caroline de gösterir hödüklüğünü osmana nasıl vurursun sarı çiyan

Osman canımmmmmmm nasıl kıydı sana kemçük ağızlı pislükkkkkkkkkkk

Berrin e de yuh yani, anası ne hallere düşüyor, evsiz barksız kalıyorlar o aşna fişne peşinde takılmış bir Ahmet in peşine

bn önceden yazmıştım
carolin osmana vurcak die
vurdu
ve sanırırm mahallenin ortasında mı vurdu
o mahalleli osmana sahip çıkmazsa yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…