Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

carolin ne diye peki bağırarak vuruyor
anlayamadım o güzel türkçesinden dolayı

adi yellozzzz çok sinirlendim ben yaa çok üzüldüm :2: elleri kırılasıca sarı eşşek,pis maymun inşallah o hollandadaki ayı gelirde sana daha beterini yapar

ya bır bu dızı vardı cınsellıkten acık sacık sahnelerden uzak . temız bır aşkın yasatıldıgını gordugumuz
sonunda onuda mahvettıler ..
Ahmet ile berrıni ılla yataga sokmakmı gerekıyorku .. olmadı bu .. hıc olmadı ..

Berrin ,sen ne ayaksın yahu ..

bi temiz sopa istiyorsun sen ya neyse

bıktım ben senden diye mi bağırıyo anlamadım :26: pislik karı ya elin kırılsın. şu berrinede iyice sinir olmaya başladım ya

Carolin baya bi küfür yiyecek bu hafta.
Nasıl kıyar güzelim Osmancığımıza

Berrin beni hayel kırıklığına uğrattı. Onca dert arasında Cemile birde Berrin için endişeleniyor

arkadaşlar biliyorum
şuan sinirler bnde dahil hatsafada amma velakin
kullandığımız kelimelere itina edelim
forum kurallarını unutmayalım

anam ahmete kalsa yapmazdı bence bizim kızımız çekti oğlanı üstüne ama tabi adam gibi adam olan yapmaz böyle.. ailesi ne halde,annesi temizliğe gidiyor bizim kız offff

acı taRafı şu ki şuan berrinin carolinden ne farkı kaldı

her ne kadar birlikte olmasalar da şu an evli!! ahmet

berrin çok aptal

ali de okkalı bı tokat atsa da ıcımın yagları erıse ..çirkin çiroz pis sarı çiyan :95: bunların para kaynagı ne ben onu bılemedım harca harca bıtmedi gömü mü buldular ne :78:

ali de okkalı bı tokat atsa da ıcımın yagları erıse ..çirkin çiroz pis sarı çiyan :95: bunların para kaynagı ne ben onu bılemedım harca harca bıtmedi gömü mü buldular ne :78:

emekli ikramiyesidir desem:26:
koooskoca ev yaptırdı

evet kesin berrin gerizekalısıda hamile kalır
ne kafasız bir kızmış bu berrin evin en büyüğü güya olgun davranacağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…