Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

nasıl tokat atar ya osmana nasıl o çirkin ugursuz yüzüyle pislik karı nasıl üzüldüm osmana ahhh cemile görseydi tokat anını kalbine inerdi anne yüreği tabi carolin pisliği bilmiyor anneliğin ne demek oldugunu

Son düzenleme:
Berrin gerizekalisini basta cok akilli bir kiz sanmistik ya.Suna bak.Ailesi neyin derdinde bu uckurunun pesinde.Inanilmaz yaaaaa:88::88:

Berrin gerizekalisini basta cok akilli bir kiz sanmistik ya.Suna bak.Ailesi neyin derdinde bu uckurunun pesinde.Inanilmaz yaaaaa:88::88:

ya hakikaten aklı başında gibi görünüyor ama yaptığına bak..
neyse zaten kıza tip olarak uyuz oluyordum hareketleri yapmacık beceremiyor bu işi..berrin hamile kalsın mete öğrensin onu öldürsün diziden çıkmış olsun

aylinden beklenirdi de, berrinden baklenmezdi bu..
tüh sana berrin..

tv de 2.fragman yayinlandi kizlar Ali carolini eve kadar kovaliyo sen nasil tokat atarsin benim ogluma diye oda kendini odaya kilitliyo. carolin yusuf yusuf :)) aliyle osman sahile gidip bi bankta oturuyo osman baba beni anneme gotur diyo oda olmaz oglum diyo uyuz adam

" Öyle Bir Salak Berrin Ki " dizinin yeni adı bu olsun..

Carolin için bişey demicem, yoksa Azra cıss yapar

ay aylinden beklerdimde berrinde beklmezdim bu kız tam bir salak ailesi neyin peşinde orda sopuk evde yerde yatıyorlar buda sevişme peşinde

şu yer karosu carolinin bazı sözleri ne kadar güzel osmanı aldığında demişti mete senin oğlun değil mi diye şimdide sen sanki hiç dövmedin diyo meteyi döverken iyiydi tabi oh olsun ali beter ol ama osmanıma çok yazık
bide carolini annesine anlatırken ali aşkı buldum beni seven anlayan tek kişiydi şimdi başladı sorunlar asıl o carolini cemilenin çalıştığı eve götürdüğünde kovalamalı ali

Son düzenleme:
şu salak berrininde hormonnları kudurmuşş ailesinin cebelleştiği durumlara bak hatun aşna fişnedee..
buz gıbı ewde yaşıyodu sıcak odayı görünce kudurdu ruhsuz şeyyyyyyyyyy:103::103::111::111:
o çocukta senı nah alırrrrr:98::98:meteeeeeee nerdesin şu berrine de 2 tokat atttttttttt

" Öyle Bir Salak Berrin Ki " dizinin yeni adı bu olsun..

Carolin için bişey demicem, yoksa Azra cıss yapar

ayyy bu yeni ad iyiymiş valla resmen salaklık yapacak bu kız...
zaten bir kaç haftadır sinir oluyodum annesine hiç destek değil diye bu son yaptığı saçmalık
tuzu biberi olduhiç akıl yok ya bu kızda yürüyüşede sırf hakana inat gitti ahmetin yanında
olmak felan hikaye sonrada fırsatı değerlendirdi demek
karoline zaten kelimeler yetersiz kalıyor

meteeeeee nerdesinnnnnnnn namus elden gidiyıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…