7 yasındakı kızım sabah dıyokı yarın osman warrr
karoline gibi bir kadınla çalışıyorum kızlar şirkette, halimi düşünebiliyor musunuz?
carolin gibi bir kadınla yaşıyoruz aynı evde değiliz ama eşimin üvey annesi ahlaksız kadın hayatımızı mahvetti birbirini deli gibi seven baba ve çocukları birbirinden kopardı kayınpedermn tüm mal varlığını kendi üstüne geçritti kayınvalidemin ölümüne sebep oldular pislikler öldürmek var ama işte yapamıo insan
allah sabır versin gerçekten bu dizilerin olduğuna inanıyorum artık!
tamamen aynısı ya her hafta izlerken ağlıorum
eşimin gözyaşları boğazına düğümlenio
kadın resmen sanki kayınpederme büyü yapmış gbi benmi oğullarınmı dedi ve kopardı çocuklarından
kayınpedermn savunmasıda herkes kendi yürütebilrmiş hayatını kimse ona güvenmesinmiş
liseli gibi hissediomuş kendini hayatının geri kalanını deli dolu aşk yaşayarak geçirecekmiş
amaaaaa
bu dewran dönecek o kadna da elbet bişey olacak ya da para bitince gidecek
kayınpedermde yaşlanınca eli ayağı tutmamaya başlaynca elimize düşecek
o zaman işte carolin olma sırası bana gelecek
liseli aşkını göstericm ona ben kayınvalidemi gözleri önünde aldattılar karşı komşuyla kocanızın sizi aldatması nasl bir duygu düşünebilrsnz herhalde
kadın dayanamadı daha fazla öldü gitti
ama ahını çekecekler gün gelecek
Allah sabır versin..bu sizdeki karolin çok mu genç ,kaç yaşında?böyle liseli aşıklar gibi dolu dizgin aşk yaşamak istiyor.:44:.Allah fettan kadınlardan korusun herkesin ailesini..Vefat eden kayınvalidene rahmetler olsun..
Diziler insanlara abartı gibi gelebiliyor ama gerçeklik payı da çok var..
kadın resmen sanki kayınpederme büyü yapmış gbi benmi oğullarınmı dedi ve kopardı çocuklarından
kayınpedermn savunmasıda herkes kendi yürütebilrmiş hayatını kimse ona güvenmesinmiş
liseli gibi hissediomuş kendini hayatının geri kalanını deli dolu aşk yaşayarak geçirecekmiş
amaaaaa
liseli aşkını göstericm ona ben kayınvalidemi gözleri önünde aldattılar karşı komşuyla kocanızın sizi aldatması nasl bir duygu düşünebilrsnz herhalde
amaaaaa
Biran önce yarın akşam olsunnnn
dizi başlarken kendimi öle bir kasıorumki dizi bittiğinde kemiklerim ağrıor bu hafta üzüntüden mercimek çorbası yapamadım daha uzun bir zamanda yapamam çok içim acıdıııı
ya kızlar osmanın ayakkabısı neden suya düşüyor osman denize düşüyr olmasın dikkat edeninz varmı fragmanda
[video=youtube;AjkEPwUxzrg]http://www.youtube.com/watch?v=AjkEPwUxzrg[/video]
Osman denize düsmaz sanirim ama bölüm özetinde böyle bir cümle var:
Üvey annesi tarafından mahallede kovalanan Osman ölümden kıl payı döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?