Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

7 yasındakı kızım sabah dıyokı yarın osman warrr

hakikaten çocuklarda bizim gibi osman aşığı oldu dün eve gittiğimzde küçük yeğenim mutluluktan uçuyordu osmanın evine geldik diye odasını yatağını gördü tarif edilemezdi sevinci birde osmanı görse konuşsa kimbilr neler olacaktı

karoline gibi bir kadınla çalışıyorum kızlar şirkette, halimi düşünebiliyor musunuz?

karoline gibi bir kadınla çalışıyorum kızlar şirkette, halimi düşünebiliyor musunuz?

carolin gibi bir kadınla yaşıyoruz aynı evde değiliz ama eşimin üvey annesi ahlaksız kadın hayatımızı mahvetti birbirini deli gibi seven baba ve çocukları birbirinden kopardı kayınpedermn tüm mal varlığını kendi üstüne geçritti kayınvalidemin ölümüne sebep oldular pislikler öldürmek var ama işte yapamıo insan

allah sabır versin gerçekten bu dizilerin olduğuna inanıyorum artık!

ilkşah... teşekkürler haritalı msjın için..anladım neresi olduğunu..
İMÇ.6 bloğun karşı tarafında..Hatta eski tekel fb.sı vardı.Merkez bankasının civarı..Gitmek isteyenler bu şekilde bulabilir.Unkapanı tekel fabrikasının,merkez bankasının civarı diyelim..:80:

allah sabır versin gerçekten bu dizilerin olduğuna inanıyorum artık!

tamamen aynısı ya her hafta izlerken ağlıorum
eşimin gözyaşları boğazına düğümlenio
kadın resmen sanki kayınpederme büyü yapmış gbi benmi oğullarınmı dedi ve kopardı çocuklarından
kayınpedermn savunmasıda herkes kendi yürütebilrmiş hayatını kimse ona güvenmesinmiş
liseli gibi hissediomuş kendini hayatının geri kalanını deli dolu aşk yaşayarak geçirecekmiş
amaaaaa
bu dewran dönecek o kadna da elbet bişey olacak ya da para bitince gidecek
kayınpedermde yaşlanınca eli ayağı tutmamaya başlaynca elimize düşecek
o zaman işte carolin olma sırası bana gelecek
liseli aşkını göstericm ona ben kayınvalidemi gözleri önünde aldattılar karşı komşuyla kocanızın sizi aldatması nasl bir duygu düşünebilrsnz herhalde
kadın dayanamadı daha fazla öldü gitti
ama ahını çekecekler gün gelecek

Allah sabır versin..bu sizdeki karolin çok mu genç ,kaç yaşında? böyle liseli aşıklar gibi dolu dizgin aşk yaşamak istiyor.:44:.Allah fettan kadınlardan korusun herkesin ailesini..Vefat eden kayınvalidene rahmetler olsun..
Diziler insanlara abartı gibi gelebiliyor ama gerçeklik payı da çok var..

gerçekten aynısını yaşıyoruz cnm çok daha kötüleride var abartı değil bi baba bunları nasl yapar demeyn bizim babada yapıo aynılarını boş olan eşimin kendi evlerinde oturmak istedik öz babasının üstüne di ev karısı geldi kira parası istedi bedavaya ev olurmuşmu bizde lanet olsun böyle baba mı olur dedik başkasının evine kiraya çıktık şu an kiradayz kayınpederm boş olan evi sattı parasıyla karısına ev aldı araba aldı hesabına para yatrdı vadeli koluna 20 tane bilezik aldı tanesi 1000 tlden şu an adamın üzerine hiçbirşey yok istediği her an kapı dışarı edebilr kayınpedermi kalacak evi bile yok mecburen bizim elimize düşecek bu arada kadında 46 yaşında ama hiç evlenmemiş yeni evlendiler evlenmeden önce sürünüomş tabi 5 kuruşsuz evlendi zengin oldu kadın liseli aşkı yaşıolar biri 46 diğeri 55 yaşında yaz kış sonbahar ilk bahar Türkiyenin heryerini geziolar tatil yapıolar bizde kiralarda sürünüoruz eşim gece gündüz çalışıo

ilkşahcım, senin kayınpeder şaşırmış,yaptıkları hayra delalet değil ama neyse..göreceği var demekki..kadın da 46 sene yapamadıklarını pederden istemiş..allah hayırlara vesile etsin..
karolinin günümüz versiyonu, yeni k.valideye de allah hidayet versin..

Mekani cennet olsun

Rahmetlik kayinvalidene cok üzüldüm yaaa.Allah kayinpederini cezasiz birakmaz insallah.Alma mazlumun ahini,cikar aheste aheste.

ya kızlar osmanın ayakkabısı neden suya düşüyor osman denize düşüyr olmasın dikkat edeninz varmı fragmanda

[video=youtube;AjkEPwUxzrg]http://www.youtube.com/watch?v=AjkEPwUxzrg[/video]

osmanın deil o...
balıkçının oğlununnn ayakkabısı...
geçen bölümlerdede göstermişlerdi..
osmana bişey olsa anlatamaz sanırımm..

Biran önce yarın akşam olsunnnn

dizi başlarken kendimi öle bir kasıorumki dizi bittiğinde kemiklerim ağrıor bu hafta üzüntüden mercimek çorbası yapamadım daha uzun bir zamanda yapamam çok içim acıdıııı

aynen cnm ya bende seyrederken çok kasıyorum kendimi omuzlarım resmen tutuluyor...

ya kızlar osmanın ayakkabısı neden suya düşüyor osman denize düşüyr olmasın dikkat edeninz varmı fragmanda

[video=youtube;AjkEPwUxzrg]http://www.youtube.com/watch?v=AjkEPwUxzrg[/video]

Osman denize düsmaz sanirim ama bölüm özetinde böyle bir cümle var:

Üvey annesi tarafından mahallede kovalanan Osman ölümden kıl payı döner.

Osman denize düsmaz sanirim ama bölüm özetinde böyle bir cümle var:

Üvey annesi tarafından mahallede kovalanan Osman ölümden kıl payı döner.

evin yakının kuyu görmedm ama bahçede ya da civarda varsa sanırm kuyuya düşmekten kıl payı dönüyor ayakkabısı düşüyor

bu bakkalda günümüze uygun a'dan z'ye herşey var hatta hatıra olsun diye birsürü alışveriş yaptık

şimdi çekim günlerini bulmaya çalışıorum çekim gününde gidicm evden çıkınca 5 dakika nasılsa merak ediorum şu carolini

Uploaded with ImageShack.us

Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Cemile’nin evlere temizliğe gitmesi, Ali Kaptan ile aralarında yeni bir krize neden oldu. Ali Kaptan’ın gönlünü çalan Carolin bu kez daha ileri giderek küçük Osman’ı Sokak ortasında tokatladı.

Bu güne kadar Carolin’e hep iyi davranan Ali Kaptan, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde çılgına döndü. Carolin, Ali Kaptan’ın bu tepkisi karşısında şok geçirdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin bu hafta yayınlanacak olan 17. bölümünde Cemile’yi küçük düşürmek için, temizliğe gittiği eve, Ali ve Osman’ı planlı olarak götüren Carolin’in silahı geri tepti. Cemile’nin temizlikçilik yapmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye para teklif etti. Bunu reddeden Cemile, bundan böyle kendi ayakları üzerinde durmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide Ankara’da gözaltına alınan Berrin ve Ahmet mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ahmet’e sırılsıklam âşık olan Berrin, eve gitmek yerine gece onunla kaldı. Kızından haber alamayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin çilekeş kadını Cemile, onu aramak için yollara düştü. Ancak onu bulduğunda karşılaştığı manzara, anne - kız arasında büyük bir krize neden oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin asi çocuğu Mete okula döndü

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de bir sürprizde Mete kanadında yaşandı. İnci Hoca’nın ikna ettiği asi Mete okula geri döndü. Aylin’in peşindeki adamalara hadlerini bildiren Soner, ona haber gönderdi... Aylin görüşmeye gitti ancak Soner’e olan hislerine karşılık orada yaşananlar sinilerini altüst etti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Carolin gerçek kimliğini açık etti

Carolin’in evde istemediği Osman, gece yatağına çiş yaptı. Ali Kaptan’ın evde olmamasını fırsat bilen Carolin, minik Osman’ı fena halde korkuttu. Üvey annesi tarafından mahallede kovalanan Osman ölümden kıl payı döndü. Bütün bunları gören Ali ile Carolin’in arasında büyük bir kavga patlak verdi. Annesini çok özleyen Osman ise yaşanan bu olaylara dayanamaz hale geldi.

hayattan oyle bir tokat yiyesinki.

acittigin insanlarin hakki ciksin senden

su atli eskiyalar da cok kaba duruyor yaa

bir onlar eksikti tam oldu

ben bu diziyi 3 4 bolum dur izlemeye basladim

ondan once papatyam i seyrediyordum

ama artik bagimlisi oldum buraya cok fazla yorum yapamasamda

takipteyim kizlar iyiki varsiniz

hepinize tek tek tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…