Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Hamile de kalcak o zaman görcem ben onu.

Bu kadar düşüncesiz olur bir insan.

Valla çocuklar arasında en düzgün düşünen Mete.

Yaşına en uygun davranan o.

Merhamet desen var. Ve haksızlıklara tahammülü de yok. O da bence çok güzel birşey.

Ben o babayı şimdiye öldürmüştüm

ya ben osmanıma kıyamam arada kaynayan hep o oluyo.... carolineeeee sen ne hakla osmanıma el kaldırırsın ya sen kimsinnnn ali kaptannnnn artık gerçekleri görrr ,, bence carolinin fişi bu bölümde çekilmeli yani akıl vr mantk var

mete bir reklamda oynuyordu orda pek şekerdi..
emlakçıdan ev kiralamak isteyen, italyan futbolcu rolü yapan öğrenci tiplemesiydi..
hele sonunda topukluyoreeee demesi yokmuydu..

[video=youtube;VA04Vp3c4T4]http://www.youtube.com/watch?v=VA04Vp3c4T4[/video]

Son düzenleme:
yeni bölümün fragmanını izlediniz mi?
carolin osmana tokat atıyoo

[video=youtube;VA04Vp3c4T4]http://www.youtube.com/watch?v=VA04Vp3c4T4[/video]

teşekkürler teknolog..
italyancaya kopuyorum..
la şantami kantare,spagetti de futbole,apartmante kombinitto,villa realle,al paçino dramatiko,topukluyoreee..

kızlar bugün öyle bir geçer zamanki evine gittim bayıldımmm osmanın odasının perdesi açık kalmıştı yapıştım cama içine baktım derli toplu treni bile yerde duruodu

Uploaded with ImageShack.us

ne güzeeel..tarif edermisin? tam olarak nerde olduğunu canım..
taksimden veya eminönünden fatih istikametine doğru gelirken, sağda mı solda mı kalıyor burası?
evin duvarında sokak adı yazıyor, ama okunmuyor?:82:

ooo ilkşahım süpersin walla
keşke carolini görüp biz kk lılar adına onu bir öpseydin
peki evin içi carolinn dediği gibi çok mu güzel
taa avrupalardan möble geldiyaa:86:

arkadaşlar avrupa möblelere nedne takıldınızz seneler önceki avrupa mobilyası olsa nolurr...
şimdiyle kıyaslama yapıyorsunuzzz yapmayın pleasee

tam olarak ev ok işaretinin ucunda
eşim istanbulu çok iyi biliyor internetten adresi bulup verdim şıp die buldu nasıl girdi tam olarak anlayamdm
salih paşa caddesi çok rahat bulursunz
hatta karşı ki bakkaldan alışveriş bile yaptık perdelerin açık kaldığı yerden içeri bakabilrsnz osmanın odasının açık kalmıştı aynen dizideki gibi tren bile kurulu olarak yerde duruyordu süperdi

Son düzenleme:
bizde inşallah çekim vardır hayali ile gittik özellikle 4 yaşında yeğenim osman da osman diye tutturdu baktım internetten cibali caddesi civarında yazıodu gittk bulduk ama çekim yoktu kimse yoktu evde

bizde inşallah çekim vardır hayali ile gittik özellikle 4 yaşında yeğenim osman da osman diye tutturdu baktım internetten cibali caddesi civarında yazıodu gittk bulduk ama çekim yoktu kimse yoktu evde

belki o anda cemilenin evinde çekim yapıolardır

7 yasındakı kızım sabah dıyokı yarın osman warrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…