Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kayinvalidene cok uzuldum.allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

belliki cok severmissin kendisini.nurlar icnde yatsin

kayinpederine diyecek soz bulamiyorum pes

birara bizimkide kadin aldi gitti

ama evlatlariyla arasi bozuldu para istemeye basladi

ama yinede evlatlarini silmedi 2 katli evi onun ustune yapmadi resmi nikah kaynanamda idi

sonra 3 sene gecti kadinla ayrildilar babam eve geri dondu kaynana affetti.aralari yok hic.babam emekli ve hala calisiyor.cunku kadini gezdirirken aranasi surekli bozuldi.tamirat iviz zivir icin cektigi kredileri oduyor 1 yildir.oglum 1 yasinda gecen ilk defa cailou bebek almis 2 3 tl lik bisi.ama borclar bitsin eminim baskalarini bulur

esini anliyorum cok uzgundur ama elden bisi gelmiyor

allah size sabir versin ama o kadin sanmasin ki yuvasi olacak.kendi icin karisini evladini terk eden adam yarin baska birini buldumu onu da terk edecek

hayirlara vara

evet canım aynen öyle birgün yaşlanınca elimize düşecek kadının parası var o baktrır kendini birilerine ama kayınpederm yatağa düşünce asla takmaz kayınpedermi ve bize kalacak o zaman işte Allah gösterecek evlatlarına rest çekmenin ya itaaat edin ya da yalnız kalırsnız demenin ne demek olduğunu görücm ben hep bir yanı eksik kalacak o kadının zaten çocuk çocuk diye hastane hastane dolaşıyo Allah herşeyi görüyor bir anne evladına bu acıları yaşatan kadına anne olmayı nasip etmiyor zaten anne olmadanda anlayamaz evlat ne demek onun aklı fikri mal altın takılar alsın kendine Türkiyeyi gezmelere gitsin lanet olası pislik sarı çıyan carolin gbi aynıııııııı yılışık şey bana kalsa ne kötülükler edeceğim ona ama korkuyorum günahtan Allahtan onun korkusu yok hiçbirşeyden

Iwettttttttttttt büyük gün geldi hazırmıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet kızlar
sinir,tansiyon,kalp haplarımızı içelim dizimize başlıyalım
seviyeli güzel paylaşımlar dilerim

çilekeş cemile kendin ettin kendin buldun

oh olsun sana carolin, Ali sana bağırınca içimin yağları eridi beeee,çok keyiflendim hehe

Son düzenleme:
çok vurucu ilk kısım izledik,ali yavaş yavaş carolinn gerçek yüzünü görmeye başalayacak
ama ki az bile
o carolin daha neler yapsın istiyorum aliye

ali biraaz akıllıymışş...
anladı oyunuu...
ama osmanı nedne göstermedin ey uyus ali
annesne bir sarılsın çocuğumm...
bir hasret gidersinn..
senin aklın ermez şeytan carolin..

eski karısı o...ama yine yeniden olcak sanırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…