Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

osmanı izlerken bittim ağlamaktan helak oldum ama ölmeyecek bunu biliyorum babasının aklını başına getirecek inşallah

hiç sorma tam terbiyesiz bir utanmadan dimdik bakabiliyor annesine ya ve birde bu dizi 1970 lerde çekiliyor!

sorma ..annemle yaşıt berrin salaaaa..o zamanda bu genişlik nerdeeee?

bence yapımcılar reytingleri ölçmek için kadınlar kulübüne bakmalı

ölmeyeceği kesin ama acaba sakat falan kalırmı olmasın nolur ya da uzun süre yoğun bakımda kalır falan

ay o da olmasın rüya olsun rüya..hatta alinin kabusu olsun..

bence de sakat kalacak büyük ihtimalle. gelecekteki sesin tonunda var böyle bir hüzün. beyin oksijensiz kaldı felan olayından sakat kalacak ((

bence de ölmez osman daha büyüycek :)ya ruya yada ali son anda kurtarır bi süre hastanede yatar ali ondan sonra annesine verir

dellendim kızlar..ya haftayı iple çekiyorum,osmana ne olcak ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeee......:))))

becede ölmez hikayeyi o anlatıyo sonuçta ama bence vucudunda kalıcı bi hasar olcak bacakları falan tutmaz mesela annesine de döner bu vesileyle de ahhhhhhh osmanım ah kara gözlü kuzum nasıl ağlamaktı öyle beni benden etti...

minik osmancığımızın elbette ölmesini istemeyiz öldürmezlerde zaten inandırıcılık 0 ozamanda sarpa mı sarmaya başladı bu dizide

hiç sorma tam terbiyesiz bir utanmadan dimdik bakabiliyor annesine ya ve birde bu dizi 1970 lerde çekiliyor!

yaaa nee salak bi kızya berrinn..
annesinin yerinde olsam saçını başını yolarımm..
birde ben yanlış yapmadım diye dikleriniyorr.
utanmadan annesini öpüyor birdee..

aylinin aşkı daha gururlu deilmi bu berrininkinden..
sinir oldumm sivlceli ergen berine sivilceleri geçer artık heraldee

osman ölmezdeee bizi üzdü sıpa annesine gidecekti sanırımm...
salı gününe akdar çatlarız artıkk...

nasıl bi sondu ya osman ölmez de umarım kalıcı bişey olmaz

berrinide anlamıyom sanki hakan eski sevgilisi falan nasıl nisbet yapıyo

bence de sakat kalacak büyük ihtimalle. gelecekteki sesin tonunda var böyle bir hüzün. beyin oksijensiz kaldı felan olayından sakat kalacak ((

beyni oksijensiz kalsa, herhalde düşünme konuşma melekelerini de kaybederdi..yok yok öyle bişeyde olmasın üfff...:59:

aayyyy kızlar sizce osman ölecekmi.katılıyorum berrin çok salak.neyapmaya çalışıyor.

Osmaaaaaaaaan ,sen küçüksün ölemezsin, kefen bile giyemezsin...

berrin kesinlikle düşünmeden hareket ediyor.aynen sivilceleri deli etti beni..ne gıcık oldum..üstelık eskıyı anlatan bı dızıde öle karşık zamanlarda berrının yaptığıda cesaret isteyen bişey..osmana gelınce bi kaç yerde osmanın ılerde serı katıl olacağı yazıyor.o yuzden buna sebep olan hayatını kendı dılınden anlatıyormuş..ama olmasın tabiii tek dileğim

osman osman
lan velet kücücük totonla buraya yazdirdin beni

len ayline derdik salak diye berrinden akilli cikti aylin abi iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…