Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

rüyadırr kesiinn yada denizin yüzüne cıkcak babası kurtarcak yada düştünü falan anlar bişi olur hiicc dizininn basrollerinden birini dizinin basındaa öldürürlermii osmansız sarmaz o dizi

rüyadırr kesiinn yada denizin yüzüne cıkcak babası kurtarcak yada düştünü falan anlar bişi olur hiicc dizininn basrollerinden birini dizinin basındaa öldürürlermii osmansız sarmaz o dizi
zaten öldüremezler cünkü hikayeyi anlatan osman :86:

kızlar ya ben çok kötü ağladım bu diziyi izlerken birden bebişim oğlum geldi gözümün önüne ve daha beter ağladım hele ayakkabısı düştü ya öldüm vallahi babasınada sinir oldum bulamadı görmedi osmanı ya ölürse boğulurmudur acaba yaa bişey olmasın dizi onunla güzel en güzel osman dizide yaaaa

ay inşallah rüyadır yaw bende çok fena oldum izlerken ama rüya gibi durmuyo ama yaşayacağı kesin yoksam film biterdi yawww

Diziyi izlerken eşim "kesin rüya görüyordur" dedi.Zaten babası aval aval etrafa bakarken çocuk boğulur yaa Ya rüyadır,ya da Osmancık yüzmeyi öğrenip olimpiyatlara katılır Mete de bir müzik grubu kurar,Aylin zengin olur o kesin, Berrini de kestiremiyorum artık Bana kızmayın ama ben bu bölümü pek beğenmedim yaaa Osman için izledim,kuzum yatağa çiş yapınca nasıl da utandı

bence bu bölümü çok güzel basladığı günden beri tüm bölümler güzel di ve her hafta ağlatıyo her hafta olaylar oluyo merakla bekliyorum iple çekiyorum yeni bölümünü heleki bu bölümünü haftaya nasıl gelicek bilmiyom çabuk gelsin anlamadan inşallah

Berrin'i zaten itici buluyordum, bu bölümle birlikte iyice nefret ettim. Ailesinin tonla derdi var, annesinin hayatı yıkılmış, ailesi dağılmış kız hala saf aşık modlarında dolaşıyor başka işi yokmuş gibi. Çok aptalca davranıyor bence.

o nasıl bir sahneydi osman denize düştü bana inme indi resmen
o sahneyi nasıl çektiler bu soğukta denize mi attılar küçücük çocuğu nasıl oldu o bakamadım bile doğru dürüst. reklamdan sonra ne oldu en sonunda?

dikkatli bakarsan anlarsın tatlım
deniz sahnesini adamla çekmişler
resmen byük bi adam vardı denizin içinde
çocukla çekilmemiş
arkadan qösterio ne olduğu bile belli değil ki
osmanın yzünü qöstermemişler :))
hemde o sahne ılıştırılmış bir havuzda minyon tipli bir adamla

çektiklerini düşünüyorum ben

Son düzenleme:

Başta Osman düştü denize,denizde çırpınan o değildi ama.Hatta bayaa büyük birini kullanmışlardı.Denizin dibinde Osmanın ayakkabısı vardı en son görüntü olarak.

osman kesinlikle ölemez arkadaşlar ya babası elindeki kağıt helwa su yüzeyinde kaldığı için onu farkedip hemen kurtarıcak ya da balıkçı yakınlarda bi yerlerde onnarı izliyor o koşucak yardıma çnkü oğluda aynı sebepten ölmüş adam yaralı ya da bi riwayete göre rüya küçük bi olasılık ama bence tabiki benm fikirlerim bunlar

Başta Osman düştü denize,denizde çırpınan o değildi ama.Hatta bayaa büyük birini kullanmışlardı.Denizin dibinde Osmanın ayakkabısı vardı en son görüntü olarak.

sağolun kızlar inanın izleyemedim. hassas bi dönemden geçiyorum zaten. çocuk düştü sanki gerçek gibi etkilendim :) ölmeyecek belli ama sakat da kalmasın ya insan nasıl dayanır o surata. yatağa kaçırdığındaki hali neydi öyle canım benimmmmm

Son düzenleme:

Ben de başladığından beri çok severek izliyorum ama Berrinin olayına "Yuh, bu kadarı da olmaz" dedim.Bir de Alinin bu kadar çabuk yumuşaması inandırıcı gelmedi bana.Osmana noldu ben de çok merak ediyorum, bakalım haftaya neler olacak.

aynen bencede son anada farkedicek babası ve denize atlıcak

bence osman bi süre hastanede kalcak
ve bu süre içinde cemile ile ali kemal ısıncaklar birbirine
ama iş işten qeçmiş olcak
ohh carolin ne ii yapıo ali kemaleeee
az bile ona :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…