Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Balıkçı kurtaracak haaa,hımm güzel tespitler valla.

Osman'ın denize düştüğü sahnede boğuluyorum sandımbencede Osman ölmeyecek,dizi başladığından beri hikayeyi anlatan Osman,ya Ali ya da balıkçı arkadaşı kurtaracak,offff bu dizi her bölümünde soluksuz izletiyor kendini.

bence osman bi süre hastanede kalcak
ve bu süre içinde cemile ile ali kemal ısıncaklar birbirine
ama iş işten qeçmiş olcak
ohh carolin ne ii yapıo ali kemaleeee
az bile ona :113:

2 defa yazmışsın bide ali kemal kim kız
ısınsalar dizi biter ama.
ben hasefe hanım olsam gider alinin evinde kalırım hasta halimle o caroline türlü işkenceler yaparım. özellikle yatağı ıslatırdım falan osmanı kışkırtır yaramazlık yaptırırdım, böylece o pis kadın çeker giderdi belki.

tek bildigim sey var carolin den nefret ediyorum. arkadaslar ben bu diziyi izledigimde cok uzuluyorum ya osmancigi cok seviyorum canim onun dudagini bukmesine dayanamiyorum insallah kötu birsey olmaz ona

Kemal Alinin abisiydi dimi? O da Cemileye ısınırsa dizi biter gerçekten

gülesim geldi birden nedendir bilmem...o sahnede biz de annemle "o ne yahu" dedik,kocaman adam dedi annem,şimdi bunu da okuyunca koptum bi an..harbi ne belirgindi ama eşşek kadar adamdı denizdeki....

osman ölmez tabiki bu arada(orhan ölmez gibi oldu )

ama bende hastanede yatacağını düşünüyorum bi süre,o kadar debeleniyo çocuk,ali şaşkoloz şaşkoloz sağa sola bakınıyo,çocuk boğulur normalde o kadar zamanda.....

yalnız o caroline pissssliğiii osmanıma bağırırken osmanın o suratı neydi yaa içim parçalanıyor,sanki kalbimi kelpetenle sıkıyolar osmanın o suratını görünce

o çocuk gerçekten ağlıyo gibi yaa hıçkırmaları,dudaklarını büzmeleri falan...gerçekten ağlatıyolar mı ki zozuğuu

yavrum benim ya.osmanın 26. bölüme kadar anlaşması varmış kim bilir belki boğulmaz ama hastanede geçiririr zamanı daha sonrada ölür.

ya bide alinin havuz başında oturduğu sahneyi hatırlıyormusunuz.osmanın konuşmasını hatırlıyormusunuz ilk koşsun kucaklasın yaralarımı sarsın istiyordum yıllar sonra aynı sahne havuz başında yaralı bir adam vardı koşup yaralarını sarmak istiyorum gibi bişey söledi.ne demek şimdi bu anlamadım

kızlar bende bir fikir vereyim sizler gibi düşnüyorum hastane olayları falan ama belkide osmanı başka birisi kurtaracak,sonra onun eline düşecek osman.Hani kötü biri oluyorduya osman belki onların yanında büyüyüp kötü birisi olacak.

Son düzenleme:
Kızlar osman ölmüycek çünkü diziyi osman anlatıyor ve yanlış hatırlamıyorsam 1970/1980 lı olduğunu diziyi anlatırken söyledi orayı kaçırdınız herhalde

günaydın...
osman ölmez çünkü büyüyünce seri katil olucakmış...:26:
ayy çok kötüydü sonu...

öle biişşey yok yaa.
aman bi haber çıkıyo hereks inanoyor.
erkan petekkaya ya sormuş lar
osman ne olacak diye oda esprisine seri katil olacak demiş

bende duyduğumu yazıyorum...
tabiki neyin ne olucağını kimse bilmiyor...
ama ne duysak inanıyoruz çünkü merak ediyoruz...

berrine gıcık oluyorum annesine saydığı laflar hiç hoş olmadı doğrusu bide yaptığından hiç utanmıyo ne kadar başı dik
ama durrr ahmet boşanamayacağını söylesin o zaman görelim onu
ayline gelince takdire şayan içi acısada çocuğu kıracak hiçbirşey söylemedi ama evette diyemedi (
ali acık insafa mı gelecek ne ama şu carolini acık hırpalasa süper olurdu :))

ahada

Bende Alinin şaşkaloz gibi aptal aptal sağa sola koşmasına sinir oldum.Birde bankta ruh gibi habire anlatıyo.Sanki kör mübarek.Yanında çocuk olup olmadığını farketmiyo..

bende çok üzüldüm agladım valla kıyamıyorum çocuklara insanın kendi çocugu aklına geliyor aynı şekilde daha kötü oluyor.hele birde benim kıızım 2 yasında osmanın kız versiyonu gözler falan.osmanı görünce diyorum bu benim ogluşum.

uyuz berrin yine uyuzluğunu yaptı.inşallah hamile kalırda ahmette onu davası uğruna yarı yolda bırakır. havai falan ama en akıllı aylin çıktı. başkası olsa çoktaaan gitmişti çiftliğe hanım olmuştu. başkasından beklerdim ama senden beklemezdim derken annesi aylini kastediyordu ama güvendiği dağlara karlar yağdı...
hasefe hanımda gitti 3 aylıkta. iştende kovuldu ne olucak şimdi cemilennin hali
kıyamam osmanıma yaaa her salı beni ağlatıyo. o çocuğu gerçekten ağlatıyolar bence bir çocuk nasıl böyle rol yapabilir ya?

Zaten hamileyimmmmmmmm herşeye ağlıorum bu osman beni bitirdiiii

o caroline korkuorum senden derken ellerin cepte olduğu sahne

arabaya korkarak baktığı sahne

carolinden tokat yediği sahne

alinin onu eve sokmaya çalışırken küçücük bacaklarını sürürdüğü sahne

eve girince babasına elini uzattığıu sahne

altına kaçırdığı sahne

askeri ile oynayıp acaba beni unuttularmı dediği sahne

babası içki masasında aptalca konuşurken sen hiç köpek balığı gördünmü dediği sahne

ve elinde kağıt helvası ile dengesini kaybettiği sahne

beni bitirdi yaa osmanımmmmmmmmm ben onun yaptığı çişi yerim beeeee iğrenilirmi hiççççç

birde metenin okula girdiği sahne ssüperdi ay dedim cnmın içinin içi aferinnn meteme bnmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…