yav çatlayacagım iyi mi salı gelsede izlesekte görsek ne oluyor
bu resimleri belki şölede yorumlaya bilirizz.
sanırım osman annede kalıyorr eşyalarını almaya aylin gidiyorr..
omanın eşyalarını babası veriyor aylin eve geri dönüyorrr...
sadece bir tahmin kesin deil..
diğer bir senaryodaaa aylinn evde kavga ediyorrr aileylee evi terkedip babasına gidiyor ama baba geri gönderiyorr...
Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasına giren Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin yeni bölümünde şok eden bir gelişme yaşandı. Carolin’in hışmına uğrayan Osman, babası Ali Kaptan’la deniz kenarında dertleşmeye başladı.
Ancak burada baba oğulu kötü bir sürpriz bekliyordu, Osman deniz kıyısında yürürken ayağı ipe takıldı ve denize düştü.
Ali Kaptan'ın çaresizlik içinde Osman'ı aradığı sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde nelerin yaşanacağı sorusu akılları kurcalarken, izleyenlerin en çok merak ettiği konu Osman'ın akıbeti.
OSMAN DİZİYE VEDA EDECEK
Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar Osman ölecek mi sorusunu akıllara getirdi.
Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner Birsel canlandıracak...
BU DİZİ BİTERRRRR
BU DİZİYİ İZLEYENLERİN %95i MİNİK OSMAN İÇİN METE İÇİN SONER İÇİN AYLİN İÇN CAROLİN İÇİN VS VS VS İÇİN İZLİYORDU
DİZİYİ TAMAMEN DEĞİŞTİRDİKLERİ AN
BİTTİĞİ AN DIR
BEN ŞAHSEN ASLA İZLEMEM OSMAN İLE METE OLMADIKTAN SONRA NAPAYIMMM TANER BİRSELİ
gecen bolumu ızlıyomda cemıle berrını apar topar goturuyo yaw bı abdest alsaydı berrının ewde su yok hem soguk:86::86::86::86: töwbe yaaaaaaa senı berrrınnnn senıııııııtüüüüüü senın kalıbınaaa
osman giderse izlemem türk malındada kadın gitti kimse izlemiyor hatta kalktı sanırım
berrin rezil olduuuuuuu
abiye yerine havuçlu anne gelecek diye duymuştum. ilk bölümlerdeki gibi gitseydi iyiydi de melek baykalın falan girmesiyle baydı, yayından kalkması isabet olur.osman giderse izlemem türk malındada kadın gitti kimse izlemiyor hatta kalktı sanırım
kanal d osman ölmeyecek diye açıklama yapmış ama osman büyümeyecek denmemiş. büyürse zaten hepimiz için bu dizi bitmiş demektir. aileside o çocuğun psikolojisinin bozulacağını bilememiş mi sanki. niye osmanı sevdirdiler ki bize..
bunu bende düşündüm hatta eve gelince de odasından çıkmadı ne zaman banyo yaptı bu kız? bihterin sahnelerindede bunu konuşurduk eskiden :)
Emir Berke'nin diziden ayrılmasına neden bu kadar şaşırılıyor anlamıyorum.
Zaten başından beri belli bir şeydi.
Yapımcılar ya da aile sonradan bu kararı almadı ki.
Ayrıca da Taner Birsel harika bir oyuncudur.
Emir Berke'yi de çok seviyorum, çok beğeniyorum ama Taner Birsel'i daha da büyük merakla izleyeceğimden eminim.
türk haklı olarak güldüren düşündürennn kişileri deil bizi ağlatan kahreden kişilikleri bırakamıyoruz.z.
bende osmana hayranım çokta seviyorum ama bir dizi osman olmayacak diyeee izlemem denemezz...
bölümler ilerledikçe osmanın büyük haliyle benimsenip izlenecektir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?