Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Yazıyı okuya bilmek içinnnn tarama yapınn yazıyı net göreceksinizz...

resimlerden anlaşılmak üzereee

osmanı balıkçı buluyorrrr
cemileye veriyorr....
osman ailesinin yanına geliyorr...
ali osmanı görmek için eve geliyorr..
sandalye boşş gördüğünüz üzreee..
osman babasından kaçıyorrr...
görmek istemiyorr..
balıkçıya daha önce kıl olan ali
osmanı da cemileye verince iyice sinirleniyorr...
türk erkeği saplantısı boy gösterip kıskançlık damarları kabarıyorr..
caroline sinirlenip evden kovuyorrr..
ama carolin bu yemes bu durumları
hamileyip diyip elinden giden osman yerine yeni bir osman gelecek diyeee sevinipp
carolini affediyorr..

BENİM SENARYO BÖYLEEE....

Kanal D'deki Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 6 yaşındaki kahramanı Osman(Emir Berke Zincidi) dizinin son bölümekünde kaza sonucu denize düştü.Babası Ali Kaptan( Erkan Petekkaya) oğlunun denize düştüğünü fark edemedi. Seyirciler denizdeki final sahnesinin ardından Kanal D'yi telefon yağmuruna tuttu.İnterbet siteleri bu sahneyi kopyalayıp 'Osman sizce ölecek mi ?' diye sordu. Twitter ve Facebook'a yapılan yorumlar da '' Osman'ı sakın Öldürmeyin '' şeklindeydi.Dizinin yapım ekibi '' Merak edilmesin Osman ölmeyecek. Ayırca birçok seyirci kış günü küçük bir çocuğu nasıl denize attığımızıda soruyor.Berke'ye tabii ki kıyamayız. O sahnede cansız manken kullandık'' dedi.

osmanın denize düşme sahnesi nasıl çekildi

İşte cevabı... O sahnenin çekimleri, Sarayburnu-Ahırkapı Feneri'nde gerçekleştirildi. Sualtı sahneleri, özel sualtı kamerası ve üç dalgıçtan oluşan sualtı ekibi tarafından çekildi. Ayrıca özel efekt uzmanlarıyla da çalışıldı. Osman rolüne pedagog ve iki oyuncu koçuyla birlikte hazırlanan Emir Berke Zincidi'yi sette annesi ve babası bir an olsun yalnız bırakmadı. Düşme sahnesinde de minik oyuncu yerine dublörü kamera karşısına geçti.

bu resimleri belki şölede yorumlaya bilirizz.
sanırım osman annede kalıyorr eşyalarını almaya aylin gidiyorr..
omanın eşyalarını babası veriyor aylin eve geri dönüyorrr...

sadece bir tahmin kesin deil..

diğer bir senaryodaaa aylinn evde kavga ediyorrr aileylee evi terkedip babasına gidiyor ama baba geri gönderiyorr...

bence osman boguldukdan sonra hastane kalıyor tabı carolın osmana hastanede refakat edecek degılya cemıle bakıyor.aylınden hastene ıcın babasından osmanın esyalarını alıyor da olabılır

2. senaryo bence cnm ben bu fotoları daha öncede nette görmüştüm set fotoları

“Emir Berke kavga sahnelerinde bulunmuyor”

Emir Berke Zindici yaşı küçük olmasına rağmen çok iyi oynuyor... Bunu nasıl başardınız?
Oyun dünyasında bir çocuk ne kadar inançlıdır değil mi? Futbol oynarken bile bir çocuk o anda dünyanın en iyi forvet oyuncusu hisseder kendini. Bu da Emir Berke için bir oyun. Bunu evcilik oyunu gibi de düşünebiliriz. Bu oyunun içinde daralmak da var, sıkılmak da var, üzülmek de var, sevinmek de var. Evcilik oynarken de bunları yapmıyor muyduk? Biz ona “Bugünkü oyunun kuralları bunlar” diye anlatıyoruz sahnelerini.

Dizide şiddet içeren sahneler var ve Osman da bu sahnelere tanıklık ediyor. Etkilenmiyor mu?
O sahneler ayrı çekiliyor. Kavgaların olduğu sahnede
Emir Berke bulunmuyor. Genellikle Emir Berke’nin sahneleri yalnız çekiliyor. Yaşı çok küçük olduğu için bağırma sahnelerinden olabildiğince
izole etmeye çalışıyoruz. Rol arkadaşları da ona orada bir oyun olduğunu anlatıyor. Örneğin Erkan Petekkaya sette şu tavrı gösteriyor: “Ben Aras Bulut’a gerçekten bağırmıyorum ki, oyun olarak bağırıyorum”. Bütün arkadaşlar bu konuda duyarlı davranıyor. Ayrıca sette pedagog da bulunuyor. Osman dizide şiddet sahnelerini görmüyor;
böyle bir riski ne yapım şirketi ne de aile alabilir.

“Mızmızlık yapınca beni aradılar. Sete gittim, konuştum”
Emir Berke rolüne nasıl hazırlanıyor?
Sette benim bir asistanım duruyor. Emir Berke sette ne yapacağını, nasıl çalışacağını biliyor. Ona asistanım an an oynayacağı sahnelerin ezberini yaptırıyor. Biz zaten sete çıkmadan önce her sahnenin oyununu kuruyoruz. Sete çıkmadan önce her hafta Emir Berke atölyeme geliyor, ben onu çalıştırıyorum.

Sette çok zorlandığı, sizin de orada bulunmanızı gerektiren bir durum oldu mu?
Annesinin hapishaneye götürüldüğü sahnede biraz problem oldu, mızmızlık yaptı. Emir Berke’nin rolünün fazla olduğu bir sahneydi. Biraz da yorgundu. Beni aradılar ve sete gelmemi istediler. Sete
gittim, Emir Berke ile konuştuk, iki saatte çektik sahnesini.

Çocuk oyuncuları ağlatmak ya da güldürmek zor mudur? Emir Berke bu sahnelerde zorlanıyor mu?
Oyuna inandığı zaman zaten kendiliğinden geliyor hepsi. Ağlaması için ya da gülmesi için ekstra bir şey yapmıyoruz. Siz çocuk olduğunuzu unutmazsanız çocuklarla çalışmak çok kolay. Sınıfa girdiğim andan itibaren
ben de onlar gibi çocuğum.
Tek farkım yaşımın onlardan
daha büyük olması! Ben onların söylediği şeylere çocuk gözüyle bakmıyorum.

kanal d osman ölmeyecek diye açıklama yapmış ama osman büyümeyecek denmemiş. büyürse zaten hepimiz için bu dizi bitmiş demektir. aileside o çocuğun psikolojisinin bozulacağını bilememiş mi sanki. niye osmanı sevdirdiler ki bize..

bunu bende düşündüm hatta eve gelince de odasından çıkmadı ne zaman banyo yaptı bu kız? bihterin sahnelerindede bunu konuşurduk eskiden :)

osman giderse izlemem türk malındada kadın gitti kimse izlemiyor hatta kalktı sanırım

cünup gezdi işte..

Emir Berke'nin diziden ayrılmasına neden bu kadar şaşırılıyor anlamıyorum.

Zaten başından beri belli bir şeydi.

Yapımcılar ya da aile sonradan bu kararı almadı ki.

Ayrıca da Taner Birsel harika bir oyuncudur.

Emir Berke'yi de çok seviyorum, çok beğeniyorum ama Taner Birsel'i daha da büyük merakla izleyeceğimden eminim.

türk haklı olarak güldüren düşündürennn kişileri deil bizi ağlatan kahreden kişilikleri bırakamıyoruz.z.

bende osmana hayranım çokta seviyorum ama bir dizi osman olmayacak diyeee izlemem denemezz...

bölümler ilerledikçe osmanın büyük haliyle benimsenip izlenecektir bence..

Ya hani yapımcılar nasıl olsa tuttu nolcak deyip de çıkarsalar Emir Berke'yi ben de kızarım.

Ama başından beri Osman çocuk olarak başlıcak sonra büyücek deniyordu zaten yani bu kadar abartmaya gerek yok bence.

Evet Emir Berke çok şirin çok yetenekli bir çocuk ama 2 sezon aynı şeyleri görmeyi istemem ben açıkcası.Adamlar ne güzel yapmış, sıkmadan ilerlicek dizi.

Ve bu bir dönem dizisi elbet zaman akcak.

Yarın öbür gün bir başka dizide Emir Berke'yi yine görcez,bu çocuk bu sektörü bırakmıcak sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…